Povezane vesti
"Imao sam strah od anestezije, ali sad mogu da dišem": Pobednik Zvezda Granda progovorio o operaciji
Mondo 02.11.2024
Mirza Selimović otkrio s kojim problemom se mučio od malena. Mirza Selimović, pobednik Zvezda Granda, govorio o operaciji nosa kojoj se podvrgao pre nekoliko godina. Pevač je ispričao kako je taj zdravstveni problem vukao još iz detinjstva i da je zahvat… »
"Samo sam rekao: Dosta je više, idemo to da rešimo": Pevač (33) morao na operaciju: "Jedna strana je bila zatvorena"
Blic 02.11.2024
Pevač Mirza Selimović (33) progovorio o operaciji koju je imao pre nekoliko godina kojom je rešio zdravstveni problem koji vuče iz detinjstva. Naime, Mirza je godinama mučio muku sa disanjem koje je uticalo i na njegovo pevanje, a na kraju je doneo… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Novi kvar na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Kurir pre 2 satajoš 58 povezanih
Niška opozicija: Grad daje milione fantomskom mediju za blaćenje studenata i profesora
Južne vesti pre 3 satajoš 20 povezanih
Osnovni sud u Podgorici odbacio tužbu Andreja Vučića protiv Vijesti
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih
Rusija tvrdi da je Ukrajina koristila rakete Storm Shadow u napadu na Sevastopolj
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 21 povezana
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih