Povezane vesti

Sanja Marinković iskreno: Brat i tata su me nagovarali ranije da se razvedem!

Sanja Marinković iskreno: Brat i tata su me nagovarali ranije da se razvedem!

Svet plus pre 1 dan
Sanja Marinković, otvoreno je govorila o razvodu od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strajinju. Popularna voditeljka ističe da su joj roditelji bili najveća podrška u tim trenucima. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i… »
"Da sam slušala roditelje, na vreme bih se razvela" Sanja Marinković o bivšem mužu, evo zašto je htela da se razvede mnogo…

"Da sam slušala roditelje, na vreme bih se razvela" Sanja Marinković o bivšem mužu, evo zašto je htela da se razvede mnogo…

Kurir pre 1 dan
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put. I dok… »
"Moj otac je bio svestan surove istine": Sanja Marinković o bivšem suprugu: "Razvela bih se ja mnogo ranije..."

"Moj otac je bio svestan surove istine": Sanja Marinković o bivšem suprugu: "Razvela bih se ja mnogo ranije..."

Blic pre 2 dana
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I… »

Vesti dana »