Povezane vesti
"Porođaj mi je bio težak, bila sam nekoliko minuta mrtva" Ispovest Hanke Paldum! O braku, razvodu, karijeri: Majka mi nije…
Kurir 03.11.2024
Hanka Paldum iza sebe ima plodnu muzičku karijeru, te svojom lepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a malo ko zna za njenu tešku sudbinu. Rođena je 28. aprila 1956. godine, a prve afinitete prema muzici pokazala je još u rodnom Čajniču. Za njene… »
"Nekoliko puta sam bila mrtva na porođaju": Pevačica doživela kliničku smrt, ovako se priseća bolnih trenutaka
Blic 03.11.2024
Pevačica Hanka Paldum iza sebe ima plodnu muzičku karijeru, te svojom lepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a malo ko zna za njenu tešku sudbinu. Rođena je 28. aprila 1956. godine, a prve afinitete prema muzici pokazala je još u rodnom Čajniču. Za… »
Vesti dana »

Blagojević: Možda nam je falilo više hrabrosti, sad imamo saznanje da možemo
Sportski žurnal pre 27 minutajoš 86 povezanih

Milojević: Uvek je lepo pobediti na ovom stadionu, mislim da je zasluženo
RTS pre 17 minutajoš 68 povezanih

Ovo je Sanja dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi" nije ni znala da je danas prvo izvlačenje
Dnevnik pre 32 minutajoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Radonjić za 38 sekundi spakovao Zvezdi pobedu, Partizan se kasno probudio u derbiju VIDEO
Nova pre 1 satjoš 62 povezane