Povezane vesti
„Za dlaku sam izbegao smrt, slaviću taj dan kao rođendan“: Muškarac opisao pad betonske konstrukcije u Novom Sadu
Nova 03.11.2024
: "Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice", potresne su reči kojima je svoju ispovest počeo Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak nešto pre podne bio ispod… »
"Za dlaku sam izbegao smrt! Slaviću taj dan kao rođendan": Milimira jedna stvar spasila u Novom Sadu
Telegraf 03.11.2024
Preporučujemo. "Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice", potresne su reči kojima je svoju ispovest počeo Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak nešto pre podne… »
Milimir (66) je za dlaku izbegao tragediju u Novom Sadu: "Okrenuo sam se i sve se srušilo, dete je bilo pored"
Mondo 03.11.2024
Milimir Daničić je za dlaku izbegao tragediju u Novom Sadu. Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest Milimir Daničić… »
"Napravio sam 4 koraka i to je grunulo": Ispovest Arsena koji je za dlaku izbegao smrt u tragediji u Novom Sadu: Čuo se tup…
Blic 02.11.2024
Arsen Kojić (75) iz Kaća koji je juče za dlaku izbegao sigurnu smrt, pošto je samo sekund pre urušavanja betonske nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad ustao sa klupe, opisao dramu koju je preživeo. Kojić, koji je stari kum košarkaša Milana… »
Vesti dana »
Bujične poplave u Nepalu i Tibetu: Više od 1.500 ljudi nestalo, broj stradalih porastao na 165
Danas pre 12 minutajoš 25 povezanih
RHMZ upozorava: Deliblatska peščara pred novim iskušenjem! Stižu udari vetra do 72 kilometra na čas, opasnost od brzog širenja požara
Dnevnik pre 32 minutajoš 25 povezanih
BLOG UŽIVO U Srbiji aktivno 12 požara, RHMZ upozorio na nepovoljne meteorološke uslove na području Deliblatske peščare
Insajder pre 12 minutajoš 20 povezanih
„Saša Ilić je Partizan“: Bivši as crno-belih svim srcem u trenera!
Hot sport pre 12 minutajoš 24 povezane
Na Islandu u subotu glasanje o ponovnom otvaranju pregovora o članstvu u EU
Radio sto plus pre 1 satjoš 10 povezanih