Povezane vesti

Srbijo, tvoja bol je naša bol: Poruke podrške pristižu sa svih strana! (foto)

Srbijo, tvoja bol je naša bol: Poruke podrške pristižu sa svih strana! (foto)

Hot sport pre 19 dana
Navijači Spartaka i Olimpijakosa! Strašna nesreća u Novom Sadu, gde je usled pada nadstrešnice na železničkoj stanici život izgubilo 14 osoba, ostavila je dubok trag i izazvala talas podrške iz regiona i sveta. Poruke solidarnosti pristižu sa… »
Novi Sad, to je naš grad koji nikada nije sam: Navijači banjalučkog Borca istakli transparent podrške! (foto)

Novi Sad, to je naš grad koji nikada nije sam: Navijači banjalučkog Borca istakli transparent podrške! (foto)

Hot sport pre 20 dana
Poznato je da su navijači novosadskog i banjalučkog kluba u bratskim odnosima! Srbija je zavijena u crno nakon stravične nesreće koja se dogodila juče u Novom Sadu, gde je pad nadstrešnice na Železničkoj stanici usmrtio 14 ljudi, dok su tri osobe… »
"Srbijo, tvoja bol je naša bol": Navijači Spartaka i Olimpijakosa pružili podršku zbog tragedije u Novom Sadu

"Srbijo, tvoja bol je naša bol": Navijači Spartaka i Olimpijakosa pružili podršku zbog tragedije u Novom Sadu

Telegraf pre 20 dana
Preporučujemo. Velika tragedija u Novom Sadu u kojoj je život izgubilo 14 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici odjeknula je daleko. Poruke podrške stižu ne samo iz regiona, nego i iz svih delova Evrope i sveta. Navijači fudbalskih… »
Navijači Borca pružili podršku nakon tragedije: U Mostaru razvili transparent o Novom Sadu

Navijači Borca pružili podršku nakon tragedije: U Mostaru razvili transparent o Novom Sadu

Mondo pre 20 dana
Podrška Banjalučana Novom Sadu, nakon velike tragedije koja se dogodila. Navijači fudbalski kluba Borac iz Banjaluke poslali su poruku podrške građanima Novog Sada, u kojem se juče dogodila strašna tragedija. Na utakmici 12. kola Premijer lige BiH… »
"Novi Sad, to je naš grad koji nikada nije sam": U Mostaru istaknut potresan transparent zbog velike tragedije

"Novi Sad, to je naš grad koji nikada nije sam": U Mostaru istaknut potresan transparent zbog velike tragedije

Telegraf pre 20 dana
Preporučujemo. Srbija tuguje zbog strašne tragedije koja je tokom jučerašnjeg dana odnela 14 života, kada se obrušila nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu, pritom povredivši još tri osobe. Iz regiona stižu brojne poruke podrške i svi… »

Vesti dana »