Povezane vesti

"To je bio skandal": Bosanac nas je ugostio u rodnom gradu i otkrio da je bio nestašan iako je sin vojnog lica: "Zvali su oca…

"To je bio skandal": Bosanac nas je ugostio u rodnom gradu i otkrio da je bio nestašan iako je sin vojnog lica: "Zvali su oca…

Blic pre 1 dan
Muzičar Dragan Stojković Bosanac danas je deo estrade, a nekada je bio jedan nestašan dečak, o čemu i sam priča samo za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje nedeljom u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117. Kako je provodio dane i o… »
"Bio je zavodnik": Prijatelji Dragana Stojkovića Bosanca znaju sve o ovom muzičaru: "Volele su me cure, a voleo sam i ja…

"Bio je zavodnik": Prijatelji Dragana Stojkovića Bosanca znaju sve o ovom muzičaru: "Volele su me cure, a voleo sam i ja…

Blic pre 1 dan
Potpuno neplanirano, baš tu gde svu svoju lepotu pokazuje reka Neretva, ukrstili su nam se putevi sa junakom naše priče. On je iz prelepog grada u Bosni i Hercegovini obišao ceo svet, ali je njegovo srce uvek na mestu kada je među svojima i tamo gde… »
"Da bude pevaljka ceo život, nisam se složio, da bude potkusur kontroverznim biznismenima, ne može" Bosanac o ćerki…

"Da bude pevaljka ceo život, nisam se složio, da bude potkusur kontroverznim biznismenima, ne može" Bosanac o ćerki…

Blic pre 1 dan
Rodno mesto muzičara Drgana Stojkovića Bosanca voli i njegova ćerka koju je takođe pomenuo dok smo šetali ulicama grada i dok nam je pričao o tome kako je nekada tu živeo, ali i kako je upoznao svoju suprugu. Dragan Stojković Bosanac pred kamerama… »

Vesti dana »