Повезане вести

Двоструки убица Алија већ 24 сата измиче потери: Мештани Ивезића се боје да ће Балијагић да ноћу упадне у село

Двоструки убица Алија већ 24 сата измиче потери: Мештани Ивезића се боје да ће Балијагић да ноћу упадне у село

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Мештани села Ивезићи код Пријепоља, где се у суботу појавио Алија Балијагић за којим полиција трага због двоструког убиства у Црној Гори, страхују да би он могао поново да се ноћу врати у то село и да им науди… »
Терорисао српска села и пре 20 година, са њим била и једна жена... Балијагић и пре две деценије на исти начин избегавао…

Терорисао српска села и пре 20 година, са њим била и једна жена... Балијагић и пре две деценије на исти начин избегавао…

Курир 03.11.2024
Опсежна акција трагања за двоструким убицом Алијом Балијагићем из Бијелог Поља на подручју Бродарева ка граници са Црном Гором и даље траје. На изузетно неприступачним теренима, где постоји велики број пећина, јама и увала… »
Алија Балијагић виђен код брајковца? Сумња се да он још увек не зна да је лоциран у Србији: "Када је човек изашао из куће, он…

Алија Балијагић виђен код брајковца? Сумња се да он још увек не зна да је лоциран у Србији: "Када је човек изашао из куће, он…

Курир 03.11.2024
Двоструки убица Алија Балијагић, који је 25. октобра код Бијелог Поља убио две особе, данас је, како незванично сазнајемо, пријављено да је виђен у селу Брајковац, близу Камене горе на територији општине Пријепоље. - Наводно… »
Мештанка описала сусрет с двоструким убицом код Пријепоља: „Насула сам му две ракије, трећу је узео сам“

Мештанка описала сусрет с двоструким убицом код Пријепоља: „Насула сам му две ракије, трећу је узео сам“

Нова 03.11.2024
: Мештанка села Ивезићи у околини Пријепоља, у чију кућу је у суботу, како каже, дошао осумњичени двоструки убица из Црне Горе Алија Балијагић, описала је сусрет с њим. Каже да се представио као ловац из Пријепоља, да је код… »
Мештанка описала сусрет с Балијагићем: Насула сам му две ракије, трећу је узео сам

Мештанка описала сусрет с Балијагићем: Насула сам му две ракије, трећу је узео сам

Н1 Инфо 03.11.2024
Мештанка села Ивезићи у околини Пријепоља, у чију кућу је у суботу, како каже, дошао осумњичени двоструки убица из Црне Горе Алија Балијагић, описала је сусрет с њим. Каже да се представио као ловац из Пријепоља, да је код… »
Мештанка села код Пријепоља тврди да је двоструки убица из Црне Горе био код ње у кући и представио се као ловац

Мештанка села код Пријепоља тврди да је двоструки убица из Црне Горе био код ње у кући и представио се као ловац

Еуроневс 03.11.2024
Мештанка села Ивезићи у Општини Пријепоље у Србији, у чију кућу је јуче, како каже, дошао осумњичени двоструки убица Алија Балијагић, испричала је сусрет са њим. Репортер Еуроневс Србија пронашао је мештанку која је пријавила… »
"Ушао је у моју кућу са пушком": Мештанка села Ивезићи тврди да је видела одбеглог убицу из Бијелог Поља

"Ушао је у моју кућу са пушком": Мештанка села Ивезићи тврди да је видела одбеглог убицу из Бијелог Поља

Мондо 03.11.2024
Мештанка Ивезића открила је детаље сусрета са одбеглим убицом. Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену бродаревских села велики је број припадника полиције. Мештани у страху чекају вечерње сате… »
Виђен Алија Балијагић?! Ево како изгледа убица; Полиција има важну поруку за грађане

Виђен Алија Балијагић?! Ево како изгледа убица; Полиција има важну поруку за грађане

Б92 03.11.2024
Пријављено је да је двоструки убица Алија Балијагић виђен у селу Брајковац, близу Камене горе на територији општине Пријепоље, сазнаје незванично Курир. "Наводно је ушао у једну кућу једног човека и попио ракију. Када је човек… »
"Није нам свеједно": Мештани села Ивезићи у страху, школе не раде, опсадно стање због двоструког убице

"Није нам свеједно": Мештани села Ивезићи у страху, школе не раде, опсадно стање због двоструког убице

Мондо 03.11.2024
Уколико се током ноћи Балијагић не пронађе, сеоске школе у бродаревском крају биће пребачане на онлине режим. Опсадно стање је током последњих сати у бродаревским селима. Специјалне антитерористичке јединице, жандармерија и… »
Двоструки убица Алија виђен код Брајковца? Упао човеку у кућу, попио ракију, па побегао

Двоструки убица Алија виђен код Брајковца? Упао човеку у кућу, попио ракију, па побегао

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Двоструки убица Алија Балијагић, који је 25. октобра код Бијелог Поља убио две особе, данас је, према незваничним информацијама, пријављено да је виђен у селу Брајковац, близу Камене горе на територији општине… »
Жена код које је упао балијагић проговорила за Курир телевизију: "Врата су се полако отварала, појавио се он!" Ево шта јој је…

