Povezane vesti
"Da sam slušala roditelje, na vreme bih se razvela" Sanja Marinković o bivšem mužu, evo zašto je htela da se razvede mnogo…
Kurir 03.11.2024
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put. I dok… »
"Moj otac je bio svestan surove istine": Sanja Marinković o bivšem suprugu: "Razvela bih se ja mnogo ranije..."
Blic 02.11.2024
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok… »
Vesti dana »
Vlada: Zbog kvara cevovoda sistema Rzav zasedao državni Štab za vanredne situacije
Serbian News Media pre 17 minutajoš 79 povezanih
Radnički odbranio titulu: Kragujevčani u tri susreta u finalnoj seriji plej-ofa savladali Novi Beograd
Dnevnik pre 32 minutajoš 77 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Aksios: SAD i Iran postili dogovor o primirju, čeka se Trampovo odobrenje
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 21 minutajoš 31 povezana
Neće se skoro ovako otvoriti: Svima su oči velike, pa i Novaku
Sport klub pre 11 minutajoš 82 povezane