Povezane vesti

"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina" Suprug poginule Sanje iz Kaća u suzama: Odmah sam znao da sam…

"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina" Suprug poginule Sanje iz Kaća u suzama: Odmah sam znao da sam…

Kurir pre 19 dana
"Spakovao sam joj kaputić koji je jako volela, spremio sam joj i cipele, ali kažu ne mogu da joj obuku jer su joj polomljeni članci..." Ovim potresnim rečima započeo je svoju potresnu ispovest Nikola Ćirić, suprug Sanje Arbutine Ćirić (35) iz… »
Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt Ovo je Nemanja (17) koji je poginuo u Novom Sadu - Poruka jedne majke rasplakala…

Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt Ovo je Nemanja (17) koji je poginuo u Novom Sadu - Poruka jedne majke rasplakala…

Kurir pre 19 dana
Građani Stepanovićeva opraštaju se od mladog momka Nemanje Komara (17) iz ovog mesta, koji je juče stradao kada se na njega i još 13 nedužnih osoba obrušila betonska nadstrešnica novosadske Železničke stanice. "Oprosti nam, nismo znali da te… »
Zastave na pola koplja na ambasadama Srbije zbog tragedije u Novom Sadu

Politika pre 19 dana
Ambasade i generalni konzulati Srbije spustili su zastave na pola koplja, zbog tragedije koja se dogodila u petak nakon što je usled urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo 14 osoba, dok je troje ljudi povređeno… »
Skup u Novom Sadu nakon tragedije na Železničkoj stanici

Skup u Novom Sadu nakon tragedije na Železničkoj stanici

Slobodna Evropa pre 19 dana
Više od hiljadu građana okupilo se u Novom Sadu dan nakon tragedije, gde je 14 ljudi poginulo, a troje povređeno kada se urušila nadstrešnica na zgradi Železničkoj stanici. Okupljeni su blokirali raskrsnicu kod Železničke stanice i na tom mestu… »
Građani Novog Sada okupljaju se u blizini mesta nesreće, odavanje pošte stradalima i u Nišu, Kragujevcu, Podgorici (FOTO)

Građani Novog Sada okupljaju se u blizini mesta nesreće, odavanje pošte stradalima i u Nišu, Kragujevcu, Podgorici (FOTO)

Insajder pre 19 dana
Građani Novog Sada okupili su se večeras nedaleko od mesta nesreće, a pošta stradalima se odaje i u drugim gradovima. Reporterka Insajdera Maja Repić javlja iz Novog Sada da građani i danas donose cveće, igračke i pale sveće kod Železničke… »
Sedeo sam na toj klupi, rekoh: Idem Ja ovim busom! Skočio sam i to je puklo: Kum Milana Gurovića za Kurir svedoči o drami…

Sedeo sam na toj klupi, rekoh: Idem Ja ovim busom! Skočio sam i to je puklo: Kum Milana Gurovića za Kurir svedoči o drami…

Kurir pre 19 dana
Arsen Kojić (75) iz Kaća koji je juče za dlaku izbegao sigurnu smrt, pošto je samo sekund pre urušavanja betonske nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu ustao sa klupe, za Kurir je opisao dramu koju je preživeo. Kojić, inače stari kum… »
Policija ulazi u Ministarstvo, Zavod za zaštitu spomenika i Infranstrukture železnice

Policija ulazi u Ministarstvo, Zavod za zaštitu spomenika i Infranstrukture železnice

Politika pre 19 dana
Najavljeno saslušanje lica iz nadležnih institucija od ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture do drugih navedenih institucija kako bi se utvrdila odgovornost. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu policija će danas ući u… »
Pevačica za dlaku izbegla tragediju u Novom Sadu

Pevačica za dlaku izbegla tragediju u Novom Sadu

Story pre 19 dana
Tragedija u Novom Sadu koja se dogodila 1. novembra odnela je sa sobom 14 života, dok je, prema pisanju medija, troje ljudi povređeno. Pevačica Višnja Petrović izbegla je tragediju u Novom Sadu, pukim slučajem, tako što je u poslednjem trenutku… »
Zavod za zaštitu spomenika: Laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, to nije naša nadležnost

Zavod za zaštitu spomenika: Laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, to nije naša nadležnost

Radio 021 pre 19 dana
Nakon što su mediji jutros objavili da nadstrešnica koja se srušila na Železničkoj stanici nije obnovljena, jer nije Zavoda za zaštitu spomenika kulture nije odobrio, ova institucija demantuje navode. U tekstovima medija navodi se da je reč o… »
"Ja sam otac Sare i Tine, nema mi pomoći, ne mogu da opišem bol": Otac nastradalih devojčica slomljen

"Ja sam otac Sare i Tine, nema mi pomoći, ne mogu da opišem bol": Otac nastradalih devojčica slomljen

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Najtužniju vest o tragediji na Železničkoj stanici u Novom Sadu jutros je javio njihov deda Branko Matić iz Loznice, kog su sinoć obavestili da su njegove unuke Sara (5) i Tina (9) stradale u urušavanju konstrukcije na ulazu u… »
"Otišla sam do stanice, kad sam shvatila da..." Pevačicu minuti delili od tragedije, za Telegraf otkrila sve

"Otišla sam do stanice, kad sam shvatila da..." Pevačicu minuti delili od tragedije, za Telegraf otkrila sve

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Pevačica Višnja Petrović objavila je potresnu priču putem društvene mreže Instagram. Tragedija koja je juče, 1. novembra, pogodila Novi Sad, ali i celu Srbiju, ostavila je ljude u šoku nakon što je 14 osoba izgubilo život ispred… »
Vesić potvrdio da je dao izjavu u Policijskoj upravi Novi Sad

Politika pre 18 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potvrdio je za Tanjug da je danas dao izjavu u Policijskoj upravi Novog Sada u prisustvu tužioca u svojstvu građanina u vezi sa nesrećom koja se u petak dogodila na Železničkoj… »
Turkulov:Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu vitalno ugroženi

Turkulov:Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu vitalno ugroženi

Politika pre 18 dana
NOVI SAD – Direktorka Kliničkog centra Vojvodine Vesna Turkulov izjavila je danas da su, prema poslednjim informacijama, troje povređenih u nesreći ispred zgrade železničke stanice u Novom Sadu, u teškom stanju, nisu svesni, svi su na mašinama za… »
„On je bio taj deka sa unukama“: Za N1 govori učiteljica čiji je bivši učenik stradao u tragediji

„On je bio taj deka sa unukama“: Za N1 govori učiteljica čiji je bivši učenik stradao u tragediji

N1 Info pre 18 dana
Kada je u petak čula inicijale onih koji su nastradali na Železničkoj stanici u Novom Sadu, učiteljica u penziji Gordana Poljaković se veoma zabrinula. Posebno zbog toga što je posumnjala da je među nastradalima i jedan njen bivši učenik. „Kada… »

Novi magazin pre 18 dana
Kada je u petak čula inicijale onih koji su nastradali na Železničkoj stanici u Novom Sadu, učiteljica u penziji Gordana Poljaković se veoma zabrinula. Posebno zbog toga što je posumnjala da je među nastradalima i jedan njen bivši učenik. „Kada… »
U nedjelju Dan žalosti u Crnoj Gori zbog nesreće na željezničkoj stanici u Novom Sadu

U nedjelju Dan žalosti u Crnoj Gori zbog nesreće na željezničkoj stanici u Novom Sadu

Slobodna Evropa pre 18 dana
Vlada Crne Gore je proglasila 3. novembar za Dan žalosti u Crnoj Gori, povodom nesreće na željezničkoj stanici u Novom Sadu, u kojoj je stradalo 14 osoba, a tri su teško povrijeđene. Odluka je donijeta na telefonskoj sjednici Vlade 2. novembra. "Dan… »
Inženjerska komora najavila sastavljanje tima eksperata kako bi se utvrdili uzroci tragedije u Novom Sadu

Inženjerska komora najavila sastavljanje tima eksperata kako bi se utvrdili uzroci tragedije u Novom Sadu

Euronews pre 18 dana
Inženjerska komora Srbije saopštila je danas da će sastaviti tim eksperata koji će biti na raspolaganju Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i svim nadležnim organima za sve korake koje je neophodno preduzeti kako bi se utvrdili… »
Zavod nije dozvolio obnovu nadstrešnice?

Zavod nije dozvolio obnovu nadstrešnice?

Politika pre 18 dana
Nadstrešnica koja se srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu pri čemu je poginulo 14 osoba nije obnovljena jer Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad nije to odobrio. Prema dokumentima do kojih je došla naša redakcija Zavod za zaštitu spomenika… »
Psihološke posledice tragedije u Novom Sadu: "Narušen osećaj elementarne sigurnosti koji nam je jako potreban u društvu"

Psihološke posledice tragedije u Novom Sadu: "Narušen osećaj elementarne sigurnosti koji nam je jako potreban u društvu"

Euronews pre 18 dana
Psihijatar prof. dr Nevena Čalovska Hercog u razgovoru za Euronews Srbija govorila je o psihološkom uticaju tragedije u Novom Sadu kada se urušila nadstrešnica Železničke stanice u tom gradu pri čemu je poginulo 14 ljudi, među kojima i deca, a… »
Ko je odgovoran za 14 izgubljenih života - slučaj u rukama tužilaštva, dokazi pod ključem

Ko je odgovoran za 14 izgubljenih života - slučaj u rukama tužilaštva, dokazi pod ključem

RTS pre 18 dana
Dan posle tragedije u Novom Sadu brojna pitanja, pre svih - ko je odgovoran za rušenje nadstrešnice na Železničkoj stanici. Na ispitivanje krivične, ali i političke odgovornosti pozvao je i predsednik Srbije. Inspekcijski nadzor je u toku, a slučaj… »
Porodica u ponedeljak ispraća anđelu (20) na večni počinak: Sa dečkom Milošem (21) planirala svadbu, zajedno krenuli na…

Porodica u ponedeljak ispraća anđelu (20) na večni počinak: Sa dečkom Milošem (21) planirala svadbu, zajedno krenuli na…

Blic pre 18 dana
Anđela Ruman (20) iz Stare Pazove, nastradala je juče zajedno sa svojim dečkom Milošem Milosavljevićem (21) iz Knićanina kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Neutešna porodica i prijatelji ispratiće je na večni… »
Severina se oglasila emotivnom porukom: U Novi Sad šaljem najnežnije misli

Severina se oglasila emotivnom porukom: U Novi Sad šaljem najnežnije misli

Nova pre 18 dana
: Pevačica se tužnom objavom oglasila na Instagramu nakon urušavanja Železničke stanice, prilikom koje je 14 osoba izgubilo život. Iako je zbog nedavnog skandala saopštila da neće dolaziti u Srbiju „dok je na vlasti dikatator“, Severina se… »
"Odmah po pozivu, otišao sam u pu Novi Sad" Ministar Vesić potvrdio da je dao izjavu nakon tragedije na Železničkoj stanici

"Odmah po pozivu, otišao sam u pu Novi Sad" Ministar Vesić potvrdio da je dao izjavu nakon tragedije na Železničkoj stanici

