Povezane vesti

"Stajao sam ispod nadstrešnice, sklonio se i čuo bam" Milimir za dlaku izbegao smrt u Novom Sadu, veruje da ga je ova stvar…

"Stajao sam ispod nadstrešnice, sklonio se i čuo bam" Milimir za dlaku izbegao smrt u Novom Sadu, veruje da ga je ova stvar…

Kurir pre 2 dana
Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak nešto pre podne bio… »
„Za dlaku sam izbegao smrt, slaviću taj dan kao rođendan“: Muškarac opisao pad betonske konstrukcije u Novom Sadu

„Za dlaku sam izbegao smrt, slaviću taj dan kao rođendan“: Muškarac opisao pad betonske konstrukcije u Novom Sadu

Nova pre 1 dan
: "Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice", potresne su reči kojima je svoju ispovest počeo Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak nešto pre podne… »
"Za dlaku sam izbegao smrt! Slaviću taj dan kao rođendan": Milimira jedna stvar spasila u Novom Sadu

"Za dlaku sam izbegao smrt! Slaviću taj dan kao rođendan": Milimira jedna stvar spasila u Novom Sadu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. "Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice", potresne su reči kojima je svoju ispovest počeo Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak… »
Milimir (66) je za dlaku izbegao tragediju u Novom Sadu: "Okrenuo sam se i sve se srušilo, dete je bilo pored"

Milimir (66) je za dlaku izbegao tragediju u Novom Sadu: "Okrenuo sam se i sve se srušilo, dete je bilo pored"

Mondo pre 1 dan
Milimir Daničić je za dlaku izbegao tragediju u Novom Sadu. Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest Milimir… »
"Napravio sam 4 koraka i to je grunulo": Ispovest Arsena koji je za dlaku izbegao smrt u tragediji u Novom Sadu: Čuo se tup…

"Napravio sam 4 koraka i to je grunulo": Ispovest Arsena koji je za dlaku izbegao smrt u tragediji u Novom Sadu: Čuo se tup…

Blic pre 2 dana
Arsen Kojić (75) iz Kaća koji je juče za dlaku izbegao sigurnu smrt, pošto je samo sekund pre urušavanja betonske nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad ustao sa klupe, opisao dramu koju je preživeo. Kojić, koji je stari kum košarkaša… »

Vesti dana »