Povezane vesti
"Porođaj mi je bio težak, bila sam nekoliko minuta mrtva" Ispovest Hanke Paldum! O braku, razvodu, karijeri: Majka mi nije…
Kurir 03.11.2024
Hanka Paldum iza sebe ima plodnu muzičku karijeru, te svojom lepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a malo ko zna za njenu tešku sudbinu. Rođena je 28. aprila 1956. godine, a prve afinitete prema muzici pokazala je još u rodnom Čajniču. Za njene… »
"Nekoliko puta sam bila mrtva na porođaju": Pevačica doživela kliničku smrt, ovako se priseća bolnih trenutaka
Blic 03.11.2024
Pevačica Hanka Paldum iza sebe ima plodnu muzičku karijeru, te svojom lepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a malo ko zna za njenu tešku sudbinu. Rođena je 28. aprila 1956. godine, a prve afinitete prema muzici pokazala je još u rodnom Čajniču. Za… »
Vesti dana »

MASA pozvala akademsku zajednicu da javno iskažu neslaganje sa režimom Aleksandra Vučića
Mašina pre 2 satajoš 17 povezanih

Tramp u UN: Bajden je loše vodio SAD, mir je bio u svetu za vreme mog prvog mandata
RTV pre 16 minutajoš 24 povezane

Francuska priznala palestinu: Oglasio se Makron: Za otvaranje ambasade ima jedan uslov
Blic pre 16 minutajoš 25 povezanih

Izjava krecua za kraj: Srbija eliminisana sa Svetskog prvenstva od Irana - selektor stavio tačku!
Kurir pre 6 minutajoš 52 povezane