Kurir pre 18 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potvrdio je da je danas dao izjavu u Policijskoj upravi Novog Sada u prisustvu tužioca u svojstvu građanina u vezi sa nesrećom koja se u petak dogodila na Železničkoj stanici u tom… »
FOTO, VIDEO Kako je izgledao skup ispred Železničke stanice: Tišina koja zaglušuje

FOTO, VIDEO Kako je izgledao skup ispred Železničke stanice: Tišina koja zaglušuje

Radio 021 pre 18 dana
Više stotina građana okupilo se da na uglu Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja odaju pomen tragično preminulima na Železničkoj stanici. Građani su počeli da se okupljaju oko 17 časova. Oni su u tišini palili sveće i ostavljali cveće… »
U Novom Sadu muk, hiljade građana se okupilo ispred Železničke stanice: Pale sveće i odaju počast nastradalima

U Novom Sadu muk, hiljade građana se okupilo ispred Železničke stanice: Pale sveće i odaju počast nastradalima

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Veliki broj Novosađana okupio se večeras u Bulevaru oslobođenja ispred Železničke stanice, kaki bi odali počast nastradalima u urušavanju nadstrešnice te zgrade. I dalje u neverici zbog tragedije koja se dogodila, građani Novog… »
Đurić: Struka da uradi posao pa ćemo o ostavkama, građani da veruju u državu i sistem

Đurić: Struka da uradi posao pa ćemo o ostavkama, građani da veruju u državu i sistem

N1 Info pre 18 dana
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić naveo je danas u 12 časova završen uviđaj i da su od tada veštaci na terenu kako bi utvrdili šta je dovelo do nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Kako je naveo, ostaje pri stavu Ministarstva da… »
Veliki broj građana se okupio ispred Železničke stanice Novi Sad: Okupljeni držali transparente sa imenima 14 stradalih u…

Veliki broj građana se okupio ispred Železničke stanice Novi Sad: Okupljeni držali transparente sa imenima 14 stradalih u…

Nova pre 18 dana
: Građani Novog Sada okupili su se večeras kod Železničke stanice Novi Sad, gde su odali poštu stradalima u jučerašnjoj nesreći. Na ovaj skup pozvale su sve novosadske opozicione grupe, a na samom skupu nije bilo nikakvih stranačkih obeležja… »

Insajder pre 18 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potvrdio je za Tanjug da je danas dao izjavu u Policijskoj upravi Novog Sada u prisustvu tužioca u svojstvu građanina u vezi sa nesrećom koja se u petak dogodila na Železničkoj… »
Otkrivamo ko je čovek koji je sekund pre urušavanja u Novom Sadu ustao sa klupe: Milan Gurović za Kurir: To je moj stari…

Otkrivamo ko je čovek koji je sekund pre urušavanja u Novom Sadu ustao sa klupe: Milan Gurović za Kurir: To je moj stari…

Kurir pre 18 dana
Sekund pre nego što se juče oko podneva nadstrešnica teška nekoliko stotina tona srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i ubila 14 ljudi, dok je troje teško povređeno, sa klupe ispod nadstrešnice ustao je jedan čovek. Mnogi su… »

Nova pre 18 dana
: Građani Novog Sada okupili su se večeras kod Železničke stanice Novi Sad, gde su odali poštu stradalima u jučerašnjoj nesreći. Na ovaj skup pozvale su sve novosadske opozicione grupe, a na samom skupu nije bilo nikakvih stranačkih obeležja… »
Vesić potvrdio da je dao izjavu u PU Novi Sad; Danas saslušanje 20 odgovornih lica; Tužilaštvo: Identifikovane sve žrtve

Vesić potvrdio da je dao izjavu u PU Novi Sad; Danas saslušanje 20 odgovornih lica; Tužilaštvo: Identifikovane sve žrtve

RTV pre 18 dana
NOVI SAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potvrdio je za Tanjug da je danas dao izjavu u Policijskoj upravi Novog Sada u prisustvu tužioca u svojstvu građanina u vezi sa nesrećom koja se u petak dogodila na… »
Zavod: neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

Zavod: neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

Politika pre 18 dana
NOVI SAD- Zavod za zaštitu spomenika kulture "Novi Sad" naveo je danas da su apsolutne neistine da taj Zavod nije izdao odobrenje i dozvolu za sanaciju nadstrešnice iznad glavnog ulaza u Železničku stanicu u Novom Sadu, gde je juče u obrušavanju… »
Dan žalosti: Sveće u Novom Sadu i „krvave ruke“ u Beogradu

Dan žalosti: Sveće u Novom Sadu i „krvave ruke“ u Beogradu

Vreme pre 18 dana
U Novom Sadu ljudi pale sveće za 14 mrtvih. U Beogradu ZLF poručuje vlasti „krvave su vam ruke“. Organizacija SviĆe poziva na skup u nedelju i poručuje da je kap prelila čašu. U Novom Sadu i u Beogradu danas u subotu opozicija je organizovala… »
Vesić potvrdio da je dao izjavu u PU Novi Sad

Vesić potvrdio da je dao izjavu u PU Novi Sad

Euronews pre 18 dana
"Kakva je to momčina bila! Vredan i dobar, a ni punoletstvo nije dočekao" Potresna ispovest komšinice mladog Nemanje koji je…

"Kakva je to momčina bila! Vredan i dobar, a ni punoletstvo nije dočekao" Potresna ispovest komšinice mladog Nemanje koji je…

Blic pre 18 dana
Nemanja Komar (17) iz Stepanovićeva kod Novog Sada nastradao je juče kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, i to u trenutku kada je čekao autobus za povratak kući, nakon što je završio čas vožnje. - Jao, kuku šta smo… »
"Ugasili smo sve mašine, svi smo se ućutali": Davor Vidović za "Blic Tv" o dramatičnim momentima akcije spasavanja ljudi…

"Ugasili smo sve mašine, svi smo se ućutali": Davor Vidović za "Blic Tv" o dramatičnim momentima akcije spasavanja ljudi…

Blic pre 18 dana
Tragedija ogromnih razmera pogodila je Novi Sad i celu Srbiju. Na Železničkoj stanici Novi Sad nastradalo je 14 osoba, kada se urušila nadstrešnica. Na mesto nesreće u roku od samo nekoliko minuta pojavila su se vozila policije, hitne pomoći i… »
Vesić potvrdio da je dao izjavu u pu Novi Sad

Vesić potvrdio da je dao izjavu u pu Novi Sad

Blic pre 18 dana
Bićete na ivici suza kada vidite šta je karleušina ćerka objavila, a posvećeno je poginulima u Novom Sadu! Rekla je samo…

Bićete na ivici suza kada vidite šta je karleušina ćerka objavila, a posvećeno je poginulima u Novom Sadu! Rekla je samo…

Kurir pre 18 dana
Ćerka pop pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, oglasila se o stravičnoj nesreći koja je Srbiju zavila u crno. Juče, 1. novembra, kako je za sada potvrđeno, 14 osoba izgubilo je život ispred Železničke stanice u… »
Tužni prizori u Novom Sadu: Veliki broj građana u suzama, u tišini i bolu odaju poslednju počast nastradalima! Ostavljaju…

Tužni prizori u Novom Sadu: Veliki broj građana u suzama, u tišini i bolu odaju poslednju počast nastradalima! Ostavljaju…

Kurir pre 18 dana
Nepregledna kolona ljudi okupila se ispred železničke stanice Novi Sad gde je juče došlo do nezapamćene tragedije nakon urušavanja nadstrešnice. Tuga, bol, suze, jecaji i brojni nemi pogledi mogli su se videti među okupljenim građanima koji su na… »
Podgorica: Građani pale sveće za stradale u Novom Sadu

Podgorica: Građani pale sveće za stradale u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Ispred Ambasade Srbije u Podgorici večeras je organizovano paljenje sveća za stradale u nesreći u Novom Sadu u kojoj je život izgubilo 14 ljudi, nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici. Paljenju sveća prisustvovao je i… »
(VIDEO) Veliki broj ljudi ispred stanice u Novom Sadu, istaknuta imena 14 stradalih u tragediji

(VIDEO) Veliki broj ljudi ispred stanice u Novom Sadu, istaknuta imena 14 stradalih u tragediji

N1 Info pre 18 dana
Ispred zgrade Železničke stanice u Novom Sadu okupio se veliki broj građana, ostavljajući cveće i paleći sveće za stradale u jučerašnjoj tragediji. Kako javlja reporter N1, ispred zgrade Železničke stanice od sinoć ljudi dolaze, ujedinjeni u… »
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice

Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice

Radio 021 pre 18 dana
Na skupu kod Železničke stanice, gde se odaje počast nastradalima, došla je i Gordana Poljaković, bivša učiteljica nastradalog Đorđa Firića. Đorđe Firić je bio sa svoje dve unuke pod nadstrešnicom u trenutku kada se ona obrušila. Njih troje… »
Građani u Podgorici pale sveće za stradale u Novom Sadu

Građani u Podgorici pale sveće za stradale u Novom Sadu

Radio 021 pre 18 dana
Ispred Ambasade Srbije u Podgorici večeras je organizovano paljenje sveća za stradale u nesreći u Novom Sadu u kojoj je život izgubilo 14 ljudi, kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici. Paljenju sveća prisustvovao je i ambasador Srbije… »
Saslušani Goran Vesić i još 19 osoba, biće saslušano još osmoro

Saslušani Goran Vesić i još 19 osoba, biće saslušano još osmoro

Blic pre 18 dana
Danas je u Novom Sadu po nalogu Višeg javnog tužilaštva saslušan ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, a pored njega još 19 lica. Nakon tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad saslušana je i državna sekretarka u… »
Nikad više ljudi, nikad više vozila, nikad veća tišina: Građani pale sveće za postradale na Železničkoj stanici Novi…

Nikad više ljudi, nikad više vozila, nikad veća tišina: Građani pale sveće za postradale na Železničkoj stanici Novi…

Blic pre 18 dana
Posle strašne tragedije koja se dogodila 1. novembra oko podneva na Železničkoj stanici u Novom Sadu, u kojoj je živote izgubilo 14 ljudi, u Srbiji je proglašen Dan žalosti. Građani Novog Sada i večeras, kao i sinoć, u velikom broju dolaze do… »
„Poruka za Vladu Srbije – ruke su vam krvave!“

„Poruka za Vladu Srbije – ruke su vam krvave!“

Nova pre 18 dana
: Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta objavio je nekoliko fotografija na svom nalogu na društvenoj mreži "X" koje pokazuju današnju akciju ove stranke ispred zgrade Vlade Srbije. „Poruka za Vladu Srbije – ruke su vam krvave!“, napisao je… »
Potresne scene iz Novog Sada: Građani u rukama drže transparente sa ispisanim imenima nastradalih na Železničkoj stanici…

Potresne scene iz Novog Sada: Građani u rukama drže transparente sa ispisanim imenima nastradalih na Železničkoj stanici…

