Povezane vesti

Ultimatum Amorimu: Sad dođi ili nikad!

Ultimatum Amorimu: Sad dođi ili nikad!

Sportski žurnal pre 2 sata
Mančester junajted pred svršen čin stavio trenera Sportinga. Ruben Amorim je juče, posle pet golova Amadori (5:1), portugalskim medijima otkrio najzanimljiviji detalj progovora sa sportskim sektorom Mančester junajteda - Garantujem da nijedan… »
"Ili ćeš odmah doći ili...": Amorim otvorio dušu

"Ili ćeš odmah doći ili...": Amorim otvorio dušu

Večernje novosti pre 4 sati
Portugalski tener Ruben Amorim u petak zvanično postao novi glavni trener "crvenih đavola", koje će preuzeti 11. novembra. Foto: Profimedia - Garantujem da nijedan navijač Sportinga nije želeo više od mene da ostanem do kraja sezone, ali to nije… »
Amorim otkrio ultimatum Junajteda: Rekli su mi – sad ili nikad

Amorim otkrio ultimatum Junajteda: Rekli su mi – sad ili nikad

Sport klub pre 6 sati
Ruben Amorim rekao je da bi najviše voleo da je preuzeo Mančester junajted po završetku tekuće sezone, ali da to nije bilo moguće. Amorim, koji je sa Sportingom iz Lisabona osvojio dve titule i odlično je počeo i tekuću sezonu, 11. novembra… »
Može to i originalnije: Hteo sam samo Mančester

Može to i originalnije: Hteo sam samo Mančester

Sport klub pre 8 sati
Nakon pobede protiv Estrelje u petak uveče (5:1), Rubenu Amorimu ostale su još dve utakmice na klupi Sportinga. Amorim je u petak i zvanično imenovan za trenera Mančester junajteda, a funkciju će preuzeti 11. novembra. Govorio je o predstojećoj… »
Amorim: "Junajted? Bilo je sad ili nikad"

Amorim: "Junajted? Bilo je sad ili nikad"

B92 pre 9 sati
Portugalski trener Ruben Amorim kaže da ga je Mančester junajted stavio u situaciji da mora u roku tri dana da odluči - dolazi li ili ostaje u Lisabonu. Amorim (39) je u petak zvanično postao novi glavni trener "crvenih đavola", koje će preuzeti 11… »

Vesti dana »