Povezane vesti
Rus i Francuz zaratili u Parizu: Skandal kakav tenis ne pamti, više nije želeo da ga trpi!
Mondo 03.11.2024
Karen Hačanov nije bio zadovoljan ponašanjem protivnika u polufinalnom meču na mastersu u Parizu. Karen Hačanov i Ugo Imber su se sastali u polufinalu mastersa u Parizu. Teniser iz Francuske je pobedio 2:1 (6:7, 6:4, 6:3) u setovima, ali meč je obeležila… »
Hačanov ljut: Tražio sam od njega da pokaže više poštovanja
Sport klub 03.11.2024
Karen Hačanov posle poraza u polufinalu mastersa u Parizu, nije krio razočaranje. Koliko zbog izgubljenog meča, toliko zbog ponašanja pobednika, domaćeg tenisera Iga Imbera. – Rekao sam mu na mreži da je morao da pokaže više poštovanja prema meni –… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 1 satjoš 88 povezanih
"Ovaj rat se odvija pred očima celog sveta" Fidan: Turska je u kontaktu sa svim stranama oko Ormuskog moreuza
Večernje novosti pre 4 minutajoš 29 povezanih
Rubio: Laž je to što je rekao Zelenski; objavljen snimak napada na Ruski dom u Pragu
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 4 satijoš 26 povezanih
"Ne želimo još jednu Severnu Koreju": Trampov specijalac otkrio šta se dešava sa pregovorima sa Iranom
Mondo pre 3 minutajoš 141 povezana