Povezane vesti
Građani Niša u znak solidarnosti sa Novim Sadom: Srce od sveća za nastradale
Glas juga pre 1 sat
Građani su se spontano okupili nakon poziva koji se proširio društvenim mrežama. U središtu trga od sveća je formirano srce, unutar kojeg su ispisani simbol NS i poruka: „Svi smo mi pod nadstrešnicom.“ Prema zvaničnim informacijama, u nesreći… »
Nišlije zapalile sveće u pomen stradalih u Novom Sadu
Stav.life pre 58 minuta
Na Trgu Kralja Milana Nišlije su večeras pod sloganom „Svi smo mi pod nadsrešicom“ odale pomen osobama koje su juče nastradale u obrušavanju nadstrešice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. U miru i tišini građani i građanke Niša palili su… »
"Svi smo mi pod nastrešnicom" - u centru Niša okupljeni zapalili sveće u pomen stradalih u Novom Sadu
Južne vesti pre 2 sata
Na Trgu kralja Milana brojni građani i građanke su se okupili i zapalili sveće u pomen četrnaest osoba koje je poginulo 1. novembra kada se na njih obrušila betonska nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu. foto: S. P. Nakon poziva na… »
Tepićka besna: Nije nesreća, nego ubistvo!
Pravda pre 3 sata
Marinika Tepić, potpredsednica SSP-a i narodna poslanica, na mreži Iks, oštro je reagovala povodom tragedije u Novom Sadu u kojoj je stradalo 14 ljudi, navodeći da nije reč o nesreći, već o ubistvu. Tepićka navodi da je reč o kriminalu i… »
Savo Manojlović: Dan za tugu, o odgovornosti ćemo kasnije
Nedeljnik pre 4 sati
(Beta) – Programski direktor Pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović je danas izjavio da je pitanje odgovornosti za tragediju u Novom Sadu legitimno, ali da to treba ostaviti za kasnije jer je danas vreme za tugu. U Srbiji je danas Dan žalosti… »
Lazović: Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu
Nedeljnik pre 4 sati
(Beta) – Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović je danas izjavio da vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu u kojoj je u petak poginulo 14 ljudi i dodao da će opozicija zahtevati formiranje komisije Skupštine Srbije da bi se… »
Tepić (SSP): Pad nadstrešnice u Novom Sadu nije nesreća nego ubistvo
Radio sto plus pre 5 sati
“I nijedne ostavka posle 14 smrti! Šest decenija ni na koga tu nije pao ni kamenčić, sada je pao ceo njihov ‘sistem’. Svaliće na projekat, izvođače?! Po svojoj matrici – preuzmi krivicu, odleži malo?! Ne smemo odustati od pritiska javnosti… »
Lazovic (ZLF): Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu
Radio sto plus pre 4 sati
U Srbiji je danas Dan žalosti, proglašen zbog pogibije 14 ljudi na koje je pala nadstrešnica nad ulazom Železničke stanice u Novom Sadu. “Na stanici su nedavno dva puta izvođeni radovi, očigledno je rađeno i na nadstrešnici i ona je nesumnjivo… »
Vesti dana »
"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina" Suprug poginule Sanje iz Kaća u suzama: Odmah sam znao da sam izgubio moju ljubav i ceo svet
Kurir pre 4 minutajoš 178 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
BLOG: Završeno okupljanje na mestu tragedije, troje povređenih i dalje u kritičnom stanju
N1 Info pre 1 satjoš 177 povezanih
Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 96 povezanih
Ispred Železničke stanice u Novom Sadu građani odali poštu nastradalima - troje povređenih i dalje u kritičnom stanju
RTS pre 4 minutajoš 88 povezanih