Povezane vesti
"Angažovao sam čuvara, koji sa psom čuva povrće"! Povrtari se žale na učestale krađe po njivama, odnose sve šta stignu…
Blic pre 4 sati
Ove jeseni kao nikada ranije povrtari se žale na učestale krađe po njivama već dospelog povrća za prodaju. Lopovi im, kažu, ulaze u njive kao u svoje i odnose sve što se može unovčiti. Kradu i pumpe za navodnjavanje, agregate, naftu i uvek… »
Krompir mažnjavaju naveliko, pa srpski povrtari angažuju čuvare: Dnevnica 2.500 RSD, dobijaju i hranu i piće
Telegraf pre 4 sati
Đorđu Babiću nedavno je sa njive odneta tona kupusa, a letos, dok je bila sezona bostana, ukradeno mu je deset tona lubenica. Povrtari se ove jeseni žale na učestale prevare. Kako kažu, lopovi im ulaze u njive kao u svoje i odnose sve što se može… »
Vesti dana »
BLOG: Građani se okupljaju na mestu tragedije, troje povređenih i dalje u kritičnom stanju
N1 Info pre 43 minutajoš 172 povezane
Inženjer koji je radio na rekonstrukciji stanice u Novom Sadu: „Vesić ne govori istinu, na nadstrešnici je rađeno“
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 18 minutajoš 150 povezanih