Повезане вести
"Да сам слушала родитеље, на време бих се развела" Сања Маринковић о бившем мужу, ево зашто је хтела да се разведе много…
Курир 03.11.2024
Позната водитељка Сања Маринковић иза себе има један брак са Александром Ухрином, у ком је добила сина Страхињу. Сања не крије колико ју је развод променио. - Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то… »
"Мој отац је био свестан сурове истине": Сања Маринковић о бившем супругу: "Развела бих се ја много раније..."
Блиц 02.11.2024
Позната водитељка Сања Маринковић иза себе има један брак са Александром Ухрином, у ком је добила сина Страхињу. Сања не крије колико ју је развод променио. - Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то… »
Вести дана »
НИС поднео захтев за издавање посебне лиценце Министарства финансија САД
РТВ пре 40 минутајош 22 повезане
На бранковом колоне, на Газели возила миле: На Аутокоманди се гужва направила у року од два минута! Пре Панчевца колапс, пројуриле и Хитна и полиција (фото)
Курир пре 40 минутајош 16 повезаних
Најсиромашнија држава света магично стигла на Светско првенство: Нису смели да играју у отаџбини због опасности, а онда приредили сензацију
Нова пре 15 минутајош 18 повезаних
НБА: Дончић водио Лејкерсе до победе против Јуте, Леброн претекао Реџија Милера на листи тројкаша
Недељник пре 55 минутајош 16 повезаних