Blic pre 18 dana
Građani Novog Sada okupili su se večeras kako bi paljenjem sveća odali poštu nastradalima kod Železničke stanice. Tragedija koja je Srbiju zavila u crno dogodila se juče, 1. novembra desetak minuta pre podneva, kada se oburšila betonska… »
Skup građana ispred Železničke stanice u Novom Sadu: Okupljeni drže transparente sa imenima 14 stradalih u tragediji

Skup građana ispred Železničke stanice u Novom Sadu: Okupljeni drže transparente sa imenima 14 stradalih u tragediji

Euronews pre 18 dana
Povodom tragedije u Novom Sadu kada se urušila nadstrešnica Železničke stanice u tom gradu pri čemu je život izgubilo 14 ljudi, među kojima i deca, a troje teško povređeno, novosadski opozicionari oraganizovali su skup. Skup je počeo u 17… »
Unuk otkriva kako je njegov deda čudom izbegao smrt: Sekund pre nego što se nadstrešnica obrušila, ustao sa klupe

Unuk otkriva kako je njegov deda čudom izbegao smrt: Sekund pre nego što se nadstrešnica obrušila, ustao sa klupe

NIN pre 18 dana
Snimak trenutka obrušavanja betonske nadstrešnice Železničke stanice Novi Sad u kojem se vidi kako je stariji muškarac za svega par sekundi izbegao sigurnu smrt deli se društvenim mrežama. Taj čovek je Arsen Kojić (75) iz Kaća, koji je samo… »
"Kolika je to tragedija, da sedneš da odmoriš i da ti tako nešto padne na glavu": Porodice se opraštaju od žrtava

"Kolika je to tragedija, da sedneš da odmoriš i da ti tako nešto padne na glavu": Porodice se opraštaju od žrtava

NIN pre 18 dana
U teškoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu u petak, 1. novembra stradalo je 14 osoba. Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da je identifikovano 14 osoba koje su nastradale u urušavanju nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a… »
"Sedeo sam na klupi i odjednom odlučio da idem autobusom" Ispovest čoveka koji je za 4 sekunde izbegao tragediju

"Sedeo sam na klupi i odjednom odlučio da idem autobusom" Ispovest čoveka koji je za 4 sekunde izbegao tragediju

Mondo pre 18 dana
Arsen Kojić (75) iz Kaća koji je juče za dlaku izbegao sigurnu smrt, pošto je samo sekund pre urušavanja betonske nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu ustao sa klupe, za Kurir je opisao dramu koju je preživeo. Kojić, inače stari kum… »
„Jednostavno nisam u stanju“: Milica Pavlović duboko potresena nakon tragedije u Novom Sadu

„Jednostavno nisam u stanju“: Milica Pavlović duboko potresena nakon tragedije u Novom Sadu

Nova pre 18 dana
: Pevačica je duboko potresena tragedijom koja se juče dogodila u Novom Sadu, te je odlučila da otkaže večerašnji nastup u Luksemburgu. Milica Pavlović oglasila se na Instagramu povodom urušavanja Železničke stanice prilikom čega je 14 osoba… »
"Kao otac, građanin i čovek, u trenutku nacionalne tragedije...": Haris Džinović otkazao koncert u Hrvatskoj

"Kao otac, građanin i čovek, u trenutku nacionalne tragedije...": Haris Džinović otkazao koncert u Hrvatskoj

Mondo pre 18 dana
Pevač Haris Džinović otkazao koncert zbog Dana žalosti. Juče, 1. novembra, obrušila se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu i odnela, kako je do sada poznato, 14 života. Tragedija je potresla ne samo Srbiju, već ceo region. U našoj… »
"Uviđaj je izvršen, radi se veštačenje" Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nakon nesreće na Železničkoj…

"Uviđaj je izvršen, radi se veštačenje" Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nakon nesreće na Železničkoj…

Kurir pre 18 dana
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obratio se medijima sa najnovijim informacijama o nesreći koja se u petak dogodila u Novom Sadu kada se nešto pre 12 časova srušila nadstrešnica stanične zgrade Železničke stanice u Novom Sadu. Poginulo je… »
"Kakva je to momčina bila, vredan i dobar" Komšinica o pogibiji Nemanje u Novom Sadu: Majka mu od juče ne reaguje, samo…

"Kakva je to momčina bila, vredan i dobar" Komšinica o pogibiji Nemanje u Novom Sadu: Majka mu od juče ne reaguje, samo…

Kurir pre 18 dana
Nemanja Komar (17) iz Stepanovićeva kod Novog Sada nastradao je juče kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, i to u trenutku kada je čekao autobus za povratak kući, nakon što je završio čas vožnje, saznaje Kurir. - Jao… »
Veliki broj ljudi ispred stanice u Novom Sadu, cveće i sveće za stradale

Veliki broj ljudi ispred stanice u Novom Sadu, cveće i sveće za stradale

Novi magazin pre 18 dana
Ispred zgrade Železničke stanice u Novom Sadu okupio se veliki broj građana, ostavljajući cveće i paleći sveće za stradale u jučerašnjoj tragediji. Kako javlja reporter N1, ispred zgrade Železničke stanice od sinoć ljudi dolaze, ujedinjeni u… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture: Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

Zavod za zaštitu spomenika kulture: Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

Nova ekonomija pre 18 dana
Apsolutne su neistine da Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad nije izdao odobrenje i dozvolu za sanaciju nadstrešnice iznad glavnog ulaza u Železničku stanicu u Novom Sadu, niti je u nadležnosti Zavoda za zaštitu spomenika kulture da izdaje… »
Turkulov o povređenima: I dalje su u kritičnom stanju, svi su još jednom operisani

Turkulov o povređenima: I dalje su u kritičnom stanju, svi su još jednom operisani

Radio 021 pre 18 dana
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine dr Vesna Turkulov rekla je da su sve tri povređene osobe u obrušavanju nadštresnice u kritičnom stanju. Po njenim rečima, svi su ponovo operisani i situacija je jako teška. Povređeni imaju teška nagnječenja… »
Selektor fudbalera Srbije Stojković uputio saučešće porodicama stradalih u Novom Sadu

Selektor fudbalera Srbije Stojković uputio saučešće porodicama stradalih u Novom Sadu

RTV pre 18 dana
BEOGRAD - Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio je danas saučešće porodicama nastradalih u jučerašnjoj tragediji na železničkoj stanici u Novom Sadu. "Sa velikom tugom upućujem najiskrenije saučešće porodicama nastradalih u… »
U nedelju dan žalosti u Crnoj Gori zbog pogibije 14 ljudi u Novom Sadu

Danas pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je sutrašnji dan, nedelju, 3. novembar, za Dan žalosti zbog pogibije 14 osoba u petak u Novom Sadu, gde je na njih pala betonska nadstrešnica ulaza u Železničku stanicu. Posle telefonske sjednice Vlada Crne Gore je… »
"Sekund nakon što je ustao sa klupe, tona betona se srušila": Unuk otkriva kako je njegov deda za dlaku izbegao smrt: "Kad se…

"Sekund nakon što je ustao sa klupe, tona betona se srušila": Unuk otkriva kako je njegov deda za dlaku izbegao smrt: "Kad se…

Blic pre 18 dana
Snimak trenutka obrušavanja betonske nadstrešnice Železničke stanice Novi Sad u kojem se vidi kako je stariji muškarac za svega par sekundi izbegao sigurnu smrt od juče se deli društvenim mrežama. Kako je "Blic" saznao, radi se o Arsenu Kojiću… »
"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina": Muž Sanje koja je poginula u Novom Sadu neutešan: Zbog jednog…

"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina": Muž Sanje koja je poginula u Novom Sadu neutešan: Zbog jednog…

Blic pre 18 dana
"Sanja je juče otišla do cvetne pijace u Novom Sadu kako bi kupila cveće, zvao sam je tri puta nije se javljala..." Ovim potresnim rečima započeo je svoju potresnu ispovest Nikola Ćirić, suprug Sanje Arbutine Ćirić (35) iz Kaća koja je juče… »
'Otisci prstiju' na tragediji u Novom Sadu

'Otisci prstiju' na tragediji u Novom Sadu

Slobodna Evropa pre 18 dana
U trenutku kada javnost u Srbiji pokušava da razume zbog čega se desila tragedija u Novom Sadu, ključna je odgovornost. Izvršen je uviđaj i naređena su potrebna veštačenja. To su sledeći koraci koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Novom… »

Danas pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je sutrašnji dan, nedelju, 3. novembar, za Dan žalosti zbog pogibije 14 osoba u petak u Novom Sadu, gde je na njih pala betonska nadstrešnica ulaza u Železničku stanicu. Posle telefonske sjednice Vlada Crne Gore je… »
Ovo je deka Đorđe koji je stradao sa unukama u novom sadu: Za ruku držao mlađu Saru, pored njega bila i Tina! Zatrpala ga…

Ovo je deka Đorđe koji je stradao sa unukama u novom sadu: Za ruku držao mlađu Saru, pored njega bila i Tina! Zatrpala ga…

Kurir pre 18 dana
Đorđe Firić nastradao je juče kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad i to kada je za ruku držao mlađu unuku Saru (5), dok je pored njega bila starija unuka Tina (9), saznaje nezvanično Kurir. Nesreća se, podsetimo… »
"Svi su životno ugroženi" Direktorka KBC Vojvodina otkrila stanje povređenih u nesreći u Novom Sadu

"Svi su životno ugroženi" Direktorka KBC Vojvodina otkrila stanje povređenih u nesreći u Novom Sadu

Mondo pre 18 dana
Vesna Turkulov saopštila je stanje povređenih u nesreći u Novom Sadu. Vesna Turkulov, v.d. direktora KBC Vojvodina, saopštila je najnovije informacije za "Kurir" o povređenima u nesreći koja se u petak dogodila u Novom Sadu. Da podsetimo, stradalo… »
Pevačica umalo žrtva nesreće u Novom Sadu: „Ne umem da objasnim zašto sam se vratila“

Pevačica umalo žrtva nesreće u Novom Sadu: „Ne umem da objasnim zašto sam se vratila“

Nova pre 18 dana
: Pevačica Višnja Petrović oglasila se o tragediji koja je zadesila Novi Sad. Višnja Petrović je otkrila da je za dlaku izbegla nesreću i da je baš taj dan poželela da u Beograd krene vozom. – Jutros sam ustala sa mišlju da ne mogu da preživim… »
Otac krenuo kod ćerke u Kać i stradao na klupi u Novom Sadu: Ostavio četvoro dece iza sebe (Foto)

Otac krenuo kod ćerke u Kać i stradao na klupi u Novom Sadu: Ostavio četvoro dece iza sebe (Foto)

Mondo pre 18 dana
Ćerka muškarca iz Kaća koji je stradao u Novom Sadu podelila je detalje užasnog događaja koji je potresao Srbiju. I.R (40), ćerka muškarca V.R. koji je stradao u nesreći u Novom Sadu, podelila je za "Novosti" detalje užasnog događaja. On je… »
Potresne reči vatrogasca koji je spasavao povređene u Novom Sadu: Opisao stravičnu scenu ispred Železničke stanice -…

