Povezane vesti
"Nisam to rekao ja, već predsednik Partizana": Savo Milošević reagovao zbog jednog pitanja novinara!
Mondo 03.11.2024
Savo Milošević reagovao je posle jednog novinarskog pitanja. Partizan je ostvario šestu uzastopnu pobedu, računajući i Kup, a petu ako se gleda samo Superliga. Dolazak Sava Miloševića na klupu je "probudio" ekipu, a u Bačkoj Topoli je savladan TSC sa 2:1… »
Damjanović će pred Lugano pričati s ljudima iz Partizana: "Biće zabavno, imao sam u planu..."
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Fudbaleri TSC-a poraženi su od ekipe Partizana na svom terenu sa 2:1 u meču 14. kola Superlige Srbije, pošto su primili dva veoma laka i brza gola u prvom poluvremenu. Pokušali su da se povrate u drugih 45 minuta, ali su uspeli da postignu… »
Savo Milošević odgovorio novinaru posle TSC-a: "Nisam to rekao, već predsednik, pitajte me samo za moje reči"
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana su upisali veoma važnu pobedu na meču protiv TSC-a u okviru 14. kola Superlige Srbije. Crno-beli su imali teško gostovanje na severu Srbije i bili su bolji sa 2:1, nakon što su postigli dva veoma brza gola na samom… »
Neka se Partizan spremi za "run and gun": Pariz ubacio 115 poena pred crno-bele, šutnuli 39 trojki!
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Parizaće u okviru osmog kola Evrolige na svom terenu dočekati Partizan, a pred ovaj meč su imali i meč na svom parketu protiv Nansija u kom su slavili sa 115:97, a gde su šutnuli čak 39 puta za tri poena. Pariz je već prikazao… »
"Očekujem da moji igrači budu psihički spremni": Sferopulos se oglasio pred abaligaški derbi u Pioniru
Mondo 03.11.2024
Janis Sferopulos i Ognjen Dobrić izneli su svoja očekivanja pred meč sa Cedevita Olimpijom. Crvena zvezda Meridianbet posle duple evroligaške nedelje ima nove obaveze u ABA ligi. U ponedeljak će dočekati Cedevita Olimpiju u jednom od derbija sedmog kola… »
Nikitović i FMP "prete" Partizanu: "Mislim da smo motivisani i spremni da damo svoj maksimum"
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Ekipa FMP-a će u okviru sedmog kola ABA lige igrati protiv Partizana na svom terenu. Oni će tako ugostiti aktuelnog vice-šampiona ovog takmičenja, gde će biti i popriličan autsajder u svojoj dvorani u Železniku. Pred ovaj meč, trener FMP-a… »
Željko Obradović upozorava pred meč sa FMP-om u Železniku: "Igramo protiv tima sa kojim je uvek teško"
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana posle duplog kola Evrolige moraju da se okrenu obavezama u ABA ligi, gde ih u okviru 7. kola regionalne ABA lige čeka meč sa FMP-om iz Železnika u ponedeljak od 17.00 časova u gostima. Crno-beli su izgubili oba meča u… »
Sferopulos: Cedevita Olimpija ima dosta talenta i kvaliteta, izuzetno su opasni
Radio sto plus 03.11.2024
“Očekuje nas utakmica protiv tima koji je izuzetno opasan iz prostog razloga jer ima mnogo talenta i kvaliteta. U takvim utakmicama morate da igrate snažno i sa koncentracijom bukvalno od prvog trenutka meča. Očekujem od mojih igrača da budu psihički… »
Janis Sferopulos oprezan pred Cedevita Olimpiju: "Oni su opasan tim, mnogo talentovan i kvalitetan..."
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde u okviru sedmog kola ABA lige igraju protiv Cedevita Olimpije na svom terenu, meč je na programu u ponedeljak, 4. novembra s početkom od 19 časova u Pioniru, gde će crveno-beli biti i favorit. Ove dve ekipe imaju i… »
Obradović: Uvek je teško igrati protiv FMP
Radio sto plus 03.11.2024
“Posle duplog kola u Evroligi, i posebno posle utakmice u Istanbulu protiv Fenerbahčea gde smo odigrali veoma slabo, neophodno je da nađemo motiv. Igramo protiv tima protiv koga je uvek bilo teško igrati, veliko poštovanje prema njima. Potrebno je da… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 51 minutajoš 28 povezanih
(Uživo) Ubijen šef iranske obaveštajne službe, donet predlog plana za kraj rata: Dan 38. rata na Bliskom istoku
Mondo pre 21 minutajoš 32 povezane
"Počelo je tačno u sedam ujutru..." Evo šta je Vladeta Jerotić zapisao u dnevniku na dan kad su nacisti bombardovali Beograd, imao je 17 godina
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Košarkaš Budućnosti Aksel Butej MVP šestog kola Top 8 faze ABA lige
RTS pre 26 minutajoš 24 povezane