Повезане вести
"Да сам слушала родитеље, на време бих се развела" Сања Маринковић о бившем мужу, ево зашто је хтела да се разведе много…
Курир 03.11.2024
Позната водитељка Сања Маринковић иза себе има један брак са Александром Ухрином, у ком је добила сина Страхињу. Сања не крије колико ју је развод променио. - Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то… »
"Мој отац је био свестан сурове истине": Сања Маринковић о бившем супругу: "Развела бих се ја много раније..."
Блиц 02.11.2024
Позната водитељка Сања Маринковић иза себе има један брак са Александром Ухрином, у ком је добила сина Страхињу. Сања не крије колико ју је развод променио. - Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то… »
Вести дана »
Пиштољ, муниција, ножеви, мачете, фантомка: Шта је све полиција пронашла у претресима на 9 локација у Прешеву (фото)
Курир пре 17 минутајош 27 повезаних
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 47 минутајош 27 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 47 минутајош 23 повезане
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Америка гласала против! Мења се име нуклеарке и уводе нове мере, Вашингтон стао уз Русију!
Курир пре 2 сатајош 25 повезаних