Повезане вести

Цела Србија прича о младом Лазару: Ко је глумац који у „Сабљи” тумачи лик Уроша Ристића Малог?

Цела Србија прича о младом Лазару: Ко је глумац који у „Сабљи” тумачи лик Уроша Ристића Малог?

Стори 03.11.2024
Синоћ је на РТС-у емитована прва епизода серије „Сабља” која прати акцију хапшења криминалне групе која је учествовала у атентату на премијера Зорана Ђинђића 12. марта 2003. године. Глумац из серије „Сабља” који је привукао… »
Једног дана сам имала 5 динара у џепу: Милица из Сабље је три пута пала пријемни на ФДУ

Једног дана сам имала 5 динара у џепу: Милица из Сабље је три пута пала пријемни на ФДУ

Стори 03.11.2024
Глумица Милица Гојковић игра главну женску улогу у дугоочекиваној серији „Сабља“, која је почела са емитовањем овог викенда на РТС-у. Серија има осам епизода и бави се убиством премијера Зорана Ђинђића, као и догађајима пре и… »
Због серије „Сабља” сви причају о њима: Где су данас Ђинђићева деца, Лука и Јована?

Због серије „Сабља” сви причају о њима: Где су данас Ђинђићева деца, Лука и Јована?

Стори 03.11.2024
Синоћ је цела Србија помно пратила емитовање прве епизоде серије „Сабља”, која прати догађаје од атентата на премијера Зорана Ђинђића 12. марта 2003. године, као и акцију „Сабља” у којој су ухапшени извршиоци атентата. Управо… »
Ко је криминалац из серије "Сабља" којег глуми Лазар Тасић? Жене одлепиле за младим глумцем: "Комшија ме учио да баратам…

Ко је криминалац из серије "Сабља" којег глуми Лазар Тасић? Жене одлепиле за младим глумцем: "Комшија ме учио да баратам…

Блиц 03.11.2024
Глумац Лазар Тасић (22) игра једну од главних улога у серији "Сабља" која је синоћ 2. новембра почела са емитовањем на РТС. Лазар тумачи лик криминалца Уроша Ристића Малог који ће се појављивати у свим епизодама серије која… »
После прве епизоде серије „Сабља“ похвала за похвалом – храбра решења и фантастични глумци

После прве епизоде серије „Сабља“ похвала за похвалом – храбра решења и фантастични глумци

РТС 03.11.2024
Да је „Сабља“ најишчекиванија серија године, потврдили су прелиминарни резултати гледаности – „Сабља“ је синоћ била најгледанија серија у Србији. Прву епизоду је пратило више од 1.300.000 гледалаца, а удео у гледаности је био… »
"Био је чист као суза": Серија "Сабља" нас вратила 21 годину уназад до велике трагедије, а овако је удовица Зорана Ђинђића…

"Био је чист као суза": Серија "Сабља" нас вратила 21 годину уназад до велике трагедије, а овако је удовица Зорана Ђинђића…

Блиц 03.11.2024
Дугоишчекивана серија "Сабља" коначно је дочекала своју домаћу премијеру, па је синоћ била емитована прва епизода. У серији " Сабља" у улози убијеног премијера Зорана Ђинђића нашао се глумац Драган Мићановић, док ће Ружицу… »
"На кога ја да пуцам? То су све моји ортаци": Сергеј 3 пута Легију гледао у очи, а један број и данас добро памти

"На кога ја да пуцам? То су све моји ортаци": Сергеј 3 пута Легију гледао у очи, а један број и данас добро памти

Мондо 03.11.2024
Серија "Сабља" коначно је дочекала своју домаћу премијеру, а многи кажу да није случајност то што Сергеј Трифуновић тумачи лик Милорада Улемека Легије. У суботу 2. новембра емитована је прва епизода серије "Сабља" коју је… »
Цела Србија је гледала "Сабљу", а мало ко зна где су данас деца Зорана Ђинђића: Лука је завршио тежак факултет, а ево шта…

Цела Србија је гледала "Сабљу", а мало ко зна где су данас деца Зорана Ђинђића: Лука је завршио тежак факултет, а ево шта…

Блиц 03.11.2024
Дугоишчекивана серија "Сабља" коначно је дочекала своју домаћу премијеру, па је синоћ била емитована прва епизода. Тадашњи премијер Републике Србије, Зоран Ђинђић, убијен је 12. марта 2003. године у Београду, а од трагедије је… »
Драган мићановић бриљирао у улози Зорана Ђинђића: Ево кога још гледамо у серији "Сабља" - Тимотијевић као Кум, а Трифуновић…

Драган мићановић бриљирао у улози Зорана Ђинђића: Ево кога још гледамо у серији "Сабља" - Тимотијевић као Кум, а Трифуновић…

Блиц 02.11.2024
Дугоишчекивана серија "Сабља" коначно је дочекала своју домаћу премијеру, па је вечерас емитована прва епизода. Серија кроз осам епизода приказује догађаје из наше скорије прошлости, са фокусом на убиство премијера Србије Зорана… »
Снајка Сергеја Трифуновића глуми Ружицу Ђинђић у "сабљи": Удата је за његовог рођеног брата, а ево колико је он старији од…

Снајка Сергеја Трифуновића глуми Ружицу Ђинђић у "сабљи": Удата је за његовог рођеног брата, а ево колико је он старији од…

Блиц 02.11.2024
Цела глумачка екипа серије "Сабља" добила је награду за специјалну интерпретацију на овогодишњем Канском фестивалу за серије Цаннесериес, а вечерас од 2. новембра 2024. године, на Првом програму РТС-а у 20 часова, почиње… »
"Да, упознао сам Легију": Сергеј Трифуновић глуми Улемека у серији "Сабља" - открио како је дошло до познанства са њим -…

"Да, упознао сам Легију": Сергеј Трифуновић глуми Улемека у серији "Сабља" - открио како је дошло до познанства са њим -…

Блиц 02.11.2024
Од суботе 2. новембра 2024. године, на Првом програму РТС-а у 20 часова, почиње премијерно приказивање серије „Сабља“ која ће кроз осам епизода пратити догађаје из наше скорије прошлости – убиство премијера Зорана Ђинђића и… »
"Седим са женом и таштом, једемо суши и кнедле са шљивама": Сергеј Трифуновић тумачи Легију у "Сабљи", а овако гледа прву…

"Седим са женом и таштом, једемо суши и кнедле са шљивама": Сергеј Трифуновић тумачи Легију у "Сабљи", а овако гледа прву…

Блиц 02.11.2024
Од суботе 2. новембра 2024. године, на Првом програму РТС-а у 20 часова, почиње премијерно приказивање серије „Сабља“ која ће кроз осам епизода пратити догађаје из наше скорије прошлости – убиство премијера Зорана Ђинђића и… »

Вести дана »