Povezane vesti
Indi imala udes! Učestvovala u lančanom sudaru njen auto "mrtav", pojavile se slike: Sve se desilo u blizini njene kuće…
Kurir 03.11.2024
Indira Aradinović Indi našla se u lančanom sudaru nedaleko od svoje kuće, a ona je odmah sa lica mesta obavestila sve svoje pratioce o nesreći. Pevačica je objavila nekoliko fotografija i kako je istakla, krivica nije njena. - Nema mu više spasa. Upravo… »
„Nema mu više spasa“: Indi Aradinović imala saobraćajnu nezgodu FOTO
Nova 03.11.2024
: Pevačica je na Instagramu podelila da je na Karaburmi imala nezgodu, kao i da joj je to druga saobraćajka u istoj ulici. Indi Aradinović redovno trenira, a danas je na putu do teretane doživela neprijatnost kada učestvovala u lančanom sudaru. „Nema mu… »
"Nema mu spasa!" Indi se oglasila nakon lančanog sudara: Evo kolika je šteta
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Pevačica Indira Aradinović Indi oglasila se nakon lančanog sudara u Beogradu. Pokazala je kolika je šteta na automobilu, nakon saobraćajke koja se dogodila u Višnjiškoj ulici u Beogradu. Njen automobil udaren je sa leve strane. - Nema mu… »
Pevačica Indi imala saobraćajku: Izbio lančani sudar u Beogradu
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. Pevačica Indira Aradinović Indi našla se u lančanom sudaru. Kako ističe, krivica nije njena. - Nema mu više spasa. Upravo sam imala drugi sudar u Višnjičkoj ulici. Ne mojom krivicom. Zatim sam pokušala da ga upalim i krenem ka teretani… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Đilas: Pamtimo Olivera Ivanovića kao žrtvu političkog nasilja
Glas Šumadije pre 8 satijoš 27 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 61 povezana
Dve osobe povređene u lančanom sudaru na auto-putu Miloš Veliki
Politika pre 11 satijoš 65 povezanih
"Ministar predložio rešenje, ali nas iznenadio za zaostale plate": Predsednica sindikata Apoteke Beograd nakon susreta s Lončarom
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane