Povezane vesti
Kragujevac: Policija snima publika na Čika Dači
Pressek pre 1 sat
Policija u Kragujevcu će, u skladu sa članom 52 Zakona o policiji, snimiti video kamerama i fotografisati učesnike fudbalske utakmice između FK Radnički 1923 iz Kragujevca i FK Napretka iz Kruševca. Utakmica se igra na stadionu Čika Dača u… »
Policija će snimati učesnike fudbalske utakmice Radnički – Napredak
RTK pre 2 sata
Policijska uprava u Kragujevcu obaveštava sugrađane i navijače da će na sutrašnjoj utakmici učesnici biti snimani i fotografisani. „U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu… »
Obaveštenje o snimanju utakmice u Pepeljevcu
ObjektiVa pre 4 sati
U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije policijski službenici Policijske uprave u Valjevu snimaće i fotografisati učesnike fudbalske utakmice 11. kola „Kolubarsko-okružne lige“ između ekipa FK „Pepeljevac“ iz Lajkovca i FK… »
Vesti dana »
BLOG: Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice
N1 Info pre 30 minutajoš 140 povezanih
Bivši nadzornik na projektu za N1: Na nadstrešnici je rađeno, Vesić ne govori istinu
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Uživo Srbija u žalosti Forenzika u toku na Železničkoj stanici Novi Sad, najavljeno saslušanje nadležnog ministra, sve žrtve identifikovane: Stižu informacije o poginulima (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 92 povezane
"Tu nema diskusije": Poslanik Đukanović (SNS): Kada odgovornost za tragediju treba da se preuzme nema vas nigde, još juče su ostavke resorno nadležnih morale da se podnesu
Blic pre 55 minutajoš 83 povezane
"To su moje ćerke, nema mi pomoći": Otac stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9) slomljen od bola: "Ne znam kako stojim na nogama"
Blic pre 30 minutajoš 53 povezane