Povezane vesti
Ljajić: Da nam nafta izvire u Humskoj, ne bismo odmah mogli da vratimo dugove (video)
Sportski žurnal pre 19 dana
Predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić govorio je za Politiku. Mediji toliko opsedaju Rasima Ljajića, da se poverava kako će početi da se skriva po Beogradu. Dok sam ulazio u njegovu kancelariju, mimoišao sam se sa… »
Da nam nafta izvire u Humskoj, ne bismo odmah mogli da vratimo dugove
Politika pre 18 dana
Mediji toliko opsedaju Rasima Ljajića, da se poverava kako će početi da se skriva po Beogradu. Dok sam ulazio u njegovu kancelariju, mimoišao sam se sa Milkom Forcan, jednom od najmoćnijih Srpkinja, koja je, uz Predraga Peđu Mijatovića, okosnica… »
Ljajić: U Partizanu su igrače koji imaju vrednost “fiće” plaćali kao “mercedes”, greške posledica neznanja ili…
Danas pre 19 dana
Predsednik privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić ocenio je da je situacija sa klubom tako loša da teško može da bude gore, ali i napomenuo da se ne bi ni prihvatio tog mesta da ne veruje u uspešan oporavak. – Bukvalno je takva… »
Ljajić: Da nafta izvire u Humskoj, ne bismo mogli sve da platimo
Sport klub pre 19 dana
Rasim Ljajić, predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan izjavio da je, od kada je ušao u rekonstruisanu upravu Partizana, politika za njega u drugom planu, kao i da je 100 odsto posvećen klubu i poručio da je sve više ubeđen da iz te… »
Ni nalazište nafte ne bi rešilo Partizanov problem?!
Sportske.net pre 19 dana
Partizan je na putu oporavka i izlaska iz dugogodišnje finansijske i rezultatske krize koja je ovog leta kulminirala eliminacijom iz čak tri evropska takmičenja i istorijskim debaklom u Humskoj od Crvene zvezde (0:4). Posle svega toga, bivše… »
Teška finansijska situacija u Partizanu: Ljajić ističe da ni nafta ne bi pomogla klubu iz Humske! (video)
Hot sport pre 19 dana
Prethodno rukovodstvo napravilo ozbiljne probleme! Novi predsednik privremenog upravnog organa u fudbalskom klubu Partizan, Rasim Ljajić, govorio je za dnevni list „Politika“ i ocenio je da je situacija teška i da ne može biti gora. On je istakao… »
Ljajić o finansijama u Partizanu: "Da nam nafta izvire..."
B92 pre 19 dana
Predsednik privremenog organa Fudbalskog kluba "Partizan" Rasim Ljajić ocenio je da je situacija sa klubom tako loša, da teško može da bude gore, ali i napomenuo da se ne bi ni prihvatio tog mesta da ne veruje u uspešan oporavak. "Bukvalno je takva… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 50 minutajoš 24 povezane
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 2 satajoš 42 povezane