Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali TSC u Bačkoj Topoli u 14. kolu Superlige Srbije

Fudbaleri Partizana savladali TSC u Bačkoj Topoli u 14. kolu Superlige Srbije

Politika pre 2 dana
BAČKA TOPOLA – Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 2:1 (2:0) u meču 14. kola Superlige Srbije. Golove za Partizan postigli su Đorđe Jovanović u 7. i Bibars Natho iz penala u 18. minutu. Jedini strelac za… »
Milošević: Prezadovoljan sam igrom u Bačkoj Topoli, nastavili smo seriju pobeda

Politika pre 2 dana
BAČKA TOPOLA – Trener Partizana Savo Milošević čestitao je fudbalerima na pobedi protiv TSC-a i dodao da je prezadovoljan igrom "crno-belih" na meču u Bačkoj Topoli. Fudbaleri Partizana pobedili su večeras ekipu TSC-a rezultatom 2:1 u meču 14… »
Savo Milošević: "Nisam ja to rekao, već predsednik"

Savo Milošević: "Nisam ja to rekao, već predsednik"

Sportske.net pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević odgovarao je na pitanja na konferenciji za novinare posle pobede nad TSC u Bačkoj Topoli 1:2. Partizan je odlično otvorio meč i uspeo da izdrži u Topoli protiv, posebno u drugom poluvremenu, agresivnog… »
Savo milošević o kvalitetu igrača: „Nisam to ja rekao – Normalno je da trpimo!“ (video)

Savo milošević o kvalitetu igrača: „Nisam to ja rekao – Normalno je da trpimo!“ (video)

Hot sport pre 1 dan
Otvoreno je govorio o situaciji unutar tima. U okviru 14. kola Superlige Srbije, TSC je na svom terenu dočekao Partizan, a slavili su gosti iz Beograda – 1:2 (0:2). Partizan je mnogo bolje otvorio meč, poveo rano sa dva gola prednosti, što su uspeli… »
Damjanović: Ponosan sam na igrače, protiv Partizana potrebno malo više sreće

Damjanović: Ponosan sam na igrače, protiv Partizana potrebno malo više sreće

Sportski žurnal pre 1 dan
TSC u četvrtak na svom stadionu igra utakmicu trećeg kola Lige konferencije protiv Lugana, dok naredni meč u Super ligi igra na gostovanju protiv Železničara iz Pančeva. Trener TSC-a Jovan Damjanović rekao je da je njegov tim ponovo slabije… »
Grinvud spasio Marsej u Nantu golom izvan šesnaesterca

Grinvud spasio Marsej u Nantu golom izvan šesnaesterca

Sport klub pre 1 dan
Marsej je pobedio Nant 2:1 (1:1) na gostovanju u poslednjoj utakmici 10. kolu Lige 1. Olimpik je poveo u 24. minutu, kad je Nil Mope iskoristio pas Engleza Džonatana Roua. Izjednačenje je usledilo za 15 minuta. Strelac je Tino Kadevere iz Zimbabvea, a… »

Sportski žurnal pre 1 dan
Partizan je kao gost pobedio TSC 2:1. Trener Partizana Savo Milošević čestitao je fudbalerima na pobedi protiv TSC-a i dodao da je prezadovoljan igrom crno-belih na meču u Bačkoj Topoli. Fudbaleri Partizana pobedili su večeras ekipu TSC-a 2:1 u… »
Novi gol Grinvuda za još jednu pobedu Marseja

Novi gol Grinvuda za još jednu pobedu Marseja

B92 pre 1 dan
Fudbaleri Marseja pobedili su Nant 2:1 (1:1) u 10. kolu francuske Lige 1. Marsej je na gostovanju stigao već u 24. minutu, kada je Nil Mopaj pogodio mrežu za 1:0. Prednost Marseja trajala je samo 15 minuta, pošto je Nant već u 39. uspeo da izjednači… »
Haos u Bačkoj Topoli: Đakovac matirao Jovanovića, pa ga provocirao – Golman Partizana mu nije ostao dužan! (video)

Haos u Bačkoj Topoli: Đakovac matirao Jovanovića, pa ga provocirao – Golman Partizana mu nije ostao dužan! (video)

Hot sport pre 1 dan
Sve puca od borbenosti u Bačkoj Topoli! U okviru 14. kola Superlige Srbije, TSC je na svom terenu dočekao Partizan, trenutno je 2:1 za ‘crno-bele’. TSC se našao u velikoj prilici za gol.. Nakon što je Jovanović po ko zna koji put sjajno… »
„Mogu da budem ponosan“: Trener TSC-a zadovoljan igrom svojih izabranika! (video)

„Mogu da budem ponosan“: Trener TSC-a zadovoljan igrom svojih izabranika! (video)

Hot sport pre 1 dan
Uprkos porazu, mora se priznati da su pružili sjajan otpor ‘crno-belima’. U okviru 14. kola Superlige Srbije, TSC je na svom terenu dočekao Partizan, a slavili su gosti iz Beograda – 1:2 (0:2). Partizan je mnogo bolje otvorio meč, poveo rano sa… »
Savo Milošević Nakon pobede: „Najteži rival i još na strani!“ (video)

Savo Milošević Nakon pobede: „Najteži rival i još na strani!“ (video)

Hot sport pre 1 dan
Može da bude više nego zadovoljan kako su odigrali pre svega prvo poluvreme. U okviru 14. kola Superlige Srbije, TSC je na svom terenu dočekao Partizan, a slavili su gosti iz Beograda – 1:2 (0:2). Partizan je mnogo bolje otvorio meč, poveo rano sa… »
Varničilo posle penala TSC-a: Jovanović i Đakovac u klinču! VIDEO

Varničilo posle penala TSC-a: Jovanović i Đakovac u klinču! VIDEO

B92 pre 1 dan
Velika gužva stvorila se na meču između Partizana i TSC. Crno-beli gostuju u Bačkoj Topoli u 14. kolu Superlige Srbije, a domaćin je u 72. minutu uspeo da smanji rezultat sa penala. Došlo je do greške odbrane Partizana i Kovač je oborio napadača… »
Opšta tuča na meču TSC - Partizan: Đakovac provocirao posle gola, Jovanović se zaleteo na njega!

Opšta tuča na meču TSC - Partizan: Đakovac provocirao posle gola, Jovanović se zaleteo na njega!

Mondo pre 1 dan
Pogledajte kako je izgledao sukob fudbalera TSC-a i Partiztana u završnici meča, posle gola Ifeta Đakovca. TSC je smanjio protiv Partizana na 2:1 u 74. minutu golom Ifeta Đakovca sa penala, a nakon toga je došlo do velikog sukoba na terenu! Posle… »
Savo: Srećan sam zbog nastavka serije; Damjanović: Poklonili smo dva gola

Savo: Srećan sam zbog nastavka serije; Damjanović: Poklonili smo dva gola

B92 pre 1 dan
Fudbaleri Partizana slavili su petu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije. Kao sosti su posle velikih uzbuđenja savladali TSC sa 2:1. Savo Milošević, trener crno-belih, rekao je da je njegov tim došao do važnih bodova na teškom gostovanju. "Još jedna… »
TVITOVI - Navijači Partizana u stilu: "Bodove piši, igru briši..."

TVITOVI - Navijači Partizana u stilu: "Bodove piši, igru briši..."

Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Partizana savladali su u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 2:1 u meču 14. kola Super liga Srbije. I bilo je za očekivati da će se "crno-beli" namučiti na severu Srbije, čak i nakon što su prilično lako stigli do dva gola prednosti… »
Savo prezadovoljan, a šta nije bilo realno?

Savo prezadovoljan, a šta nije bilo realno?

Sportske.net pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je nakon pobede protiv TSC 2:1 u Bačkoj Topoli da je viđena jedna odlična utakmica. Crno-beli su posle meča sa Čukaričkim u prošlom kolu, a potom i Mladosti GAT u Kupu, upisali novu pobedu u još… »
Đakovac "zakuvao" derbi u Bačkoj Topoli, Partizanova šesta u nizu!

Đakovac "zakuvao" derbi u Bačkoj Topoli, Partizanova šesta u nizu!

Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Partizana savladali su u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 2:1 u meču 14. kola Super liga Srbije. Izabranici Sava Miloševića nastavili su večeras pobednički niz od šest pobeda u svim takmičenjima, te se sa nova tri boda trenutno… »
Pogledajte tuču koja je izbila nakon što je Ifet Đakovac postigao gol za TSC protiv Partizana sa penala

Pogledajte tuču koja je izbila nakon što je Ifet Đakovac postigao gol za TSC protiv Partizana sa penala

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Haotične scene videli smo u Bačkoj Topoli u 75. minutu utakmice izmeđ TSC-a i Partizana, a nakon što je domaćin uspeo da smanji prednost crno-belih golom Ifeta Đakovca sa penala, pošto su se fudbaleri obe ekipe našli u klinču… »
Trener TSC-a posle Partizana: "Ja mogu da budem ponosan, kao i publika! Oni su jako ozbiljan protivnik"

Trener TSC-a posle Partizana: "Ja mogu da budem ponosan, kao i publika! Oni su jako ozbiljan protivnik"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri TSC-a poraženi su danas od Partizana u 14. kolu Superlige Srbije, iako su uspeli preko Ifeta Đakovca u drugom poluvremenu da dođu do gola koji im je dao nadu da bi potencijalno mogli do boda - 1:2 (0:2). Trener domaćih, Jovan… »
Savo Milošević posle TSC-a: "Najteži rival, ali odlična utakmica... Bitno je da smo dali 2 gola"

Savo Milošević posle TSC-a: "Najteži rival, ali odlična utakmica... Bitno je da smo dali 2 gola"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana su slavili protiv TSC-a u meču 14. kola Superlige Srbije sa 2:1 i to u jednoj veoma zanimljivoj utakmici, gde je sve moglo da ode i na drugu stranu. Ipak, presudila su dva veoma brza gola crno-belih na početku meča… »
Ovako je Partizan poveo protiv TSC-a u Bačkoj Topoli: Var dva minuta proveravao gol Đorđa Jovanovića

Ovako je Partizan poveo protiv TSC-a u Bačkoj Topoli: Var dva minuta proveravao gol Đorđa Jovanovića

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana poveli su u ranoj fazi utakmice u Bačkoj Topoli protiv TSC-a golom Đorđa Jovanovića u 7. minutu utakmice. Prvotimac crno-belih samo minut pre toga je imao još jednu šansu u kontri, kada je VAR presudio da je bio u… »

Vesti dana »