Povezane vesti
Sanja Marinković iskreno: Brat i tata su me nagovarali ranije da se razvedem!
Svet plus pre 1 dan
Sanja Marinković, otvoreno je govorila o razvodu od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strajinju. Popularna voditeljka ističe da su joj roditelji bili najveća podrška u tim trenucima. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i… »
"Da sam slušala roditelje, na vreme bih se razvela" Sanja Marinković o bivšem mužu, evo zašto je htela da se razvede mnogo…
Kurir pre 1 dan
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put. I dok… »
"Moj otac je bio svestan surove istine": Sanja Marinković o bivšem suprugu: "Razvela bih se ja mnogo ranije..."
Blic pre 2 dana
Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima jedan brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja ne krije koliko ju je razvod promenio. - Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I… »
Vesti dana »
U SAD se održavaju predsednički izbori - građani biraju između Trampa i Harisove
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana