Povezane vesti
"Obučem haljinuo do 15 €, a štikle od 700 €" Pevačica progovorila o predrasudama: Misle da sam uobražena!
Kurir 02.11.2024
Pevačica Matea Stanković, koju u poslednje vreme zovu novom "kraljicom bakšiša",istakla je koliko je u poslednjih nekoliko godina teško istrajati i ostati svoj na muzičkoj sceni. - Mislim da je najbitnije da budeš spontan u svemu što radiš. Ja se nikada… »
"Nekad obučem haljinu od 15 evra, a obujem štikle od 700 evra": Pevačica progovorila o predrasudama: "Misle da sam uobražena"…
Blic 02.11.2024
Pevačica Matea Stanković, koju u poslednje vreme zovu novom "kraljicom bakšiša" istakla je koliko je u poslednjih nekoliko godina teško istrajati i ostati svoj na muzičkoj sceni. - Mislim da je najbitnije da budeš spontan u svemu što radiš. Ja se nikada… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 49 minutajoš 41 povezana

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih

Stojković: Rasformirati jedinicu Marka Krička i procesuirati sve odgovorne
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 43 povezane