Potresne reči vatrogasca koji je spasavao povređene u Novom Sadu: Opisao stravičnu scenu ispred Železničke stanice -…

Kurir pre 18 dana
Nakon urušavanja nadstrešnice iznad ulaza u železničku stanicu u Novom Sadu u kojem je poginulo 14 ljudi, a troje povređeno, u akciji spasavanja učestvovalo je 86 vatrogasaca iz cele Srbije. Davor Vidović, pomoćnik načelnika Uprave za… »
"Nadstrešnica nije bila rekonstruisana": Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nesreće na Železničkoj stanici

"Nadstrešnica nije bila rekonstruisana": Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nesreće na Železničkoj stanici

Mondo pre 18 dana
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obratio se medijima i saopštio poslednje informacije o nesreći u Novom Sadu. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obratio se medijima sa najnovijim informacijama o nesreći koja se u petak dogodila u Novom Sadu… »
Dr Turkulov: Stanje povređenih i dalje kritično, svi još jednom operisani

Dr Turkulov: Stanje povređenih i dalje kritično, svi još jednom operisani

Novi magazin pre 18 dana
Troje povređenih koji se nalaze u UKC Vojvodina su i dalje u kritičnom stanju i situacija u vezi sa njihovim lečenjem je i dalje veoma teška, izjavila je direktorka te zdravstvene institucije dr Vesna Turkulov. „Svi povređeni, a njih je troje, i… »
Mrtva tišina u Novom Sadu: Građani pale sveće za stradale u nesreći kod Železničke stanice (Video)

Mrtva tišina u Novom Sadu: Građani pale sveće za stradale u nesreći kod Železničke stanice (Video)

Mondo pre 18 dana
Građani Novog Sada okupili su se kod Železničke stanice u Novom Sadu kako bi zapalili sveće za stradale u nesreći koja se dogodila u petak. Građani Novog Sada oko 17 časova počeli su da se skupljaju blizu Železničke stanice u Novom Sadu kako bi… »
Srceparajuće scene u klubu stradalog Miloša, saigrači se potresno oprostili od druga: "Brate naš..."

Srceparajuće scene u klubu stradalog Miloša, saigrači se potresno oprostili od druga: "Brate naš..."

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Čitava Srbija je ostala zavijena u crno posle nezapamćene tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se betonska konstrukcija na Železničkoj stanici obrušila na ljude. Prema zvaničnim informacijama, 14 ljudi je poginulo u ovoj… »
Selektor Dragan Stojković Piksi se javio zbog tragedije u Novom Sadu: Poslao je poruku porodicama nastradalih

Selektor Dragan Stojković Piksi se javio zbog tragedije u Novom Sadu: Poslao je poruku porodicama nastradalih

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Čitava Srbija obeležava dan žalosti, nakon što se u Novom Sadu dogodila ogromna tragedija u kojoj je više osoba izgubilo život. Zemlja pati, a poznati iskazuju saučešće porodicama onih, koji su nestali kada se urušila… »
Đurić: Počelo veštačenje nadstrešnice i utega, utvrdiće se odgovornost onih koji posao nisu uradili kako treba

Đurić: Počelo veštačenje nadstrešnice i utega, utvrdiće se odgovornost onih koji posao nisu uradili kako treba

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obratio se medijima ispred Kliničkog centra Vojvodine, gde je govorio o povređenima, ali i o tome da je izvršen uviđaj i da se čekaju veštačenja da bi se utvrdilo ko je odgovoran za nesreću… »
Očevidac tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „Jedna žena je ostavila dete na klupi da bi kupila kartu i mogla…

Očevidac tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „Jedna žena je ostavila dete na klupi da bi kupila kartu i mogla…

Nova pre 18 dana
: “Ljudi su sedeli na klupi, kada se nadstrešnica srušila, smrvivši nevine duše u trenu. Taj zvuk bio je poput detonacije, kao da se zemlja otvorila. Jednostavno se ne može opisati, nisam znao gde sam”, priča za portal Nova.rs muškarac koji je… »

Beta pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je sutrašnji dan, nedelju, 3. novembar, za Dan žalosti zbog pogibije 14 osoba u petak u Novom Sadu, gde je na njih pala betonska nadstrešnica ulaza u Železničku stanicu. Posle telefonske sednice Vlada Crne Gore je… »
Zastave na pola koplja na ambasadama Srbije zbog nesreće u Novom Sadu

Zastave na pola koplja na ambasadama Srbije zbog nesreće u Novom Sadu

Radio 021 pre 18 dana
Ambasade i generalni konzulati Srbije spustili su zastave na pola koplja, zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu u kome je poginulo 14 osoba, dok je troje ljudi povređeno. To je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova. Na pola… »
"Kad sam Čuo koji ranac je Milica tog dana nosila, znao sam da je poginula": Potresna ispovest rođaka tinejdžerke iz Kaća…

"Kad sam Čuo koji ranac je Milica tog dana nosila, znao sam da je poginula": Potresna ispovest rođaka tinejdžerke iz Kaća…

Blic pre 18 dana
Porodica tinejdžerke Milice Adamović (16) iz Kaća kod Novog Sada koja je nastradala nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad neutešna je nakon gubitka. Njen rođak je opisao kako su je prepoznali. - Za nesreću na Železničkoj… »
Ovo je deka koji je poginuo držeći unuke za ruke: Đorđe krenuo da isprati devojčice na slavu, a onda ih je zadesila…

Ovo je deka koji je poginuo držeći unuke za ruke: Đorđe krenuo da isprati devojčice na slavu, a onda ih je zadesila…

Blic pre 18 dana
Đorđe Firić (53) nastradao je zajedno sa svoje dve unuke Sarom (5) i Tinom (9) nakon što se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. On je pošao da ih isprati na voz kako bi njih dve otišle kod druge deke i bake na drugi san slave… »
(Foto) ovo su stradali u novom sadu 14: osoba poginulo, među njima i dve devojčice: Cela Srbija zavijena u crno!

(Foto) ovo su stradali u novom sadu 14: osoba poginulo, među njima i dve devojčice: Cela Srbija zavijena u crno!

Blic pre 18 dana
U petak, 1. novembra oko 11.50 sati 14 osoba je poginulo, među njima i četvoro dece, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Ovo je spisak imena svih žrtava koje su stradale u stravičnoj nesreći na Železničkoj stanici Novi… »
Ovo je još jedna žrtva nesreće u Novom Sadu: Sanja bila na Železničkoj stanici kada se urušila nadstrešnica: Kumo moja…

Ovo je još jedna žrtva nesreće u Novom Sadu: Sanja bila na Železničkoj stanici kada se urušila nadstrešnica: Kumo moja…

Kurir pre 18 dana
U nezapamćenoj nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu u kojoj je poginulo 14 ljudi, među kojima su i deca i mladi, život je izgubila i Sanja Arbutina Ćirić (35) iz Kaća. Sanja se našla ispod nadstrešnice teške nekoliko stotina tona kada… »
"Planirali su svadbu, krenuli da proslave rođendan i nikada se nisu vratili" Potresna ispovest Natalije Trik FX u emisiji…

"Planirali su svadbu, krenuli da proslave rođendan i nikada se nisu vratili" Potresna ispovest Natalije Trik FX u emisiji…

Kurir pre 18 dana
Četrnaestoro ljudi je izgubilo život nakon nesreće u Novom Sadu kada je nastrešnica železničke stanice pala u deliću sekunde. Blokovi su bili teški stotine tona, pa su ljudi bili bez šanse za reakciju. Pevačica Natalija Trik FX je izgubila… »
Dijaspora tuguje! Zastave na polja koplja, u našim ambasadama širom sveta otvorene knjige žalosti

Dijaspora tuguje! Zastave na polja koplja, u našim ambasadama širom sveta otvorene knjige žalosti

Kurir pre 18 dana
Zbog nezapamćene tragedije u Novom Sadu, kada je usled urušavanja nadstrešnice na Železničkoj staniciu petak poginulo 14 osoba, a teško povređeno još tri, ambasade i konzulati Srbije širom sveta spustile su zastave na pola koplja i otvorile… »
"U Novi Sad šaljem snagu i ljubav": Severina se oglasila povodom tragedije, izjavila saučešće porodicama nastradalih

"U Novi Sad šaljem snagu i ljubav": Severina se oglasila povodom tragedije, izjavila saučešće porodicama nastradalih

Mondo pre 18 dana
Pevačica Severina Vučković reagovala na društvenoj mreži Instagram. Juče je u Novom Sadu 14 osoba izgubilo život ispred Železničke stanice u Novom Sadu, kada se na njih srušila nadstrešnica. U Srbiji je danas proglašen Dan žalosti, a u Novom… »
Jelena Tanasković stigla na saslušanje: V.d. direktora Infrastrukture železnice Srbije u PU Novi Sad

Jelena Tanasković stigla na saslušanje: V.d. direktora Infrastrukture železnice Srbije u PU Novi Sad

Kurir pre 18 dana
V.d. direktora Infrastrukture železnice Srbije Jelena Tanasković stigla je na saslušanje PU Novi Sad nakon tragedije koja se juče desila na Železničkoj stanici Novi Sad. Više javno tužilaštvo, kao i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić… »
Jelena Tanasković stigla na saslušanje! Počelo utvrđivanje odgovornosti za nesreću u Novom Sadu

Jelena Tanasković stigla na saslušanje! Počelo utvrđivanje odgovornosti za nesreću u Novom Sadu

Mondo pre 18 dana
Jelena Tanasković stigla je na saslušanje PU Novi Sad. Jelena Tanasković, v.d. direktora Infrastrukture železnice Srbije, stigla je na saslušanje u PU Novi Sad nakon nesreće koja se dogodila u petak prepodne kada se urušila nadstrešnica stanične… »
Arhitekta za N1: Moguće da je pad nastao zbog greške projektanta objekta pre 60 godina VIDEO

Arhitekta za N1: Moguće da je pad nastao zbog greške projektanta objekta pre 60 godina VIDEO

B92 pre 18 dana
Arhitekta Danijel Dašić, koji podržava opoziciju u Nišu, objasnio je na TV N1 da je mogući uzrok pada nadstrešice Železničke stanice u Novom Sadu i loša procena projektanta koji je projektovao zgradu pre 60 godina. "Treba pogledati kakvo je… »
"Tata je imao dve operacije, nije mogao da govori" Iza Vukašina koji je stradao u Novom Sadu ostalo četvoro dece! Ćerka…

"Tata je imao dve operacije, nije mogao da govori" Iza Vukašina koji je stradao u Novom Sadu ostalo četvoro dece! Ćerka…

Kurir pre 18 dana
Ivana Raković, ćerka Vukašina Rakovića koji je preminuo u nesreći koja se dogodila u Novom Sadu, podelila je za "Novosti" detalje užasnog događaja. Vukašin Raković nastradao je u petak, 1. novembra na Železničkoj stanici Novi Sad kad se… »
Javio se Gurović i otkrio neverovatan detalj sa snimka tragedije u Novom Sadu

