Povezane vesti
"Zbog njega sam ovde, umesto da sam u hotelu sa 5: Zvezdica!" Verica Rakočević se oglasila i otkrila šta je njena realnost
Blic 03.11.2024
Slavna modna kreatorka Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Verica se letos oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira pored kampera, o kojoj se i te kako pričalo… »
"Umesto da letujem u hotelu ja letujem u kamperu" Verica Rakočević otvorila dušu o odnosu s Veljkom: Stavila sam na vagu sve…
Kurir 03.11.2024
Slavna modna kreatorka Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Verica se letos oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira pored kampera, o kojoj se i te kako pričalo… »
Vesti dana »

Nikolić: Izraelci smatraju da rešenje o dve države treba da nastupi po okončanju rata
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 3 satajoš 65 povezanih

Poljski ministar zapretio Rusiji, govor u UN postao viralan: „Upozoreni ste, nemojte posle da se žalite“
Nova pre 8 satijoš 26 povezanih

Dronovi zaustavili aerodrom u Kopenhagenu, premijerka ne odbacuje umešanost Rusije
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane