Povezane vesti

Dvostruki ubica Alija već 24 sata izmiče poteri: Meštani Ivezića se boje da će Balijagić da noću upadne u selo

Dvostruki ubica Alija već 24 sata izmiče poteri: Meštani Ivezića se boje da će Balijagić da noću upadne u selo

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Meštani sela Ivezići kod Prijepolja, gde se u subotu pojavio Alija Balijagić za kojim policija traga zbog dvostrukog ubistva u Crnoj Gori, strahuju da bi on mogao ponovo da se noću vrati u to selo i da im naudi. Meštanka sela… »
Alija Balijagić viđen kod brajkovca? Sumnja se da on još uvek ne zna da je lociran u Srbiji: "Kada je čovek izašao iz…

Alija Balijagić viđen kod brajkovca? Sumnja se da on još uvek ne zna da je lociran u Srbiji: "Kada je čovek izašao iz…

Kurir pre 18 dana
Dvostruki ubica Alija Balijagić, koji je 25. oktobra kod Bijelog Polja ubio dve osobe, danas je, kako nezvanično saznajemo, prijavljeno da je viđen u selu Brajkovac, blizu Kamene gore na teritoriji opštine Prijepolje. - Navodno je ušao u jednu kuću… »
Terorisao srpska sela i pre 20 godina, sa njim bila i jedna žena... Balijagić i pre dve decenije na isti način izbegavao…

Terorisao srpska sela i pre 20 godina, sa njim bila i jedna žena... Balijagić i pre dve decenije na isti način izbegavao…

Kurir pre 18 dana
Opsežna akcija traganja za dvostrukim ubicom Alijom Balijagićem iz Bijelog Polja na području Brodareva ka granici sa Crnom Gorom i dalje traje. Na izuzetno nepristupačnim terenima, gde postoji veliki broj pećina, jama i uvala, potragu i pretragu… »
Meštanka opisala susret s Balijagićem: Nasula sam mu dve rakije, treću je uzeo sam

Meštanka opisala susret s Balijagićem: Nasula sam mu dve rakije, treću je uzeo sam

N1 Info pre 18 dana
Meštanka sela Ivezići u okolini Prijepolja, u čiju kuću je u subotu, kako kaže, došao osumnjičeni dvostruki ubica iz Crne Gore Alija Balijagić, opisala je susret s njim. Kaže da se predstavio kao lovac iz Prijepolja, da je kod sebe imao pušku… »
Meštanka opisala susret s dvostrukim ubicom kod Prijepolja: „Nasula sam mu dve rakije, treću je uzeo sam“

Meštanka opisala susret s dvostrukim ubicom kod Prijepolja: „Nasula sam mu dve rakije, treću je uzeo sam“

Nova pre 18 dana
: Meštanka sela Ivezići u okolini Prijepolja, u čiju kuću je u subotu, kako kaže, došao osumnjičeni dvostruki ubica iz Crne Gore Alija Balijagić, opisala je susret s njim. Kaže da se predstavio kao lovac iz Prijepolja, da je kod sebe imao pušku… »
Meštanka sela kod Prijepolja tvrdi da je dvostruki ubica iz Crne Gore bio kod nje u kući i predstavio se kao lovac

Meštanka sela kod Prijepolja tvrdi da je dvostruki ubica iz Crne Gore bio kod nje u kući i predstavio se kao lovac

Euronews pre 18 dana
Meštanka sela Ivezići u Opštini Prijepolje u Srbiji, u čiju kuću je juče, kako kaže, došao osumnjičeni dvostruki ubica Alija Balijagić, ispričala je susret sa njim. Reporter Euronews Srbija pronašao je meštanku koja je prijavila da je… »
"Nije nam svejedno": Meštani sela Ivezići u strahu, škole ne rade, opsadno stanje zbog dvostrukog ubice

"Nije nam svejedno": Meštani sela Ivezići u strahu, škole ne rade, opsadno stanje zbog dvostrukog ubice

Mondo pre 18 dana
Ukoliko se tokom noći Balijagić ne pronađe, seoske škole u brodarevskom kraju biće prebačane na online režim. Opsadno stanje je tokom poslednjih sati u brodarevskim selima. Specijalne antiterorističke jedinice, žandarmerija i pogranična policija… »
Viđen Alija Balijagić?! Evo kako izgleda ubica; Policija ima važnu poruku za građane

Viđen Alija Balijagić?! Evo kako izgleda ubica; Policija ima važnu poruku za građane

B92 pre 18 dana
Prijavljeno je da je dvostruki ubica Alija Balijagić viđen u selu Brajkovac, blizu Kamene gore na teritoriji opštine Prijepolje, saznaje nezvanično Kurir. "Navodno je ušao u jednu kuću jednog čoveka i popio rakiju. Kada je čovek izašao iz kuće… »
"Ušao je u moju kuću sa puškom": Meštanka sela Ivezići tvrdi da je videla odbeglog ubicu iz Bijelog Polja

"Ušao je u moju kuću sa puškom": Meštanka sela Ivezići tvrdi da je videla odbeglog ubicu iz Bijelog Polja

Mondo pre 18 dana
Meštanka Ivezića otkrila je detalje susreta sa odbeglim ubicom. Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela veliki je broj pripadnika policije. Meštani u strahu čekaju večernje sate. Novinarske ekipe… »
Dvostruki ubica Alija viđen kod Brajkovca? Upao čoveku u kuću, popio rakiju, pa pobegao

Dvostruki ubica Alija viđen kod Brajkovca? Upao čoveku u kuću, popio rakiju, pa pobegao