Javio se Gurović i otkrio neverovatan detalj sa snimka tragedije u Novom Sadu

B92 pre 18 dana
Sekund pre nego što se juče oko podneva nadstrešnica teška nekoliko stotina tona srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu, ubivši 14 osoba i teško povredivši troje, jedan čovek je u poslednjem trenutku ustao sa klupe ispod konstrukcije… »
Oglasio se direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus podelio potresne reči nakon tragedije u…

Oglasio se direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus podelio potresne reči nakon tragedije u…

Kurir pre 18 dana
Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus, uputio je saučešće porodicama stradalih u tragediji koja se dogodila na železničkoj stanici u Novom Sadu. - Moje najsikrenije saučešće porodicama nastradalih u… »
Arhitekta Danijel Dašić na N1: Moguće da je nadstrešnica pala zbog greške projektanta, čim su sve utege popustile u istom…

Arhitekta Danijel Dašić na N1: Moguće da je nadstrešnica pala zbog greške projektanta, čim su sve utege popustile u istom…

Kurir pre 18 dana
Arhitekta Danijel Dašić je u programu televizije N1 govorio o tragediji na Železničkoj stanici u Novom Sadu, gde je prilikom pada nadstrešnice poginulo 14 ljudi. On je pre svega skrenuo pažnju na stanje ankera, nosača zatega koje su držale… »
Selektor Stojković se oglasio nakon tragedije: Uputio je saučešće porodicama stradalih u Novom Sadu

Selektor Stojković se oglasio nakon tragedije: Uputio je saučešće porodicama stradalih u Novom Sadu

Mondo pre 18 dana
Dragan Stojković Piksi izjavio saučešće porodicama žrtava tragedije ispred Železničke stanice. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se na društvenim mrežama nakon velike tragedije koja se dogodila u Novom sadu… »
Reči koje kidaju dušu! Porodica sutra ispraća Anđelu (20) iz Stare Pazove na večni počinak: Sa dečkom pošla na…

Reči koje kidaju dušu! Porodica sutra ispraća Anđelu (20) iz Stare Pazove na večni počinak: Sa dečkom pošla na…

Kurir pre 18 dana
Anđela Ruman (20) iz Stare Pazove, nastradala je juče zajedno sa svojim dečkom Milošem Milosavljevićem (21) iz Knićanina kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, a neutešna porodica i prijatelji ispratiće je na večni… »
Kad sam čuo da je Milica imala taj ranac znao sam da je poginula: Strašna ispovest rođaka nastradale devojke

Kad sam čuo da je Milica imala taj ranac znao sam da je poginula: Strašna ispovest rođaka nastradale devojke

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Porodica tnejdžerke Milice Adamović (16) iz Kaća kod Novog Sada koja je nastradala nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad neutešna je nakon gubitka, a njen rođak je za Kurir opisao kako su je prepoznali. - Za… »
Zbog poruke Karleušine ćerke o devojčicama (5) i (9) koje su stradale u ns plakaće mnogi: "Ko će odgovarati?"

Zbog poruke Karleušine ćerke o devojčicama (5) i (9) koje su stradale u ns plakaće mnogi: "Ko će odgovarati?"

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Ćerka pop pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, oglasila se o stravičnoj nesreći koja je Srbiju zavila u crno. Juče, 1. novembra, kako je za sada potvrđeno, 14 osoba izgubilo je život ispred… »
"Prošle godine pobedila je na Izboru..." Novinar otkrio tužan detalj o Sanji(35) koja je stradala u Novom Sadu

"Prošle godine pobedila je na Izboru..." Novinar otkrio tužan detalj o Sanji(35) koja je stradala u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Čitava Srbija ostala je zavijena u crno posle tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se betonska nadstrešnica na Železničkoj stanici obrušila i usmrtila, kako je do sada potvrđeno, 14 ljudi. Danas su saopštena imena svih… »
Inženjerska komora Srbije: Sastavićemo tim eksperata kako bi se utvrdili uzroci nesreće u Novom Sadu

Inženjerska komora Srbije: Sastavićemo tim eksperata kako bi se utvrdili uzroci nesreće u Novom Sadu

Radio 021 pre 18 dana
Inženjerska komora Srbije saopštila je da će sastaviti tim eksperata koji će biti na raspolaganju Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i svim nadležnim organima. Tim eksperata će biti na raspolaganju za sve korake koje je… »

RTV pre 18 dana
MOSKVA - Ambasade i generalni konzulati Srbije spustili su zastave na pola koplja, zbog tragedije koja se dogodila u petak nakon što je usled urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo 14 osoba, dok je troje ljudi… »
Objavljen dokument u kom Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad traži da se nadstrešnica na Železničkoj stanici sanira, ne da…

Objavljen dokument u kom Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad traži da se nadstrešnica na Železničkoj stanici sanira, ne da…

Blic pre 18 dana
Beogradski mediji su danas objavili dokument u kom se navodi da je Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad tražio da se nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad sanira, ne rekonstruiše. Nakon što se nadstrešnica srušila, poginulo je 14 osoba… »
"Juče sam otišla do te iste stanice, a onda sam se vratila u auto... U šoku sam": Pevačica bila na Železničkoj stanici…

"Juče sam otišla do te iste stanice, a onda sam se vratila u auto... U šoku sam": Pevačica bila na Železničkoj stanici…

Blic pre 18 dana
Juče je u stravičnoj nesreći u Novom Sadu stradalo je 14 osoba. U našoj zemlji danas je proglašen Dan žalosti, dok je u Novom Sadu proglašena trodnevna žalost. Pevačica Višnja Petrović oglasila se na Instagramu i tom prilikom je otkrila da je… »
Muškarac koji je za dlaku izbegao smrt kum je našeg poznatog košarkaša: "Okrenuo se i video užas, u šoku je"

Muškarac koji je za dlaku izbegao smrt kum je našeg poznatog košarkaša: "Okrenuo se i video užas, u šoku je"

Mondo pre 18 dana
Ovu informaciju potvrdio je i košarkaš. Sekund pre nego što se juče oko podneva nadstrešnica teška nekoliko stotina tona srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu i ubila 14 ljudi, dok je troje teško povređeno, sa klupe ispod nadstrešnice… »
"Gde mi je dete? Ona bi mene pozvala da je dobro!" Strina nastradale devojčice u potresnoj ispovesti za Kurir televiziju…

"Gde mi je dete? Ona bi mene pozvala da je dobro!" Strina nastradale devojčice u potresnoj ispovesti za Kurir televiziju…

Kurir pre 18 dana
Novinarka Kurir televizije Slađana Nedeljković razgovarala je sa strinom tragično nastradale devojčice u nesreći koja se desila u Novom Sadu tokom pada nadstrešnice na železničkoj stanici. Stric 16-godišnje devojčice imao je najteži zadatak… »
"Bože, koliko mladosti je otišlo za tren": Učenica Milica (16) stradala na Železničkoj stanici u Novom Sadu

"Bože, koliko mladosti je otišlo za tren": Učenica Milica (16) stradala na Železničkoj stanici u Novom Sadu

Mondo pre 18 dana
Milica Adamović (16) iz Kaća poginula je u petak kada se obrušila nadstrešnica na novosadskoj Železničkoj stanici u Novom Sadu. Pored nje, iz istog mesta život su izgubile Mileva Karanović i Sanja Ćirić Arbutina. Do nesreće je došlo kada se… »
Ćerka joj bila u Novom Sadu pre 5 dana: Potresna objava Ane Kokić povodom tragedije koja je zemlju zavila u crno

Ćerka joj bila u Novom Sadu pre 5 dana: Potresna objava Ane Kokić povodom tragedije koja je zemlju zavila u crno

Mondo pre 18 dana
Užasna tragedija zadesila je Novi Sad juče, 1. novembra, kada se urušio deo Železničke stanice i usmrtion 14 ljudi. U Srbiji je danas proglašen Dan žalosti, dok je u Novom Sadu proglašena trodnevna žalost. Mnoge javne ličnosti izrazile su… »
Boris Tadić: Istragu o tragediji u Novom Sadu treba da sprovede nezavisna komisija

Boris Tadić: Istragu o tragediji u Novom Sadu treba da sprovede nezavisna komisija

Radio 021 pre 18 dana
Lider SDS-a Boris Tadić kaže da nesreća u kojoj je stradalo 14 osoba u Novom Sadu, pokazuje slom čitavog sistema i da istragu treba da sprovede komisija koja neće biti pod političkim pritiskom. Boris Tadić je u u pisanoj izjavi medijima naveo da… »
Čudo! Ovo je čovek koji je ustao sa klupe 3 sekunde pred katastrofu! Milan Gurović: "To je moj stari kum"

Čudo! Ovo je čovek koji je ustao sa klupe 3 sekunde pred katastrofu! Milan Gurović: "To je moj stari kum"

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Čitava Srbija ostala je zavijena u crno posle nezapamćene tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se betonska nadstrešnica na Železničkoj stanici obrušila i ubila 14 ljudi. Ubrzo nakon nesreće, pojavio se i snimak ovog… »
Angelina Topić se potresnom fotografijom oprostila od žrtava tragedije u Novom Sadu

Angelina Topić se potresnom fotografijom oprostila od žrtava tragedije u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Cela Srbije je ostala potresena jezivom tragedijom, kada se na Železničkoj stanici u Novom Sadu betonska nadstrešnica obrušila i pala na ljude. Prema poslednjim informacijama, stradalo je 14 ljudi, a posle ove nezapamćene tragedije… »
"U Novi Sad šaljem..." Severina se oglasila o velikoj tragediji koja je zadesila Srbiju: "Za familije koje..."

"U Novi Sad šaljem..." Severina se oglasila o velikoj tragediji koja je zadesila Srbiju: "Za familije koje..."

