Повезане вести

Хрватска глумица о улози Ружице Ђинђић: "Лакше ми је да глумим на италијанском него на српском"

Хрватска глумица о улози Ружице Ђинђић: "Лакше ми је да глумим на италијанском него на српском"

Мондо 03.11.2024
Први пут у серији "Сабља" Ружица Ђинђић је постала филмски јунак, а игра је хрватска глумица Тихана Лазовић. Љубавна прича Ружице и бившег премијера Зорана Ђинђића трајала је две деценије, а прекинута је 12. марта 2003. године… »
Глумица из Хрватске игра Ружицу Ђинђић: Удата је за познатог Србина "Било ми је лакше да глумим на италијанском, него на…

Глумица из Хрватске игра Ружицу Ђинђић: Удата је за познатог Србина "Било ми је лакше да глумим на италијанском, него на…

Курир 03.11.2024
Први пут у серији "Сабља" Ружица Ђинђић је постала филмски јунак, а игра је хрватска глумица Тихана Лазовић, док је у улози убијеног премијера Зорана Ђинђића нашао се Драган Мићановић. Тихану наша публика зна пре свега из серија… »
"Тог јутра је обукао своје најлепше одело, и био је заиста леп" Серија Сабља вратила нас 21 годину уназад: Овако је Ружица…

"Тог јутра је обукао своје најлепше одело, и био је заиста леп" Серија Сабља вратила нас 21 годину уназад: Овако је Ружица…

Курир 03.11.2024
У серији "Сабља" у улози убијеног премијера Зорана Ђинђића нашао се глумац Драган Мићановић, док Ружицу, супругу Зорана Ђинђића, глуми Тихана Лазовић. Иначе, тог 12. марта 2003. у Београду је убијен тадашњи премијер Републике… »

Вести дана »