Povezane vesti
"Primala sam hormonske injekcije" Ivana Selakov se podvrgla vantelesnoj oplodnji: Muški sam podnela proces...
Kurir pre 23 dana
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
"Primala sam hormonske injekcije": Naša pevačica se podvrgla vantelesnoj oplodnji, a ovo je njena priča o čitavom procesu
Blic pre 23 dana
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 30 minutajoš 33 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 1 satjoš 158 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 27 povezanih