Povezane vesti
"Primala sam hormonske injekcije" Ivana Selakov se podvrgla vantelesnoj oplodnji: Muški sam podnela proces...
Kurir 02.11.2024
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
"Primala sam hormonske injekcije": Naša pevačica se podvrgla vantelesnoj oplodnji, a ovo je njena priča o čitavom procesu
Blic 02.11.2024
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Objavljivanje ličnih podataka pojedinih studenata u blokadi kao ugrožavanje bezbednosti
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 20 povezanih