Повезане вести
"Не користите Стари савски мост, небезбедан је за употребу"
Б92 03.11.2024
Уклањање сигнализације угрожава безбедност грађана, саопштио је Секретаријат за саобраћај. Спроводећи успостављање привременог режима саобраћаја током радова на уклањању Старог савског моста, по налогу Секретаријата за… »
Секретаријат: Кривичне пријаве против учесника протеста ‘Мост остаје’
Радио сто плус 03.11.2024
Како преноси сајт Беоинфо, тај секретаријат је навео да су међу учесницима били и члан иницијативе “Мост остаје” Ђорђе Микетић и републички посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута. “Спроводећи успостављање… »
Секретаријат за Саобраћај: "Уклањањем саобраћајне сигнализације угрожена безбедност грађана"
Блиц 03.11.2024
Спроводећи успостављање привременог режима саобраћаја током радова на уклањању Старог савског моста, по налогу Секретаријата за саобраћај, 2. новембра постављена је адекватна саобраћајна сигнализација која усмерава возаче на… »
Секретаријат за саобраћај: Уклањањем саобраћајне сигнализације угрожена безбедност грађана
Вечерње новости 03.11.2024
СЕКРЕТАРИЈАТ за саобраћај огласио се поводом протеста "Мост остаје" и противзаконитог уклањања саобраћајне сигнализације. Фото Н. Фифић -Спроводећи успостављање привременог режима саобраћаја током радова на уклањању Старог… »
Секретаријат за саобраћај: Стари савски мост је потпуно небезбедан за кретање
Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Спроводећи успостављање привременог режима саобраћаја током радова на уклањању Старог савског моста, по налогу Секретаријата за саобраћај, 2. новембра постављена је адекватна саобраћајна сигнализација која… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 9 сатијош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана