Povezane vesti
"Zbog njega sam ovde, umesto da sam u hotelu sa 5: Zvezdica!" Verica Rakočević se oglasila i otkrila šta je njena realnost
Blic 03.11.2024
Slavna modna kreatorka Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Verica se letos oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira pored kampera, o kojoj se i te kako pričalo… »
"Umesto da letujem u hotelu ja letujem u kamperu" Verica Rakočević otvorila dušu o odnosu s Veljkom: Stavila sam na vagu sve…
Kurir 03.11.2024
Slavna modna kreatorka Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Verica se letos oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira pored kampera, o kojoj se i te kako pričalo… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 28 minutajoš 57 povezanih
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 2 minutajoš 87 povezanih
Tuhel pred meč sa Srbijom: Očekuje nas tim sa jakim patriotskim nabojem i sjajnim igračima i selektorom
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih