Povezane vesti
Živković (EPS): Proizvodni kapaciteti spremni za zimsku sezonu
Radio sto plus 03.11.2024
Živković je u intervjuu za današnju Politiku rekao da sistemi proizvodnje uglja i električne energije rade stabilno i da EPS pouzdano snadbeva privredu i građane. On je naveo da na deponijama termoelektrana ima više od 2,4 miliona tona uglja, što je… »
Živković: EPS spreman za zimsku sezonu, obezbeđena energetska sigurnost
Moj Novi Sad 03.11.2024
Generalni direktor "Elektroprivrede Srbije" Dušan Živković izjavio je da su svi proizvodni kapaciteti tog preduzeća spremni za zimsku sezonu. Živković je naveo da su završeni remonti u rudarskom i termo sektoru, te da je obezbeđena energetska sigurnost… »
Vesti dana »
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 22 minutajoš 31 povezana
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 17 minutajoš 20 povezanih