Povezane vesti

Međedović: Troicki i ja smo se dogovorili da Beograd open bude naš poslednji turnir

Međedović: Troicki i ja smo se dogovorili da Beograd open bude naš poslednji turnir

Politika pre 2 dana
Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je večeras da od naredne sezone neće sarađivati sa Viktorom Troickim i naveo da će mu novi trener biti Španac Horhe Agire. Međedović i Agire će zajedno debitovati naredne godine u Australiji. "Pripreme ću… »
Novak glavna atrakcija prvog dana beogradskog turnira: Đoković ne igra, ali i dalje je u centru pažnje! (foto)

Novak glavna atrakcija prvog dana beogradskog turnira: Đoković ne igra, ali i dalje je u centru pažnje! (foto)

Hot sport pre 1 dan
Novak Đoković je ipak danas bio u Areni! Hamad Međedović napravio je prvo malo iznenađenje u Beogradu, jer je izbacio šestog nosioca Amerikanca Brendona Nakašimu posle preokreta i tri seta. Rezultat po setovima iznosio je 3:6, 7:5, 6:3 nakon ravno… »

Sportski žurnal pre 1 dan
Međedovića je u duelu sa Amerikancem Brendonom Nakašimom bodrio i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je da od naredne sezone neće sarađivati sa Viktorom Troickim i naveo da će mu novi trener biti… »
Međedović menja trenera posle Beograda: Španac umesto Troickog

Međedović menja trenera posle Beograda: Španac umesto Troickog

Sport klub pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović savladao je Amerikanca Brendona Nakašimu 3:6, 7:5, 6:3 u prvom kolu "Srbija opena" u Beogradskoj areni. Bio je to dramatičan meč, a 21-godišnjaka iz Novog Pazara bodrio je najbolji igrač u istoriji „belog sporta“… »
Međedović uz podršku Đokovića do preokreta protiv Nakašime

Međedović uz podršku Đokovića do preokreta protiv Nakašime

Sportski žurnal pre 1 dan
Međedovića je sa tribina bodrio najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji ne učestvuje na turniru u Beogradu. Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo ATP turnira Beograd open, pošto je u prvom kolu savladao Amerikanca Brendona Nakašimu 3:6… »
Preokret Međedovića na startu Beograd opena!

Preokret Međedovića na startu Beograd opena!

Sportske.net pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović pobedio je večeras Brendona Nakašimu sa 2:1 u setovima (3:6, 7:5, 6:3), u prvom kolu ATP turnira Beograd open. Novopazarac sa specijalnom pozivnicom organizatora, koji je 158. na ATP listi, eliminisao je šestog nosioca… »
Međedović izbacio Nakašimu

Međedović izbacio Nakašimu

Sandžak haber pre 1 dan
Teniser Srbije Hamad Međedović pobedio je večeras Brendona Nakašimu iz SAD sa 2:1 u setovima (3:6, 7:5, 6:3), u prvom kolu ATP turnira Beograd open. Novopazarac sa specijalnom pozivnicom organizatora, koji je 158. na ATP listi, eliminisao je šestog… »
Hamad raskida sa Troickim, a Novak ga oduševio: Hvala što si došao da me gledaš, kakva čast!

Hamad raskida sa Troickim, a Novak ga oduševio: Hvala što si došao da me gledaš, kakva čast!

Mondo pre 1 dan
Hamad Međedović se posebno zahvalio Novaku Đokoviću i potvrdio da od naredne godine menja trenera i da više neće sarađivati sa Viktorom Troickim. Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u naredno kolo " Belgrejd opena" pošto je večeras posle… »
"To je to, razilazimo se": Međedović objavio rastanak sa selektorom Srbije

"To je to, razilazimo se": Međedović objavio rastanak sa selektorom Srbije

Večernje novosti pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović najavio je promenu u timu posle trijumfalnog starta na Beograd openu. Foto: Profimedia Srpski teniser Hamad Međedović rekao je da od naredne sezone neće sarađivati sa Viktorom Troickim i naveo da će mu novi trener… »
Međedović rekao da mu je čast što je Đoković gledao njegov meč, pa otkrio da mu Troicki više neće biti trener

Međedović rekao da mu je čast što je Đoković gledao njegov meč, pa otkrio da mu Troicki više neće biti trener

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Posle prave drame u Beogradskoj areni, Hamad Međedović savladao je Brendona Nakašimu iz Amerike sa 2:1, po setovima 3:6, 7:5, 6:3. Nošen podrškom najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta", Novaka Đokovića, mladi srpski teniser je… »
Međedović nakon preokreta do druge runde Beograd opena: Đoković bio velika podrška srpskom teniseru! (video)

Međedović nakon preokreta do druge runde Beograd opena: Đoković bio velika podrška srpskom teniseru! (video)

Hot sport pre 1 dan
Velika pobeda za Hamada! Hamad Međedović napravio je prvo malo iznenađenje u Beogradu, jer je izbacio šestog nosioca Amerikanca Brendona Nakašimu posle preokreta i tri seta. Rezultat po setovima iznosio je 3:6, 7:5, 6:3 nakon ravno dva sata tenisa… »
Đoković sa Maldiva pravo u Arenu, pa bodrio Međedovića (VIDEO)

Đoković sa Maldiva pravo u Arenu, pa bodrio Međedovića (VIDEO)

Sport klub pre 1 dan
Novak Đoković vratio se sa Maldiva, gde je bio na odmoru i odmah je otišao u Beogradsku arenu gde je bodrio jednog od svog štićenika Hamada Međedovića u meču sa Brendonom Nakašimom u prvom kolu "Srbija opena". Đoković je propustio masters u… »
Međedović: "Samo vidim jato ljudi se skupi - čast mi je što me Novak podržava" VIDEO

Međedović: "Samo vidim jato ljudi se skupi - čast mi je što me Novak podržava" VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović bio je zadovoljan posle prolaska u drugu rundu Beograd opena. On je posle velike borbe i preokreta pobedio Amerikanaca Brendona Nakašimu, po setovima 3:6, 7:5, 6:3 nakon dva sata igre. "Mučio sam se u par trenutaka ove… »
Međedović slavio pa objavio rastanak sa selektorom Srbije

Međedović slavio pa objavio rastanak sa selektorom Srbije

B92 pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović najavio je promenu u timu posle trijumfalnog starta na Beograd openu. On je posle velike borbe i preokreta pobedio Amerikanaca Brendona Nakašimu, po setovima 3:6, 7:5, 6:3 nakon dva sata igre i tako se plasirao u drugu… »
Đoković stigao u Beograd sa Maldiva: Novak u Areni, a svi čekaju njegovu konačnu odluku!

Đoković stigao u Beograd sa Maldiva: Novak u Areni, a svi čekaju njegovu konačnu odluku!

Mondo pre 1 dan
Novak Đoković došao je na Belgrade open, a svi čekaju da čuju da li će igrati u Torinu ako izbori plasman... Novak Đoković završio je odmor na Maldivima i došao je u Beograd i to pravo u Arenu! Došao je da pruži podršku sunarodniku Hamadu… »

Vesti dana »