Повезане вести

За Сергеја кажу да је исти Легија: Они играју Звездана и Чеду Јовановића у серији "Сабља", а ту је и цела екипа земунског…

За Сергеја кажу да је исти Легија: Они играју Звездана и Чеду Јовановића у серији "Сабља", а ту је и цела екипа земунског…

Курир 02.11.2024
На мале екране РТС коначно је стигла серија "Сабља". Политички трилер од осам епизода бави се убиством премијера Зорана Ђинђића, као и догађајима пре и после 12. марта 2003. године. У главним улогама гледаћемо Драгана Мићановића… »
Ко је глумац који у "Сабљи" игра младог криминалца Уроша? Зове се Лазар, а умало да остане без ове улоге због једне ствари

Ко је глумац који у "Сабљи" игра младог криминалца Уроша? Зове се Лазар, а умало да остане без ове улоге због једне ствари

Курир 02.11.2024
Серија "Сабља", коју ће публика од вечерас гледати суботом и недељом на првом програму РТС, бави се убиством премијера Зорана Ђинђића. Главне улоге редитељ и креатори ове приче Владимир Тагић и Горан Станковић поверили су… »
Глумица Милица Гојковић поводом главне женске улоге у серији “Сабља” за Данас: „Не видим медије у Србији, у мраку су“…

Глумица Милица Гојковић поводом главне женске улоге у серији “Сабља” за Данас: „Не видим медије у Србији, у мраку су“…

Данас 02.11.2024
Глумица Милица Гојковић игра главну женску улогу у дугоочекиваној серији „Сабља“, која почиње с емитовањем овог викенда на РТС-у, која има осам епизода и бави се убиством премијера Зорана Ђинђића, као и догађајима пре и после… »
"Кренуо сам од нуле. Пробао сам да избришем све своје мисли": Мићановић пред премијеру серије "Сабља" о Зорану Ђинђићу али…

"Кренуо сам од нуле. Пробао сам да избришем све своје мисли": Мићановић пред премијеру серије "Сабља" о Зорану Ђинђићу али…

Курир 02.11.2024
На мале екране РТС овог викенда коначно стиже серије "Сабља", која ће кроз осам епизода пратити догађаје из наше скорије прошлости - убиство премијера Зорана Ђинђића и ситуацију у земљи пре и након 12. марта 2003. године. Глума… »
"На кога ја да пуцам, сви су ми ортаци" Те ноћи у Ступици, Легија јесте пуцао, али да би га ухапсили! Сергеј "Све после је…

"На кога ја да пуцам, сви су ми ортаци" Те ноћи у Ступици, Легија јесте пуцао, али да би га ухапсили! Сергеј "Све после је…

Курир 02.11.2024
Серија "Сабља" о убиству премијера Србије Зорана Ђинђића, премијерно ће бити емитована током викенда на РТС 1. Кроз осам епизода публика ће пратити догађаје из наше рецентне прошлости – убиство премијера Зорана Ђинђића и… »

Вести дана »