Povezane vesti
"Ležim u porodilištu, izgubila sam jedno dete, a žena sa radiologije mi govori - Tvoj muž je divan u krevetu" Šok ispovest…
Blic 02.11.2024
Pevačica Danica Balabanović za domaće medije otkrila je jezive detalje iz svog privatnog života. Naime, Danica Balabanović je samohrana majka od prvog dana trudnoće, a način na koji je saznala da je bivši partner vara bilo je jako surov. - Kad sam… »
Šok ispovest naše pevačice: Ležim u porodilištu, izgubila sam jedno dete, a žena sa radiologije mi govori - tvoj muž je…
Kurir 02.11.2024
Pevačica Danica Balabanović za domaće medije otkrila je jezive detalje iz svog privatnog života. Naime, Danica Balabanović je samohrana majka od prvog dana trudnoće, a način na koji je saznala da je bivši partner vara bilo je jako surov. - Kad sam… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 2 satajoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 4 povezane