Povezane vesti
Korisnici Tiktoka preimenovali rimsku fontanu u ''bazen di Trevi'' zbog radova
Politika pre 3 sata
Korisnici društvene mreže TikTok ''preimenovali'' su čuvenu rimsku Fontanu di Trevi u ''bazen di Trevi'', šaljivo kritikujući odluku lokalnih vlasti da ispred fontane, koja se trenutno renovira, postave mali bazen u koji turisti mogu da ubacuju… »
Korisnici TikToka rimskoj Fontani di Trevi dodelili ovo hit ime: Zbog radova posetioci bacaju novčiće u bazen
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Korisnici društvene mreže TikTok ''preimenovali'' su čuvenu rimsku Fontanu di Trevi u ''bazen di Trevi'', šaljivo kritikujući odluku lokalnih vlasti da ispred fontane, koja se trenutno renovira, postave mali bazen u koji turisti mogu… »
Fontana di Trevi se restaurira, novčići se bacaju u bazen (foto)
BizLife pre 7 sati
Prema starom verovanju, turista u Rimu da bi imao sreću i da bi se vratio u večiti grad mora preko ramena da baci novčić u Fontanu di Trevi, ali u toku je njena restauracija i hiljadama turista je za bacanje novčića stavljen na raspolaganje mali… »
Vesti dana »
"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina" Suprug poginule Sanje iz Kaća u suzama: Odmah sam znao da sam izgubio moju ljubav i ceo svet
Kurir pre 5 minutajoš 178 povezanih
Đurić: O uzroku nesreće nakon mišljenja stručnjaka, očekujemo da se utvrdi odgovornost
Politika pre 59 minutajoš 17 povezanih
Građani u Novom Sadu odali poštu stradalima, nakon dva sata odblokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 41 minutajoš 177 povezanih
Žena je kroz staklo videla kako nadstrešnica pada na njeno dete: Svedok nesreće u Novom Sadu otkrio strašne scene
Mondo pre 4 satijoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: Građani odaju poštu nastradalima, troje povređenih opet operisani
Sputnik pre 41 minutajoš 88 povezanih