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Tragedija koja je juče, 1. novembra, pogodila celu Srbiju, ostavila je ljude u šoku nakon što je 14 osoba izgubilo život ispred Železničke stanice u Novom Sadu, kada se na njih srušila nadstrešnica tj. betonska konstrukcija. U… »
"Draga naša, putuj s anđelima": Nastavnici i učenici se opraštaju od Milice (16) koja je poginula u Novom Sadu

"Draga naša, putuj s anđelima": Nastavnici i učenici se opraštaju od Milice (16) koja je poginula u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Prijatelji, nastavnici i poznanici oprašataju se od Milice Adamović koja je poginula juče u nezapamćenoj tragediji u Novom Sadu kada se obrušila nadstrešnica Železničke Stanice i usmrtila 14 osoba. "Poštovani učenici, roditelji… »
Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Gebrejesus uputio saučešće porodicama stradalih

Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Gebrejesus uputio saučešće porodicama stradalih

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus, uputio je saučešće porodicama stradalih u nesreći koja se dogodila na železničkoj stanici u Novom Sadu. - Moje najsikrenije saučešće porodicama nastradalih… »
"Nisam u stanju" Milica Pavlović stigla u drugu državu pa odlučila da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu

"Nisam u stanju" Milica Pavlović stigla u drugu državu pa odlučila da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Pevačica Milica Pavlović slomljena je zbog tragedije koja je zadesila Srbiju. U Novom Sadu juče je 14 osoba izgubilo život ispred Železničke stanice, kada se na njih srušila nadstrešnica tj. velika betonska konstrukcija… »
Niko ne želi preuzeti odgovornost za nesreću u Novom Sadu

Niko ne želi preuzeti odgovornost za nesreću u Novom Sadu

Al Jazeera pre 18 dana
Više javno tužilaštvo u tom gradu saopćilo je da su identificirane sve žrtve obrušavanja nadstrešnice na glavnoj željezničkoj stanici. Među poginulima su i četiri maloljetne osobe. Tužilaštvo je nakon obavljenog uviđaja naredilo izvođenje… »
Ovo su imena stradalih u velikoj tragediji u Novom Sadu

Ovo su imena stradalih u velikoj tragediji u Novom Sadu

Nova pre 19 dana
: Srbiju je potresla velika tragedija nakon što se nadstrešnica na železničkoj stanici u Novom Sadu obrušila i ubila 14 ljudi. Među nastradalima su i dve sestre, koje su krenule kod bake i deke na slavu kao i njihov deda, a tu su i momak i devojka… »
Potresan oproštaj škole od Nemanje Komara (17), učenika koji je stradao prilikom urušavanja dela Železničke stanice

Potresan oproštaj škole od Nemanje Komara (17), učenika koji je stradao prilikom urušavanja dela Železničke stanice

Nova pre 18 dana
: Nemanja Komar (17), mladić iz Stepanovićeva, jedan je stradalih u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, gde je juče došlo do urušavanja nadstrešnice. Od njega su se oprostili na Fejsbuku. Pred Nemanjom je tek bio život. „Poštovani… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture "Novog Sada" povodom nesreće na železničkoj stanici: Neistina da nismo dozvolili…

Zavod za zaštitu spomenika kulture "Novog Sada" povodom nesreće na železničkoj stanici: Neistina da nismo dozvolili…

RTV pre 18 dana
NOVI SAD - Iz Zavoda za zaštitu spomenika kulture čiji su stručnjaci izdali konzervatorske uslove 2021. godine kako bi nakon rekonstrukcije železnička stanica zadržala svoje kulturno - istorijske vrednosti oglasili su se povodom nesreće u kojoj je… »
Hronologija novosadske tragedije

Hronologija novosadske tragedije

Vreme pre 19 dana
Ko je bio u lancu izdavanja dozvola za rekonstrukciju železničke stanice u Novom Sadu, da li su radovi obuhvatali nadstrešnicu ili ne, i ko se od odgovornih jedini do sada nije oglasio. „Kao predsednik Republike tražim od Višeg tužilaštva u Novom… »
Sve o istrazi, saslušanjima i stanju povređenih: Počinje vanredna emisija o nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad

Sve o istrazi, saslušanjima i stanju povređenih: Počinje vanredna emisija o nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad

Blic pre 18 dana
Upravo na Blic televiziji počinje vanredna emisija povodom teške nesreće koja se juče dogodila na Železničkoj stanici Novi Sad. U emisiji razgovaramo sa sagovornicima o svim detaljima istrage, saslušanja, stanju povređenih. Podsetimo, juče se na… »
"To su moje ćerke, nema mi pomoći": Otac stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9) slomljen od bola: "Ne znam kako stojim na…

"To su moje ćerke, nema mi pomoći": Otac stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9) slomljen od bola: "Ne znam kako stojim na…

Blic pre 19 dana
"Ja sam otac Sare i Tine, nemam reči kojim bih mogao da opišem ovu tugu i bol", rekao je slomljen od bola Đorđe Firić, otac Sare (5) i Tine (9), devojčica koje su stradale kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad Sestre iz Novog… »
"Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt": Nemanja Komar (17) poginuo je u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad…

"Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt": Nemanja Komar (17) poginuo je u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad…

Blic pre 18 dana
Nemanja Komar (17), mladić iz Stepanovićeva, jedan je stradalih u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, kada je betonska nadstrešnica otpala sa stanične zgrade. Od mladića starog 17. godina koji je stradao u Novom Sadu oprostili su se na… »
"Tata je imao dve operacije i nije mogao da govori": Iza Vukašina koji je stradao na Železničkoj stanici Novi Sad ostalo je…

"Tata je imao dve operacije i nije mogao da govori": Iza Vukašina koji je stradao na Železničkoj stanici Novi Sad ostalo je…

Blic pre 19 dana
Ivana Raković, ćerka Vukašina Rakovića koji je preminuo u nesreći koja se dogodila u Novom Sadu, podelila je za "Novosti" detalje užasnog događaja. Vukašin Raković nastradao je u petak, 1. novembra na Železničkoj stanici Novi Sad kad se… »
U nedelju dan žalosti u Crnoj Gori zbog tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad

U nedelju dan žalosti u Crnoj Gori zbog tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad

Blic pre 19 dana
Vlada Crne Gore proglasila je nedelju, 3. novembar, za dan žalosti zbog tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad, gde je prilikom pada nadstrešnice na poginulo 14 osoba, a tri su teško povređene. Izvršna vlast je tu odluku donela na telefonskoj… »
Sutra Dan žalosti u Crnoj Gori

Sutra Dan žalosti u Crnoj Gori

Danas pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je danas 3. novembar za Dan žalosti povodom stradanja građana Srbije u Novom Sadu, gde se srušila betonska nadstrešnica zgrade Železničke stanice i ubila 14 ljudi. Odluku o proglašenju Dana žalosti u Crnoj Gori Vlada je… »
Dan žalosti u nedelju u Crnoj Gori zbog tragedije u Novom Sadu

Dan žalosti u nedelju u Crnoj Gori zbog tragedije u Novom Sadu

N1 Info pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je 3. novembar za Dan žalosti povodom stradanja građana Srbije u Novom Sadu, gde se srušila betonska nadstrešnica zgrade Železničke stanice i ubila 14 ljudi. Odluku o proglašenju Dana žalosti u Crnoj Gori Vlada je donela… »
Rođaka Natalije Trik FX stradala u nesreći u Novom Sadu

Rođaka Natalije Trik FX stradala u nesreći u Novom Sadu

Nova pre 19 dana
: Pevačica grupe "Trik FX", Natalija Ibraimov, saopštila je tragičnu vest. Jedna od žrtava stravične nesreće u Novom Sadu, koja se dogodila juče 1. novembra, kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici, njena je rođaka. Natalia „Trik… »
"Planirali su svadbu, ne mogu da verujem da su završili baš na toj klupi": Natalija Trik FX o Anđeli (20) i Milošu (21)…

"Planirali su svadbu, ne mogu da verujem da su završili baš na toj klupi": Natalija Trik FX o Anđeli (20) i Milošu (21)…

Blic pre 19 dana
U jezivoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu u petak, 1. novembra stradalo je 14 osoba. Među nastradalima je i Anđela Ruman (20) koja je na Železničkoj stanici Novi Sad nastradala sa dečkom fudbalerom Milošem Milosavljevićem (21). Tragično… »
Među stradalima u urušavanju nadstrešnice učenica Poljoprivredne škole i naučnik iz Severne Makedonije

Među stradalima u urušavanju nadstrešnice učenica Poljoprivredne škole i naučnik iz Severne Makedonije

Moj Novi Sad pre 18 dana
U urušavanju nadstrešnice železničke stanice u Novom Sadu koje se desilo juče oko podneva stradalo je 14 osoba. Među njima su i Milica Adamović, koja je pohađala Poljoprivrednu školu u Futogu i Vasko Sazdovski, naučnik sa BioSens instituta… »
Dr. Katarina Bajec: Šta treba uraditi u slučaju nesreća?

Dr. Katarina Bajec: Šta treba uraditi u slučaju nesreća?

Nova pre 19 dana
: Dr Katarina Bajec bila je gost emisije "Pokreni se" koja se emituje na TV Nova. Novi Sad pogodila je tragedija u petak kada se nadstrešnica na železničkoj stanici srušila i umsrtila 14 osoba, pri čemu je više od 30 njih povređeno. Bajec je… »
Crna Gora proglasila Dan žalosti zbog tragedije u Novom Sadu

NIN pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je nedelju, 3. novembar, za Dan žalosti zbog tragedije u Novom Sadu, gde je prilikom pada nadstrešnice na Železničkoj stanici poginulo 14 osoba, a tri su povređene. Izvršna vlast Crne Gore je tu odluku donela na… »
Milorad Spasojević: Kako je izgledala operacija spasavanja u Novom Sadu?

Milorad Spasojević: Kako je izgledala operacija spasavanja u Novom Sadu?

Nova pre 18 dana
: Milorad Spasojević iz Sektora za vanredne situacije bio je gost emisije "Pokreni se" koja se emituje na TV Nova. Novi Sad pogodila je tragedija u petak kada se nadstrešnica na železničkoj stanici srušila i umsrtila 14 osoba, pri čemu je više od… »
"Bože, koliko je mladosti otišlo za tren" Prijatelji se opraštaju od Milice (16) koja je stradala na Železničkoj stanici…

"Bože, koliko je mladosti otišlo za tren" Prijatelji se opraštaju od Milice (16) koja je stradala na Železničkoj stanici…

Kurir pre 18 dana
Još jedan mladi život ugašen je juče kada se obrušila nadstrešnica na novosadskoj Železničkoj stanici, reč je o Milici Adamović (16) iz Kaća, a podsetimo pored nje, iz istog mesta život su izgubile Mileva Karanović i Sanja Ćirić Arbutina… »
Mileva sela na klupicu da odmori kada se nekoliko tona betona obrušilo na nju: Žena iz Kaća među 14 nastradalih na…

Mileva sela na klupicu da odmori kada se nekoliko tona betona obrušilo na nju: Žena iz Kaća među 14 nastradalih na…

Kurir pre 19 dana
Mileva Karanović (75) iz Kaća, nažalost, našla se među 14 žrtava teške nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Njena porodica dobila je najcrnu vest. Nesrećna žena je juče oko podneva bila na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Sedela je… »
"Osećam se nemoćno, nema mi pomoći": Otac nastradalih devojčica u Novom Sadu slomljen bolom

"Osećam se nemoćno, nema mi pomoći": Otac nastradalih devojčica u Novom Sadu slomljen bolom

Mondo pre 19 dana
Otac nastradalih devojčica na Železničkoj stanici u Novom Sadu slomljen je bolom. Sestre iz Novog Sada Tina (9) i Sara (5) nisu preživele pad nadstrešnice juče na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Ovu najtužniju vest javio je jutros njihov deda… »
"Bila je u školi, čekali je, a ona se nije vratila" Komšinica Milice iz Kaća za Kurir Televiziju: Zlatno i moje lepo deto…

"Bila je u školi, čekali je, a ona se nije vratila" Komšinica Milice iz Kaća za Kurir Televiziju: Zlatno i moje lepo deto…

Kurir pre 19 dana
Milici Adamović (16) iz Kaća stradala je juče kada se obrušila nadstrešnica na novosadskoj Železničkoj stanici. Meštani ovog mesta potreseni su, a pored Milice, u nesreći su izgubili i sugrađanke Milevu Karanović i Sanju Ćirić Arbutina… »
"Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt": Nemanja (17) stradao u Novom Sadu, poruka majke rasplakala sve

"Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt": Nemanja (17) stradao u Novom Sadu, poruka majke rasplakala sve

Mondo pre 18 dana
Nemanja (17) je među nastradalima na Železnićkoj stanici u Novom Sadu. Građani Stepanovićeva opraštaju se od mladog momka Nemanje Komara (17) iz ovog mesta, koji je juče stradao kada se na njega i još 13 nedužnih osoba obrušila betonska… »
Kada mi je rekao koji ranac nosi, znao sam da je ona poginula: Potresna ispovest rođaka Milice (16), koja je poginula na…

Kada mi je rekao koji ranac nosi, znao sam da je ona poginula: Potresna ispovest rođaka Milice (16), koja je poginula na…

Kurir pre 18 dana
Porodica tnejdžerke Milice Adamović (16) iz Kaća kod Novog Sada koja je nastradala n akon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad neutešna je nakon gubitka, a njen rođak je za Kurir opisao kako su je prepoznali. - Za nesreću smo saznali… »
Rođaka poznate pevačice stradala u nesreći u Novom Sadu FOTO

Rođaka poznate pevačice stradala u nesreći u Novom Sadu FOTO

B92 pre 18 dana
Jedna od žrtava stravične nesreće u Novom Sadu, kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici, je rođaka pevačica grupe "Trik FX" Natalije Ibraimov. Tragedija koja se juče dogodila u Novom Sadu, kada se urušila nadstrešnica na Železničkoj… »

Radio 021 pre 18 dana
Vlada Crne Gore proglasila je 3. novembar Dan žalost zbog tragedije u Novom Sadu. Kako je navedeno, Dan žalosti se označava obaveznim isticanjem zastave na pola koplja na svim zgrada državnih organa i zgrada lokalne samouprave i javnih ustanova. U… »
"Ne znam kako će moj brat ovo preživeti": Natalija Trik FX ronila suze u emisiji, u Novom Sadu stradala njena bratanica

"Ne znam kako će moj brat ovo preživeti": Natalija Trik FX ronila suze u emisiji, u Novom Sadu stradala njena bratanica

Mondo pre 18 dana
Natalija Trik FX i njena porodica zavijeni su u crno nakon tragedije koja se dogodila u Novom Sadu. Cela Srbija zavijena je u crno nakon tragedije koja se dogodila u Novom Sadu u kojoj je nastradalo 14 osoba. Među žrtvama su i Anđela Ruman (20) i njen… »
Boris Tadić: Istragu o nesreći u Novom Sadu treba da sprovede nezavisna komisija

Boris Tadić: Istragu o nesreći u Novom Sadu treba da sprovede nezavisna komisija

Novi magazin pre 18 dana
Lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da nesreća koja se dogodila u Novom Sadu, a u kojoj je stradalo 14 osoba, pokazuje slom čitavog sistema i da istragu o tom događaju treba da sprovede komisija koja… »
Boris Tadić o nesreći u Novom Sadu: Istragu treba da sprovede nezavisna komisija

Boris Tadić o nesreći u Novom Sadu: Istragu treba da sprovede nezavisna komisija

Danas pre 18 dana
Lider ;Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da nesreća koja se dogodila u Novom Sadu, a u kojoj je stradalo 14 osoba, ;pokazuje slom čitavog sistema i da istragu o tom događaju treba da sprovede komisija… »
Objavljen spisak svih žrtava u Novom Sadu

Objavljen spisak svih žrtava u Novom Sadu

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Tragedija u Novom Sadu u kojoj je poginulo 14 ljudi kada se obrušila nadstrešnica Železničke stanice potresla je Srbiju i region. Danas su saopštena imena svih stradalih u ovoj nesreći, piše 192_rs. Poginuli su: S.F. (2018.) Firić… »
Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt: Prijatelji se opraštaju od Nemanje koji je stradao u Novom Sadu

Oprosti nam, nismo znali da te šaljemo u smrt: Prijatelji se opraštaju od Nemanje koji je stradao u Novom Sadu

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Građani Stepanovićeva opraštaju se od mladog momka Nemanje Komara (17) iz ovog mesta, koji je juče stradao kada se na njega i još 13 nedužnih osoba obrušila betonska nadstrešnica novosadske Železničke stanice. "Oprosti nam, nismo… »
"Planirali su svadbu, nesreća se sručila na njih": Natalija otkrila kakvu dramu je proživela njena porodica

"Planirali su svadbu, nesreća se sručila na njih": Natalija otkrila kakvu dramu je proživela njena porodica

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Pevačica Natalija Trik FX slomljena je zbog gubitka bratanice Anđele Ruman i njenog dečka Miloša Milosavljevića. Srbiju je juče, 1. novembra, zadesila stravična nesreća kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad: Nije istina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice

Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad: Nije istina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice

Insajder pre 19 dana
“Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, izdali smo konzervatorske uslove za očuvanje estetike i autentičnosti, građevinski i statički proračuni nisu naša nadležnost,” piše u saopštenju Zavoda za zaštitu spomenika kulture… »
Novi Sad: Građani odaju poštu stradalima, policija blokirala prilaz, Železnička stanica ne radi

Novi Sad: Građani odaju poštu stradalima, policija blokirala prilaz, Železnička stanica ne radi

Beta pre 19 dana
Građani i dalje dolaze ispred Železničke stanice u Novom Sadu, gde je juče stradalo 14 ljudi kada je na njih pala betonska nadstrešnica, a oko nje je raspoređeno nekoliko policijskih vozila i policajaca koji ne dozvoljavaju da se priđe samom mestu… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture negira da nije dozvolio sanaciju nadstrešnice u Novom Sadu

Zavod za zaštitu spomenika kulture negira da nije dozvolio sanaciju nadstrešnice u Novom Sadu

Beta pre 19 dana
Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada saopštio je danas da nije tačna informacija da ta institucija nije dozvolila sanaciju nadstrešnice nad ulazom u Železničku stanicu koja je juče otpala i usmrtila 14 ljudi, a troje teško povredila… »
Oglasio se Dačić o uzroku tragedije u Novom Sadu

Oglasio se Dačić o uzroku tragedije u Novom Sadu

Nova pre 19 dana
: Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se pretpostavlja da bi jedan od mogućih uzroka tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, gde je prilikom pada betonske nadstrešnice poginulo 14 ljudi, mogla da bude korozija… »

RTV pre 19 dana
NOVI SAD - Inženjerska komora Srbije saopštila je danas da će sastaviti tim eksperata koji će biti na raspolaganju Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i svim nadležnim organima za sve korake koje je neophodno preduzeti kako bi… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad: Apsolutna neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice iznad ulaza u…

Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad: Apsolutna neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice iznad ulaza u…

Blic pre 19 dana
Apsolutne su neistine da Zavod za zaštitu spomenika kulture Novi Sad nije izdao odobrenje i dozvolu za sanaciju nadstrešnice iznad glavnog ulaza u Železničku stanicu u Novom Sadu, niti je u nadležnosti Zavoda za zaštitu spomenika kulture da izdaje… »
"Volela si cveće, kolače i roze boju": Ovo je Sanja (35) koja je stradala na Železničkoj stanici Novi Sad, prijateljica se…

"Volela si cveće, kolače i roze boju": Ovo je Sanja (35) koja je stradala na Železničkoj stanici Novi Sad, prijateljica se…

Blic pre 19 dana
Sanja Arbutina Ćirić (35) jedna je od 14 nastradalih u teškoj nesreći koja se juče dogodila na Železničkoj stanici Novi Sad. Cela Srbija zavijena je u crno zbog ove nezapamćene tragedije koja je potresla sve. Od nje se na društvenim mrežama… »
"Umesto da se danas igraju, njih nema": Deka stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9): Čuli smo se 5 minuta pre tragedije

"Umesto da se danas igraju, njih nema": Deka stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9): Čuli smo se 5 minuta pre tragedije

Blic pre 19 dana
U suzama, slomljen od tuge Branko Matić iz Loznice, deka Sare (5) i Tine (9), devojčica koje su stradale kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, kaže da se sa unukama čuo telefonom neposredno pre tragedije. - Čuli smo se pet… »
Ovo su imena svih poginulih na Železničkoj stanici Novi Sad: Srbija tuguje, slede saslušanja

Ovo su imena svih poginulih na Železničkoj stanici Novi Sad: Srbija tuguje, slede saslušanja

Blic pre 19 dana
U petak, 1. novembra oko 11.50 sati 14 osoba je poginulo, a više njih je povređeno, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Kako javlja reporter "Blica", jutro nakon tragedije forenzika je u toku, dok je sa raščišćavanjem… »
Predstavnici Vlade i Skupštine uputili saučešća povodom nesreće na Železničkoj stanici Novi Sad: "Crni dan za ovaj grad…

Predstavnici Vlade i Skupštine uputili saučešća povodom nesreće na Železničkoj stanici Novi Sad: "Crni dan za ovaj grad…

Blic pre 19 dana
Predstavnici Vlade i Skupštine Srbije uputili su saučešća povodom teške nesreće na Železničkoj stanici Novi Sad, u kojoj je stradalo 14 osoba. Ministarka pravde Maja Popović izrazila je saučešće porodicama stradalih i pozvala nadležne da… »
Ministar policije o mogućem uzroku tragedije: Nisu menjane od 1964. godine

Ministar policije o mogućem uzroku tragedije: Nisu menjane od 1964. godine

B92 pre 19 dana
Ministar policije Ivica Dačić govorio je danas o mogućem uzroku tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, gde je prilikom pada nadstrešnice poginulo 14 ljudi. "Kako se moglo videti, pretpostavlja se da bi možda moglo da bude korozija tih… »
Zavod za zaštitu spomenika Novog Sada: Neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na železničkoj stanici

Zavod za zaštitu spomenika Novog Sada: Neistina da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice na železničkoj stanici

NIN pre 19 dana
Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada, čiji su stručnjaci izdali konzervatorske uslove 2021. godine kako bi nakon rekonstrukcije železnička stanica zadržala svoje kulturno - istorijske vrednosti oglasili su se povodom nesreće u kojoj je… »
Nadstrešnica nije obnovljena jer Zavod nije dozvolio?! Tražena rekonstrukcija, oni odobrili samo kozmetičku sanaciju

Nadstrešnica nije obnovljena jer Zavod nije dozvolio?! Tražena rekonstrukcija, oni odobrili samo kozmetičku sanaciju

Kurir pre 19 dana
Nadstrešnica koja se srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu, pri čemu je poginulo 14 osoba, nije obnovljena jer Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad nije to odobrio. Zavod za zaštitu spomenika je, na zahtev Saobraćajnog instituta CIP za… »
Muk i tišina ispred železničke stanice u novom sadu: Potresne scene na mestu tragedije, na terenu i dalje veliki broj…

Muk i tišina ispred železničke stanice u novom sadu: Potresne scene na mestu tragedije, na terenu i dalje veliki broj…

