Повезане вести

Саво Манојловић: Дан за тугу, о одговорности ћемо касније

Саво Манојловић: Дан за тугу, о одговорности ћемо касније

Недељник 02.11.2024
(Бета) – Програмски директор Покрета „Крени-промени“ Саво Манојловић је данас изјавио да је питање одговорности за трагедију у Новом Саду легитимно, али да то треба оставити за касније јер је данас време за тугу. У Србији је… »
Срце од свећа, у њему имена настрадалих и порука „Сви смо ми под надстрешницом“

Срце од свећа, у њему имена настрадалих и порука „Сви смо ми под надстрешницом“

Нишке вести 02.11.2024
На Тргу краља МИлана тик поред споменика је од свећа направљено срце а у срцу списак пострадалих и велико стоји Н – С, уз поруку „Сви смо ми под надстрешницом“. Неколико десетина грађана Ниша окупило се вечерас у центру Ниша… »
Грађани Ниша у знак солидарности са Новим Садом: Срце од свећа за настрадале

Грађани Ниша у знак солидарности са Новим Садом: Срце од свећа за настрадале

Глас југа 02.11.2024
Грађани су се спонтано окупили након позива који се проширио друштвеним мрежама. У средишту трга од свећа је формирано срце, унутар којег су исписани симбол НС и порука: „Сви смо ми под надстрешницом.“ Према званичним… »
Нишлије запалиле свеће у помен страдалих у Новом Саду

Нишлије запалиле свеће у помен страдалих у Новом Саду

Став.лифе 02.11.2024
На Тргу Краља Милана Нишлије су вечерас под слоганом „Сви смо ми под надсрешицом“ одале помен особама које су јуче настрадале у обрушавању надстрешице на Железничкој станици у Новом Саду. У миру и тишини грађани и грађанке Ниша… »
"Сви смо ми под настрешницом" - у центру Ниша окупљени запалили свеће у помен страдалих у Новом Саду

"Сви смо ми под настрешницом" - у центру Ниша окупљени запалили свеће у помен страдалих у Новом Саду

Јужне вести 02.11.2024
На Тргу краља Милана бројни грађани и грађанке су се окупили и запалили свеће у помен четрнаест особа које је погинуло 1. новембра када се на њих обрушила бетонска надстрешница Железничке станице у Новом Саду. фото: С. П. Након… »
Тепићка бесна: Није несрећа, него убиство!

Тепићка бесна: Није несрећа, него убиство!

Правда 02.11.2024
Мариника Тепић, потпредседница ССП-а и народна посланица, на мрежи Икс, оштро је реаговала поводом трагедије у Новом Саду у којој је страдало 14 људи, наводећи да није реч о несрећи, већ о убиству. Тепићка наводи да је реч о… »
Лазовић: Власт заташкава доказе о несрећи у Новом Саду

Лазовић: Власт заташкава доказе о несрећи у Новом Саду

Недељник 02.11.2024
(Бета) – Копредседник Зелено-левог фронта (ЗЛФ) Радомир Лазовић је данас изјавио да власт заташкава доказе о несрећи у Новом Саду у којој је у петак погинуло 14 људи и додао да ће опозиција захтевати формирање комисије… »
Тепић (ССП): Пад надстрешнице у Новом Саду није несрећа него убиство

Тепић (ССП): Пад надстрешнице у Новом Саду није несрећа него убиство

Радио сто плус 02.11.2024
“И ниједне оставка после 14 смрти! Шест деценија ни на кога ту није пао ни каменчић, сада је пао цео њихов ‘систем’. Свалиће на пројекат, извођаче?! По својој матрици – преузми кривицу, одлежи мало?! Не смемо одустати од… »
Лазовиц (ЗЛФ): Власт заташкава доказе о несрећи у Новом Саду

Лазовиц (ЗЛФ): Власт заташкава доказе о несрећи у Новом Саду

Радио сто плус 02.11.2024
У Србији је данас Дан жалости, проглашен због погибије 14 људи на које је пала надстрешница над улазом Железничке станице у Новом Саду. “На станици су недавно два пута извођени радови, очигледно је рађено и на надстрешници и она… »

Вести дана »