Жена код које је упао балијагић проговорила за Курир телевизију: "Врата су се полако отварала, појавио се он!" Ево шта јој је…

Курир 03.11.2024
У Пријепољу се налази велики број припадника Министарства унутрашњих послова који претражују терен како би пронашли двостругог убицу Алију Балијагића, а за којим је расписана и Интерпол потерница. Новинар Курир телевизије Иван… »
Опсадно стање код пријепоља: Полиција трага за двоструким убицом, грађани преплашени: "Може да дође током ноћи и побије нас"…

Опсадно стање код пријепоља: Полиција трага за двоструким убицом, грађани преплашени: "Може да дође током ноћи и побије нас"…

Блиц 03.11.2024
Опсадно стање је током последњих сати у бродаревским селима. Специјалне антитерористичке јединице, жандармерија и погранична полиција трагају за Алијом Балијагићем, осумњиченим за двоструко убиство у селу Соколац код Бијелог… »
Тражио ракију, 3 попио и отишао Мештанка Ивезића очи у очи с опасним бегунцем Алијом! "Уђе неко у кућу, ја мислила сестра…

Тражио ракију, 3 попио и отишао Мештанка Ивезића очи у очи с опасним бегунцем Алијом! "Уђе неко у кућу, ја мислила сестра…

Курир 03.11.2024
ПРИЈЕПОЉЕ - Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену бродаревских села велики је број припадника полиције. Мештани у страху чекају вечерње сате. Новинарске екипе данас су стигле и до жене у селу… »
Мештанка Ивезића открила детаље сусрета са одбеглим убицом

Мештанка Ивезића открила детаље сусрета са одбеглим убицом

ПП медиа 03.11.2024
Бродарево/Пријепоље – У Пријепољу се налази велики број припадника Министарства унутрашњих послова који претражују терен како би пронашли двостругог убицу Алију Балијагића, а за којим је расписана и Интерпол потерница. Фото… »
Отворила врата, кад оно алија: Мештанка села код Пријепоља открила детаље сусрета са двоструким убицом: Тражио је воде…

Отворила врата, кад оно алија: Мештанка села код Пријепоља открила детаље сусрета са двоструким убицом: Тражио је воде…

Блиц 03.11.2024
Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену бродаревских села велики је број припадника полиције. Мештани у страху чекају вечерње сате. Новинарске екипе данас су стигле и до жене у селу Ивезићи која… »
Полиција чешља терен; Описала је блиски сусрет са убицом: Ушао је код мене у кућу и урадио ово ФОТО

Полиција чешља терен; Описала је блиски сусрет са убицом: Ушао је код мене у кућу и урадио ово ФОТО

Б92 03.11.2024
Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену бродаревских села велики је број припадника полиције. Мештани у страху чекају вечерње сате. Новинарске екипе данас су стигле и до жене у селу Ивезићи која… »
Отворила врата, кад оно Алија! Јавила се престрављена мештанка: Убица попио 3 ракије, али сад овако изгледа

Отворила врата, кад оно Алија! Јавила се престрављена мештанка: Убица попио 3 ракије, али сад овако изгледа

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену бродаревских села велики је број припадника полиције . Мештани у страху чекају вечерње сате. Нивинарске екипе данас су стигле и до жене у селу… »
"Рекао је да има 35 година и да је ту са ловцима": Алија упао у кућу и тражио ракију, ево како да га препознате

"Рекао је да има 35 година и да је ту са ловцима": Алија упао у кућу и тражио ракију, ево како да га препознате

Мондо 03.11.2024
Злочинац и убицу Алија Балијагић (64) лоциран је на подручју око Пријепоља. Миливоје Ћировић из пограничног села Ивезићи каже да је убица за којим се данима трага, Алија Балијагић, био у кући његове тетке са пушком и да је… »
Ушао у кућу и тражио ракију, попио и отишао: Мештанка Ивезића открива детаље сусрета са одбеглим убицом, специјалци…

Ушао у кућу и тражио ракију, попио и отишао: Мештанка Ивезића открива детаље сусрета са одбеглим убицом, специјалци…

РИНА 03.11.2024
Ушао у кућу и тражио ракију, попио и отишао: Мештанка Ивезића открива детаље сусрета са одбеглим убицом, специјалци обезбеђују лице места (ФОТО) Пријепоље - Потрага за одбеглим убицом Алијом Балијагићем и даље траје, на терену… »
Двоструки убица упао у ову кућу и тражио ракију! Ево како сада изгледа Алија Балијагић: "Рекао је да има 35 година и да је ту…

Двоструки убица упао у ову кућу и тражио ракију! Ево како сада изгледа Алија Балијагић: "Рекао је да има 35 година и да је ту…

Блиц 03.11.2024
Миливоје Ћировић из пограничног села Ивезићи каже да је Алија Балијагић био у кући његове тетке са пушком и да је тражио ракију. Како је објаснио, његова тетка живи у кући са сестром која је болесна и у близини њене куће нема… »

Вести дана »