Povezane vesti

"Nisam to rekao ja, već predsednik Partizana": Savo Milošević reagovao zbog jednog pitanja novinara!

"Nisam to rekao ja, već predsednik Partizana": Savo Milošević reagovao zbog jednog pitanja novinara!

Mondo pre 1 dan
Savo Milošević reagovao je posle jednog novinarskog pitanja. Partizan je ostvario šestu uzastopnu pobedu, računajući i Kup, a petu ako se gleda samo Superliga. Dolazak Sava Miloševića na klupu je "probudio" ekipu, a u Bačkoj Topoli je savladan TSC… »
Savo Milošević odgovorio novinaru posle TSC-a: "Nisam to rekao, već predsednik, pitajte me samo za moje reči"

Savo Milošević odgovorio novinaru posle TSC-a: "Nisam to rekao, već predsednik, pitajte me samo za moje reči"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana su upisali veoma važnu pobedu na meču protiv TSC-a u okviru 14. kola Superlige Srbije. Crno-beli su imali teško gostovanje na severu Srbije i bili su bolji sa 2:1, nakon što su postigli dva veoma brza gola na samom… »
Damjanović će pred Lugano pričati s ljudima iz Partizana: "Biće zabavno, imao sam u planu..."

Damjanović će pred Lugano pričati s ljudima iz Partizana: "Biće zabavno, imao sam u planu..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri TSC-a poraženi su od ekipe Partizana na svom terenu sa 2:1 u meču 14. kola Superlige Srbije, pošto su primili dva veoma laka i brza gola u prvom poluvremenu. Pokušali su da se povrate u drugih 45 minuta, ali su uspeli da… »
Neka se Partizan spremi za "run and gun": Pariz ubacio 115 poena pred crno-bele, šutnuli 39 trojki!

Neka se Partizan spremi za "run and gun": Pariz ubacio 115 poena pred crno-bele, šutnuli 39 trojki!

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Parizaće u okviru osmog kola Evrolige na svom terenu dočekati Partizan, a pred ovaj meč su imali i meč na svom parketu protiv Nansija u kom su slavili sa 115:97, a gde su šutnuli čak 39 puta za tri poena. Pariz je već… »
"Očekujem da moji igrači budu psihički spremni": Sferopulos se oglasio pred abaligaški derbi u Pioniru

"Očekujem da moji igrači budu psihički spremni": Sferopulos se oglasio pred abaligaški derbi u Pioniru

Mondo pre 1 dan
Janis Sferopulos i Ognjen Dobrić izneli su svoja očekivanja pred meč sa Cedevita Olimpijom. Crvena zvezda Meridianbet posle duple evroligaške nedelje ima nove obaveze u ABA ligi. U ponedeljak će dočekati Cedevita Olimpiju u jednom od derbija sedmog… »
Željko Obradović upozorava pred meč sa FMP-om u Železniku: "Igramo protiv tima sa kojim je uvek teško"

Željko Obradović upozorava pred meč sa FMP-om u Železniku: "Igramo protiv tima sa kojim je uvek teško"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Partizana posle duplog kola Evrolige moraju da se okrenu obavezama u ABA ligi, gde ih u okviru 7. kola regionalne ABA lige čeka meč sa FMP-om iz Železnika u ponedeljak od 17.00 časova u gostima. Crno-beli su izgubili oba… »
Nikitović i FMP "prete" Partizanu: "Mislim da smo motivisani i spremni da damo svoj maksimum"

Nikitović i FMP "prete" Partizanu: "Mislim da smo motivisani i spremni da damo svoj maksimum"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ekipa FMP-a će u okviru sedmog kola ABA lige igrati protiv Partizana na svom terenu. Oni će tako ugostiti aktuelnog vice-šampiona ovog takmičenja, gde će biti i popriličan autsajder u svojoj dvorani u Železniku. Pred ovaj meč… »
Sferopulos: Cedevita Olimpija ima dosta talenta i kvaliteta, izuzetno su opasni

Sferopulos: Cedevita Olimpija ima dosta talenta i kvaliteta, izuzetno su opasni

Radio sto plus pre 1 dan
“Očekuje nas utakmica protiv tima koji je izuzetno opasan iz prostog razloga jer ima mnogo talenta i kvaliteta. U takvim utakmicama morate da igrate snažno i sa koncentracijom bukvalno od prvog trenutka meča. Očekujem od mojih igrača da budu… »
Janis Sferopulos oprezan pred Cedevita Olimpiju: "Oni su opasan tim, mnogo talentovan i kvalitetan..."

Janis Sferopulos oprezan pred Cedevita Olimpiju: "Oni su opasan tim, mnogo talentovan i kvalitetan..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde u okviru sedmog kola ABA lige igraju protiv Cedevita Olimpije na svom terenu, meč je na programu u ponedeljak, 4. novembra s početkom od 19 časova u Pioniru, gde će crveno-beli biti i favorit. Ove dve ekipe… »
Obradović: Veoma poštujem FMP, protiv njih je uvek teško igrati

Obradović: Veoma poštujem FMP, protiv njih je uvek teško igrati

RTS pre 1 dan
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da ima veliko poštovanje prema FMP-u i istakao da je protiv kluba iz Železnika uvek teško igrati. Košarkaši Partizana u ponedeljak gostuju FMP-u u meču sedmog kola ABA lige. "Posle duplog kola… »
Obradović: Uvek je teško igrati protiv FMP

Obradović: Uvek je teško igrati protiv FMP

Radio sto plus pre 1 dan
“Posle duplog kola u Evroligi, i posebno posle utakmice u Istanbulu protiv Fenerbahčea gde smo odigrali veoma slabo, neophodno je da nađemo motiv. Igramo protiv tima protiv koga je uvek bilo teško igrati, veliko poštovanje prema njima. Potrebno je… »

Vesti dana »