Повезане вести
Ултиматум Амориму: Сад дођи или никад!
Спортски журнал 02.11.2024
Манчестер јунајтед пред свршен чин ставио тренера Спортинга. Рубен Аморим је јуче, после пет голова Амадори (5:1), португалским медијима открио најзанимљивији детаљ проговора са спортским сектором Манчестер јунајтеда -… »
"Или ћеш одмах доћи или...": Аморим отворио душу
Вечерње новости 02.11.2024
Португалски тенер Рубен Аморим у петак званично постао нови главни тренер "црвених ђавола", које ће преузети 11. новембра. Фото: Профимедиа - Гарантујем да ниједан навијач Спортинга није желео више од мене да останем до краја… »
Аморим открио ултиматум Јунајтеда: Рекли су ми – сад или никад
Спорт клуб 02.11.2024
Рубен Аморим рекао је да би највише волео да је преузео Манчестер јунајтед по завршетку текуће сезоне, али да то није било могуће. Аморим, који је са Спортингом из Лисабона освојио две титуле и одлично је почео и текућу сезону… »
Може то и оригиналније: Хтео сам само Манчестер
Спорт клуб 02.11.2024
Након победе против Естреље у петак увече (5:1), Рубену Амориму остале су још две утакмице на клупи Спортинга. Аморим је у петак и званично именован за тренера Манчестер јунајтеда, а функцију ће преузети 11. новембра. Говорио је… »
Аморим: "Јунајтед? Било је сад или никад"
Б92 02.11.2024
Португалски тренер Рубен Аморим каже да га је Манчестер јунајтед ставио у ситуацији да мора у року три дана да одлучи - долази ли или остаје у Лисабону. Аморим (39) је у петак званично постао нови главни тренер "црвених ђавола"… »
Вести дана »
Радно време за празнике: Како ће радити продавнице, тржни центри, пијаце, превоз, поште…
Данас пре 2 сатајош 47 повезаних
Млекари у Краљеву просули млеко испред Градске управе: „Ово је последњи аларм за домаћу производњу“
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Промет робе у трговини на мало у новембру 2025. већи за 9,0 одсто у текућим ценама
Блиц пре 22 минутајош 21 повезана