Kurir pre 19 dana
Tišina, muk! Ovim rečima može se opisati prilaz Železničkoj stanici Novi Sad samo 24 sata nakon nezapamćene nesreće kada se obrušila nadstrešnica ispred samog ulaza u zgradu. Vest koja je odjeknula regionom potresla je sve, a 14 porodica juče je… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture: Laž je da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice

Zavod za zaštitu spomenika kulture: Laž je da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice

Novi magazin pre 19 dana
Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, izdali smo konzervatorske uslove za očuvanje estetike i autentičnosti, građevinski i statički proračuni nisu naša nadležnost, navodi se u saopštenju Zavod za zaštitu spomenika kulture… »

N1 Info pre 19 dana
Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, izdali smo konzervatorske uslove za očuvanje estetike i autentičnosti, građevinski i statički proračuni nisu naša nadležnost, navodi se u saopštenju Zavod za zaštitu spomenika kulture… »
Cela Srbija tuguje za njima: Tina (9) i Sara (5) stradale u Novom Sadu, deka nestrpljivo čekao, nije ih dočekao

Cela Srbija tuguje za njima: Tina (9) i Sara (5) stradale u Novom Sadu, deka nestrpljivo čekao, nije ih dočekao

Mondo pre 19 dana
Tina (9) i Sara (5) stradale su sa jednim dekom dok ih je drugi čekao da stignu iz Novog Sada. Devojčice Tina (9) i Sara (5) koje su se juče sa jednim dekom bile na Železničkoj stanici u Novom Sadu, podlegle su povredama. Ova porodica juče je inače… »

Kurir pre 19 dana
Ovo su imena svih stradalih u Novom Sadu

Ovo su imena svih stradalih u Novom Sadu

B92 pre 19 dana
U petak, 1. novembra oko 11.50 sati 14 osoba je poginulo, a više njih je povređeno, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Kako javlja Blic, jutro nakon tragedije forenzika je u toku, dok je sa raščišćavanjem ruševina… »
"Sedela sam ispod nadstrešnice i odlučila da ipak potrčim" Novosađanka opisala kako je juče za dlaku izbegla smrt na…

"Sedela sam ispod nadstrešnice i odlučila da ipak potrčim" Novosađanka opisala kako je juče za dlaku izbegla smrt na…

Kurir pre 19 dana
Prilikom pada nadsetrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo je 14 ljudi! U ovoj tragediji troje ljudi je teško povređeno! Na društvenim mrežama javljaju se i ljudi koji su se neposredno pre nesreće nalazili na istom mestu. Kako… »
Zavod za zaštitu spomenika: Nije istina da nije izdata dozvola za sanaciju nadstrešnice iznad stanice u Novom Sadu

Zavod za zaštitu spomenika: Nije istina da nije izdata dozvola za sanaciju nadstrešnice iznad stanice u Novom Sadu

Euronews pre 19 dana
Zavod za zaštitu spomenika kulture "Novi Sad" naveo je danas da su apsolutne neistine da taj Zavod nije izdao odobrenje i dozvolu za sanaciju nadstrešnice iznad glavnog ulaza u Železničku stanicu u Novom Sadu, gde je juče u obrušavanju nadstrešnice… »
Natalija Trik FX slomljena zbog tragedije Otkrila potresne detalje: Ona je ćerka mog brata! Išla je u Novi Sad da se vidi sa…

Natalija Trik FX slomljena zbog tragedije Otkrila potresne detalje: Ona je ćerka mog brata! Išla je u Novi Sad da se vidi sa…

Kurir pre 19 dana
Pevačica Natalija Ibraimov, članica grupe "Trik FX", saopštila je tužnu vest. Ćerka njenog brata stradala je u tragediji u Novom Sadu, na Železničkoj stanici, kada se srušila nadstrešnica. Kako je do sada poznato, umrlo je 14 osoba. - Loše sam… »
"Nadstrešnicu iznad glavnog ulaza treba sanirati": Zavod za zaštitu spomenika kulture objavio demant

"Nadstrešnicu iznad glavnog ulaza treba sanirati": Zavod za zaštitu spomenika kulture objavio demant

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Zavod za zaštitu spomenika kulture "Novi Sad" demantovao je informacije koje su se pojavile u javnosti, a koje ukazuju da ova institucija nije dozvolila sanaciju nadstrešnice. Kako ističu u saopštenju, Zavod je izdao konzervatorske… »
Tuga zavladala Loznicom: Svi žale male sestre, Tinu i Saru, koje su poginule u nesreći na Železničkoj stanici

Tuga zavladala Loznicom: Svi žale male sestre, Tinu i Saru, koje su poginule u nesreći na Železničkoj stanici

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Užasna tragedija koja se dogodila juče u Novom Sadu kada je pala nadstrešnica Železničke stanice i usmrtila 14 ljudi potresla je čitavu Srbiju i region, a smrt dve male devojčice, sestre, od 10 i 6 godina porazila je sve koji su se… »
Tužilaštvo u Novom Sadu istražuje ko je odgovoran za nesreću

Tužilaštvo u Novom Sadu istražuje ko je odgovoran za nesreću

Al Jazeera pre 19 dana
Više javno tužilaštvo u tom gradu saopćilo je da su identificirane sve žrtve obrušavanja nadstrešnice na glavnoj željezničkoj stanici. Među poginulima su i četiri maloljetne osobe. Tužilaštvo je nakon obavljenog uviđaja naredilo izvođenje… »
Tužilaštvo najavilo saslušanje 20 osoba i nadležnog ministra u slučaju nesreće u Novom Sadu

Tužilaštvo najavilo saslušanje 20 osoba i nadležnog ministra u slučaju nesreće u Novom Sadu

Al Jazeera pre 19 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić također je rekao da će danas početi utvrđivanje odgovornosti za jučerašnju nesreću na željezničkoj stanici u Novom Sadu. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je naređeno da se… »
VIDEO Ove fotografije i snimci dokazuju da se radilo i na nadstrešnici koja se srušila: Vesić tvrdi da platforma koja se…

VIDEO Ove fotografije i snimci dokazuju da se radilo i na nadstrešnici koja se srušila: Vesić tvrdi da platforma koja se…

Nova pre 19 dana
: Nakon jučerašnje nesreće na Železničkoj stanici Novi Sad, u kojoj je život izgubilo 14 ljudi usled pada nadstrešnice, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da "nadstrešnica nije bila rekonstruisana“. U… »
(Foto) "otac i baka dozivaju svoje devojčice, pitaju gde su": Deda stradalih Sare (5) i Tine (9) otkriva kako je porodica…

(Foto) "otac i baka dozivaju svoje devojčice, pitaju gde su": Deda stradalih Sare (5) i Tine (9) otkriva kako je porodica…

Blic pre 19 dana
Branko Matić iz Loznice rekao je da su njegove unuke Tina (9) i Sara (5) podlegle povredama nakon što je nadstrešnica pala na njih na Železničkoj stanici Novi Sad. Prema njegovim rečima u kući nastradalih devojčica nalazi se Hitna pomoć koja… »
"Eksperti će utvrditi uzrok tragedije": Oglasili se iz Inženjerske komore Srbije povodom strašne nesreće na Železničkoj…

"Eksperti će utvrditi uzrok tragedije": Oglasili se iz Inženjerske komore Srbije povodom strašne nesreće na Železničkoj…

Blic pre 19 dana
Povodom jučerašnje tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se srušila nadstrešnica, zbog čega je stradalo 14 ljudi, oglasila se Inženjerska komora Srbije. Iz ove institucije izrazili su najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile… »
Zavod za zaštitu spomenika kulture: Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, građevinski i statički…

Zavod za zaštitu spomenika kulture: Brutalna je laž da nismo dozvolili sanaciju nadstrešnice, građevinski i statički…

Danas pre 19 dana
Apsolutne su neistine da Zavod za zaštitu spomenika kulture „Novi Sad“ nije izdao odobrenje i dozvolu za sanaciju nadstrešnice iznad glavnog ulaza u Železničku stanicu u Novom Sadu, niti je u nadležnosti Zavoda za zaštitu spomenika kulture da… »

Blic pre 19 dana
Povodom jučerašnje tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se srušila nadstrešnica, zbog čega je stradalo 14 ljudi, oglasila se Inženjerska komora Srbije. Iz ove institucije izrazili su najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile… »
Nadstrešnica nije rekonstruisana jer Zavod nije dozvolio?! Objavljen dokument koji to dokazuje FOTO

Nadstrešnica nije rekonstruisana jer Zavod nije dozvolio?! Objavljen dokument koji to dokazuje FOTO

B92 pre 19 dana
Nadstrešnica koja se srušila na Železničkoj stanici u Novom Sadu pri čemu je poginulo 14 osoba nije obnovljena jer Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad nije to odobrio. Naime kako se vidi u dokumentu Zavod je tražio sanaciju, da se zameni staklo i… »
"Čuli smo se 5 minuta pre, ne znam kako da preživimo": Oglasio se deka Sare (5) i Tine (9) koje su poginule u ns

"Čuli smo se 5 minuta pre, ne znam kako da preživimo": Oglasio se deka Sare (5) i Tine (9) koje su poginule u ns

Mondo pre 19 dana
Oglasio se deka dve devojčice Sare (5) i Tine (9) koje su poginule u nesreći u Novom Sadu. "Čuli smo se pet minuta pre nego što je pala nadstrešnica. Starija devojčica je javila mojoj ženi da su stigli na stanicu i da uskoro dolaze da uživamo za… »
Tužilaštvo: Naređeno saslušanje Vesića

Tužilaštvo: Naređeno saslušanje Vesića

Radio 021 pre 19 dana
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je naređeno saslušanje najmanje 20 osoba. Među njima je i ministar Goran Vesić. Kako se navodi u saopštenju, VJT je u punom kapacitetu angažovano na prikupljanju svih obaveštenja i informacija… »
Danas saslušanje 20 osoba i nadležnog ministra u slučaju nesreće u Novom Sadu

Danas saslušanje 20 osoba i nadležnog ministra u slučaju nesreće u Novom Sadu

Ozon pre 19 dana
Nakon teške nesreće na železničkoj stanici u Novom Sadu, u kojoj je stradalo 14 ljudi usled obrušavanja nadstrešnice, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu objavilo je da će tokom dana biti saslušano najmanje 20 osoba. Cilj je da se ustanovi… »
Objavljen dokument u kom Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad traži da se nadstrešnica na Železničkoj sanira

Objavljen dokument u kom Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad traži da se nadstrešnica na Železničkoj sanira

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Mediji su danas objavili dokument u kom se navodi da je Zavod za zaštitu spomenika Novi Sad tražio da se nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad sanira, ne rekonstruiše. Nakon što se nadstrešnica srušila, poginulo je 14… »
U Valjevu odložen protest, građani odali poštu nastradalima

U Valjevu odložen protest, građani odali poštu nastradalima

Danas pre 19 dana
Građani Valjeva su se večeras okupili na gradskom trgu, gde je trebalo da se održe protest protiv rudarenja litijuma u ovom kraju. Oni su minutom ćutanja odali poštu nastradalima, a potom su palili sveće, javlja reporter N1. Kako navodi N1, Branko… »

Vesti dana »