Povezane vesti
Čuveni trener brani žoca i poručuje: „Ja bih zabranio takve izjave da sam nešto u Partizanu“!
Hot sport pre 4 sati
Izjave pojedinih igrača stavljaju Obradoviću dodatni pritisak! Nekada uspešni trener a sada košarkaški analitičar, Vlade Đurović iz nedelje u nedelju na televiziji „Arena Sport“ komentariše događaje vezane za našu košarku, a pre svega… »
Vlade Đurović: ''Neverovatne izjave Partizanovih igrača! Pa, ko je to ranije govorio?''
Sportske.net pre 5 sati
Iz nedelje u nedelju, nekadašnji košarkaški trener, a sada analitičar na TV Arena sport Vlade Đurović na sebi svojstven način komentariše aktuelna dešavanja u našoj košarci, a tokom jeseni su u prvom planu Crvena zvezda i Partizan i njihovi… »
Vesti dana »
Građani Novog Sada okupljaju se u blizini mesta nesreće, odavanje pošte stradalima i u Nišu, Kragujevcu, Podgorici (FOTO)
Insajder pre 31 minutajoš 179 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Građani u Novom Sadu odali poštu stradalima, nakon dva sata odblokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 178 povezanih
„Sve je urađeno po evropskim standardima“: Šta su državni funkcioneri govorili u julu prilikom otvaranja renovirane Železničke stanice u Novom Sadu
Nova pre 55 minutajoš 98 povezanih
UŽIVO BLOG Novosadska tragedija: Sveće za nastradale u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Tuzli
Radio 021 pre 2 satajoš 88 povezanih