Povezane vesti
Procureli poverljivi dokumenti o vojnim planovima izraela: Uhapšeno nekoliko osoba
Pravda pre 2 sata
Savetnik premijera Benjamina Netanjahua je među uhapšenima zbog navodnog kršenja bezbednosti, saopštili su izraelski zvaničnici. Izraelski organi za sprovođenje zakona uhapsili su nekoliko osumnjičenih u vezi sa curenjem poverljivih dokumenata iz… »
Imaju krticu u svojim redovima? Procuruli dokumenti o napadu, usledila hapšenja
B92 pre 4 sati
Izraelski organi za sprovođenje zakona uhapsili su nekoliko osumnjičenih u vezi sa curenjem poverljivih dokumenata iz kancelarije izraelskog premijera Benjamina Netanjahua koji sadrže tajne informacije o ratu u Gazi, javili su izraelski mediji. Sudija… »
Vesti dana »
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 5 satijoš 10 povezanih
"Kad sam Čuo koji ranac je Milica tog dana nosila, znao sam da je poginula": Potresna ispovest rođaka tinejdžerke iz Kaća koja je stradala na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 25 minutajoš 102 povezane
Potresne reči majke devojke koja je stradala u Novom Sadu: „Prerano vas uze Bog, anđeli moji, Čekajte me!“
Nova pre 2 satajoš 93 povezane
Doktorka Turkulov: Troje povređenih u teškom stanju; Građani Novog Sada donose cveće i pale sveće za nastradale
Insajder pre 2 satajoš 85 povezanih