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Dvostruki ubica Alija Balijagić, koji je 25. oktobra kod Bijelog Polja ubio dve osobe, danas je, prema nezvaničnim informacijama, prijavljeno da je viđen u selu Brajkovac, blizu Kamene gore na teritoriji opštine Prijepolje. Navodno je… »
Žena kod koje je upao balijagić progovorila za Kurir televiziju: "Vrata su se polako otvarala, pojavio se on!" Evo šta joj…

Žena kod koje je upao balijagić progovorila za Kurir televiziju: "Vrata su se polako otvarala, pojavio se on!" Evo šta joj…

Kurir pre 18 dana
U Prijepolju se nalazi veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji pretražuju teren kako bi pronašli dvostrugog ubicu Aliju Balijagića, a za kojim je raspisana i Interpol poternica. Novinar Kurir televizije Ivan Ličina razgovarao je… »
Opsadno stanje kod prijepolja: Policija traga za dvostrukim ubicom, građani preplašeni: "Može da dođe tokom noći i pobije…

Opsadno stanje kod prijepolja: Policija traga za dvostrukim ubicom, građani preplašeni: "Može da dođe tokom noći i pobije…

Blic pre 18 dana
Opsadno stanje je tokom poslednjih sati u brodarevskim selima. Specijalne antiterorističke jedinice, žandarmerija i pogranična policija tragaju za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac kod Bijelog Polja. Meštani tog… »
Tražio rakiju, 3 popio i otišao Meštanka Ivezića oči u oči s opasnim beguncem Alijom! "Uđe neko u kuću, ja mislila…

Tražio rakiju, 3 popio i otišao Meštanka Ivezića oči u oči s opasnim beguncem Alijom! "Uđe neko u kuću, ja mislila…

Kurir pre 18 dana
PRIJEPOLJE - Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela veliki je broj pripadnika policije. Meštani u strahu čekaju večernje sate. Novinarske ekipe danas su stigle i do žene u selu Ivezići koja kaže da… »
Meštanka Ivezića otkrila detalje susreta sa odbeglim ubicom

Meštanka Ivezića otkrila detalje susreta sa odbeglim ubicom

PP media pre 18 dana
Brodarevo/Prijepolje – U Prijepolju se nalazi veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji pretražuju teren kako bi pronašli dvostrugog ubicu Aliju Balijagića, a za kojim je raspisana i Interpol poternica. Foto: A.Rovčanin – Bila… »
Otvorila vrata, kad ono alija: Meštanka sela kod Prijepolja otkrila detalje susreta sa dvostrukim ubicom: Tražio je vode…

Otvorila vrata, kad ono alija: Meštanka sela kod Prijepolja otkrila detalje susreta sa dvostrukim ubicom: Tražio je vode…

Blic pre 18 dana
Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela veliki je broj pripadnika policije. Meštani u strahu čekaju večernje sate. Novinarske ekipe danas su stigle i do žene u selu Ivezići koja kaže da je bio u… »
Policija češlja teren; Opisala je bliski susret sa ubicom: Ušao je kod mene u kuću i uradio ovo FOTO

Policija češlja teren; Opisala je bliski susret sa ubicom: Ušao je kod mene u kuću i uradio ovo FOTO

B92 pre 18 dana
Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela veliki je broj pripadnika policije. Meštani u strahu čekaju večernje sate. Novinarske ekipe danas su stigle i do žene u selu Ivezići koja kaže da je bio u… »
Otvorila vrata, kad ono Alija! Javila se prestravljena meštanka: Ubica popio 3 rakije, ali sad ovako izgleda

Otvorila vrata, kad ono Alija! Javila se prestravljena meštanka: Ubica popio 3 rakije, ali sad ovako izgleda

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela veliki je broj pripadnika policije . Meštani u strahu čekaju večernje sate. Nivinarske ekipe danas su stigle i do žene u selu Ivezići koja kaže… »
"Rekao je da ima 35 godina i da je tu sa lovcima": Alija upao u kuću i tražio rakiju, evo kako da ga prepoznate

"Rekao je da ima 35 godina i da je tu sa lovcima": Alija upao u kuću i tražio rakiju, evo kako da ga prepoznate

Mondo pre 18 dana
Zločinac i ubicu Alija Balijagić (64) lociran je na području oko Prijepolja. Milivoje Ćirović iz pograničnog sela Ivezići kaže da je ubica za kojim se danima traga, Alija Balijagić, bio u kući njegove tetke sa puškom i da je tražio rakiju… »
Ušao u kuću i tražio rakiju, popio i otišao: Meštanka Ivezića otkriva detalje susreta sa odbeglim ubicom, specijalci…

Ušao u kuću i tražio rakiju, popio i otišao: Meštanka Ivezića otkriva detalje susreta sa odbeglim ubicom, specijalci…

RINA pre 19 dana
Ušao u kuću i tražio rakiju, popio i otišao: Meštanka Ivezića otkriva detalje susreta sa odbeglim ubicom, specijalci obezbeđuju lice mesta (FOTO) Prijepolje - Potraga za odbeglim ubicom Alijom Balijagićem i dalje traje, na terenu brodarevskih sela… »
Dvostruki ubica upao u ovu kuću i tražio rakiju! Evo kako sada izgleda Alija Balijagić: "Rekao je da ima 35 godina i da je…

Dvostruki ubica upao u ovu kuću i tražio rakiju! Evo kako sada izgleda Alija Balijagić: "Rekao je da ima 35 godina i da je…

Blic pre 19 dana
Milivoje Ćirović iz pograničnog sela Ivezići kaže da je Alija Balijagić bio u kući njegove tetke sa puškom i da je tražio rakiju. Kako je objasnio, njegova tetka živi u kući sa sestrom koja je bolesna i u blizini njene kuće nema drugih. - Ona… »

Vesti dana »