Povezane vesti
Ko je glumac koji u "Sablji" igra mladog kriminalca Uroša? Zove se Lazar, a umalo da ostane bez ove uloge zbog jedne stvari
Kurir pre 55 minuta
Serija "Sablja", koju će publika od večeras gledati subotom i nedeljom na prvom programu RTS, bavi se ubistvom premijera Zorana Đinđića. Glavne uloge reditelj i kreatori ove priče Vladimir Tagić i Goran Stanković poverili su Draganu Mićanoviću… »
Glumica Milica Gojković povodom glavne ženske uloge u seriji “Sablja” za Danas: „Ne vidim medije u Srbiji, u mraku…
Danas pre 2 sata
Glumica Milica Gojković igra glavnu žensku ulogu u dugoočekivanoj seriji „Sablja“, koja počinje s emitovanjem ovog vikenda na RTS-u, koja ima osam epizoda i bavi se ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta… »
"Krenuo sam od nule. Probao sam da izbrišem sve svoje misli": Mićanović pred premijeru serije "Sablja" o Zoranu Đinđiću…
Kurir pre 4 sati
Na male ekrane RTS ovog vikenda konačno stiže serije "Sablja", koja će kroz osam epizoda pratiti događaje iz naše skorije prošlosti - ubistvo premijera Zorana Đinđića i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. Gluma c Dragan… »
"Na koga ja da pucam, svi su mi ortaci" Te noći u Stupici, Legija jeste pucao, ali da bi ga uhapsili! Sergej "Sve posle je…
Kurir pre 7 sati
Serija "Sablja" o ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića, premijerno će biti emitovana tokom vikenda na RTS 1. Kroz osam epizoda publika će pratiti događaje iz naše recentne prošlosti – ubistvo premijera Zorana Đinđića i situaciju u zemlji… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 25 minutajoš 172 povezane
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih
Šta stoji u dokumentima o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 96 povezanih
Nikola Rokvić se oglasio povodom strašne tragedije u Novom Sadu: Pevaču oči pune suza, otkazao nastup (video)
Blic pre 25 minutajoš 85 povezanih