Povezane vesti
"Bio je zavodnik": Prijatelji Dragana Stojkovića Bosanca znaju sve o ovom muzičaru: "Volele su me cure, a voleo sam i ja cure"…
Blic 03.11.2024
Potpuno neplanirano, baš tu gde svu svoju lepotu pokazuje reka Neretva, ukrstili su nam se putevi sa junakom naše priče. On je iz prelepog grada u Bosni i Hercegovini obišao ceo svet, ali je njegovo srce uvek na mestu kada je među svojima i tamo gde je… »
"To je bio skandal": Bosanac nas je ugostio u rodnom gradu i otkrio da je bio nestašan iako je sin vojnog lica: "Zvali su oca…
Blic 03.11.2024
Muzičar Dragan Stojković Bosanac danas je deo estrade, a nekada je bio jedan nestašan dečak, o čemu i sam priča samo za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje nedeljom u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117. Kako je provodio dane i o tome da… »
"Da bude pevaljka ceo život, nisam se složio, da bude potkusur kontroverznim biznismenima, ne može" Bosanac o ćerki Džidži i…
Blic 03.11.2024
Rodno mesto muzičara Drgana Stojkovića Bosanca voli i njegova ćerka koju je takođe pomenuo dok smo šetali ulicama grada i dok nam je pričao o tome kako je nekada tu živeo, ali i kako je upoznao svoju suprugu. Dragan Stojković Bosanac pred kamerama Blic… »
Vesti dana »
(Foto) Izleteo sa kolovoza i zakucao se u zgradu: Nesreća u centru Čačka
Blic pre 6 minutajoš 39 povezanih
Ilić otreznio sve: „Lepa pobeda za nas, ali Partizan je daleko od onoga kakav ja želim da bude!“
Hot sport pre 10 minutajoš 74 povezane
Cena nafte prvi put od maja iznad 100 dolara: Rastu strahovi zbog Bliskog istoka
Euronews pre 7 satijoš 29 povezanih
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih
Vojvodina ubedljivo izgubila u Novom Sadu: Ajaks dominirao, Novosađanima treba čudo u Amsterdamu
Mondo pre 0 minutajoš 83 povezane