Povezane vesti
Ljajić: Da nam nafta izvire u Humskoj, ne bismo odmah mogli da vratimo dugove (video)
Sportski žurnal 03.11.2024
Predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić govorio je za Politiku. Mediji toliko opsedaju Rasima Ljajića, da se poverava kako će početi da se skriva po Beogradu. Dok sam ulazio u njegovu kancelariju, mimoišao sam se sa… »
Da nam nafta izvire u Humskoj, ne bismo odmah mogli da vratimo dugove
Politika 03.11.2024
Mediji toliko opsedaju Rasima Ljajića, da se poverava kako će početi da se skriva po Beogradu. Dok sam ulazio u njegovu kancelariju, mimoišao sam se sa Milkom Forcan, jednom od najmoćnijih Srpkinja, koja je, uz Predraga Peđu Mijatovića, okosnica… »
Ljajić: U Partizanu su igrače koji imaju vrednost “fiće” plaćali kao “mercedes”, greške posledica neznanja ili…
Danas 03.11.2024
Predsednik privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić ocenio je da je situacija sa klubom tako loša da teško može da bude gore, ali i napomenuo da se ne bi ni prihvatio tog mesta da ne veruje u uspešan oporavak. – Bukvalno je takva… »
Ljajić: Da nafta izvire u Humskoj, ne bismo mogli sve da platimo
Sport klub 03.11.2024
Rasim Ljajić, predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan izjavio da je, od kada je ušao u rekonstruisanu upravu Partizana, politika za njega u drugom planu, kao i da je 100 odsto posvećen klubu i poručio da je sve više ubeđen da iz te… »
Ni nalazište nafte ne bi rešilo Partizanov problem?!
Sportske.net 03.11.2024
Partizan je na putu oporavka i izlaska iz dugogodišnje finansijske i rezultatske krize koja je ovog leta kulminirala eliminacijom iz čak tri evropska takmičenja i istorijskim debaklom u Humskoj od Crvene zvezde (0:4). Posle svega toga, bivše… »
Teška finansijska situacija u Partizanu: Ljajić ističe da ni nafta ne bi pomogla klubu iz Humske! (video)
Hot sport 03.11.2024
Prethodno rukovodstvo napravilo ozbiljne probleme! Novi predsednik privremenog upravnog organa u fudbalskom klubu Partizan, Rasim Ljajić, govorio je za dnevni list „Politika“ i ocenio je da je situacija teška i da ne može biti gora. On je istakao… »
Ljajić o finansijama u Partizanu: "Da nam nafta izvire..."
B92 03.11.2024
Predsednik privremenog organa Fudbalskog kluba "Partizan" Rasim Ljajić ocenio je da je situacija sa klubom tako loša, da teško može da bude gore, ali i napomenuo da se ne bi ni prihvatio tog mesta da ne veruje u uspešan oporavak. "Bukvalno je takva… »
Vesti dana »

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Još jedan šamar zelenskom! Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon svađe u Beloj kući
Kurir pre 22 minutajoš 5 povezanih