Povezane vesti
"Primala sam hormonske injekcije" Ivana Selakov se podvrgla vantelesnoj oplodnji: Muški sam podnela proces...
Kurir pre 9 sati
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
"Primala sam hormonske injekcije": Naša pevačica se podvrgla vantelesnoj oplodnji, a ovo je njena priča o čitavom procesu
Blic pre 10 sati
Pevačica Ivana Selakov 2018. godine podvrgla se vantelesnoj oplodnji, a nakon prvog pokušaja ostala je u drugom stanju. Ivana je otvoreno pričala o samoj proceduri, kao i trudoći kako bi pomogla i drugim ženama i ohrabrila ih tokom borbe za… »
Vesti dana »
Građani Novog Sada se okupili u blizini mesta nesreće, odavanje pošte stradalima i u Nišu, Kragujevcu, Podgorici (FOTO)
Insajder pre 50 minutajoš 179 povezanih
Građani u Novom Sadu odali poštu stradalima, nakon dva sata odblokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 178 povezanih
Preminule Sara (5) i Tina (9): Umrle devojčice povređene u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 25 minutajoš 88 povezanih