Povezane vesti
„Tati sam vredela kao tri sina“: Ivana Mihić već godinama živi u selu nadomak Beograda
Nova 02.11.2024
: Glumica Ivana Mihić, ćerka Vere Čukić i poznatog scenariste Gordana Mihića, sa majkom živi u blizini Grocke, na imanju koje su kupili pre mnogo godina. Kako je jednom prilikom rekla, život van gradske vreve joj prija, a pritom joj evocira lepe uspomene… »
"Ocu sam vredela kao tri sina": Gledali smo je u "Srećnim ljudima" i "Varljivom letu", a evo koliko se glumica promenila - u…
Blic 02.11.2024
Ivana Mihić, talentovana pedesetčetvorogodišnja glumica, ne krije da živi život o kom je oduvek maštala. - Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo… »
Vesti dana »

Preminuo Den Tana: Nekadašnji predsednik FK „Crvena zvezda“, fudbaler i glumac
Nedeljnik pre 17 minutajoš 35 povezanih

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

UŽIVO Počeo protest Zborova i studenata: "Večeras čistimo Grad - sloboda ostaje"
Radio 021 pre 2 minutajoš 21 povezana

Njujork tajms: Tramp nudi ustupanje Donbasa Rusiji u zamenu za mirovni sporazum
Politika pre 1 satjoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane