Povezane vesti

Savo Manojlović: Dan za tugu, o odgovornosti ćemo kasnije

Savo Manojlović: Dan za tugu, o odgovornosti ćemo kasnije

Nedeljnik pre 21 dana
(Beta) – Programski direktor Pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović je danas izjavio da je pitanje odgovornosti za tragediju u Novom Sadu legitimno, ali da to treba ostaviti za kasnije jer je danas vreme za tugu. U Srbiji je danas Dan žalosti… »
Srce od sveća, u njemu imena nastradalih i poruka „Svi smo mi pod nadstrešnicom“

Srce od sveća, u njemu imena nastradalih i poruka „Svi smo mi pod nadstrešnicom“

Niške vesti pre 20 dana
Na Trgu kralja MIlana tik pored spomenika je od sveća napravljeno srce a u srcu spisak postradalih i veliko stoji N – S, uz poruku „Svi smo mi pod nadstrešnicom“. Nekoliko desetina građana Niša okupilo se večeras u centru Niša kako bi odali… »
Građani Niša u znak solidarnosti sa Novim Sadom: Srce od sveća za nastradale

Građani Niša u znak solidarnosti sa Novim Sadom: Srce od sveća za nastradale

Glas juga pre 20 dana
Građani su se spontano okupili nakon poziva koji se proširio društvenim mrežama. U središtu trga od sveća je formirano srce, unutar kojeg su ispisani simbol NS i poruka: „Svi smo mi pod nadstrešnicom.“ Prema zvaničnim informacijama, u nesreći… »
Nišlije zapalile sveće u pomen stradalih u Novom Sadu

Nišlije zapalile sveće u pomen stradalih u Novom Sadu

Stav.life pre 20 dana
Na Trgu Kralja Milana Nišlije su večeras pod sloganom „Svi smo mi pod nadsrešicom“ odale pomen osobama koje su juče nastradale u obrušavanju nadstrešice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. U miru i tišini građani i građanke Niša palili su… »
"Svi smo mi pod nastrešnicom" - u centru Niša okupljeni zapalili sveće u pomen stradalih u Novom Sadu

"Svi smo mi pod nastrešnicom" - u centru Niša okupljeni zapalili sveće u pomen stradalih u Novom Sadu

Južne vesti pre 20 dana
Na Trgu kralja Milana brojni građani i građanke su se okupili i zapalili sveće u pomen četrnaest osoba koje je poginulo 1. novembra kada se na njih obrušila betonska nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu. foto: S. P. Nakon poziva na… »
Tepićka besna: Nije nesreća, nego ubistvo!

Tepićka besna: Nije nesreća, nego ubistvo!

Pravda pre 20 dana
Marinika Tepić, potpredsednica SSP-a i narodna poslanica, na mreži Iks, oštro je reagovala povodom tragedije u Novom Sadu u kojoj je stradalo 14 ljudi, navodeći da nije reč o nesreći, već o ubistvu. Tepićka navodi da je reč o kriminalu i… »
Lazović: Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu

Lazović: Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu

Nedeljnik pre 20 dana
(Beta) – Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović je danas izjavio da vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu u kojoj je u petak poginulo 14 ljudi i dodao da će opozicija zahtevati formiranje komisije Skupštine Srbije da bi se… »
Tepić (SSP): Pad nadstrešnice u Novom Sadu nije nesreća nego ubistvo

Tepić (SSP): Pad nadstrešnice u Novom Sadu nije nesreća nego ubistvo

Radio sto plus pre 20 dana
“I nijedne ostavka posle 14 smrti! Šest decenija ni na koga tu nije pao ni kamenčić, sada je pao ceo njihov ‘sistem’. Svaliće na projekat, izvođače?! Po svojoj matrici – preuzmi krivicu, odleži malo?! Ne smemo odustati od pritiska javnosti… »
Lazovic (ZLF): Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu

Lazovic (ZLF): Vlast zataškava dokaze o nesreći u Novom Sadu

Radio sto plus pre 20 dana
U Srbiji je danas Dan žalosti, proglašen zbog pogibije 14 ljudi na koje je pala nadstrešnica nad ulazom Železničke stanice u Novom Sadu. “Na stanici su nedavno dva puta izvođeni radovi, očigledno je rađeno i na nadstrešnici i ona je nesumnjivo… »

Vesti dana »