Повезане вести

Фудбалери Партизана савладали ТСЦ у Бачкој Тополи у 14. колу Суперлиге Србије

Фудбалери Партизана савладали ТСЦ у Бачкој Тополи у 14. колу Суперлиге Србије

Политика 03.11.2024
БАЧКА ТОПОЛА – Фудбалери Партизана победили су вечерас у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 2:1 (2:0) у мечу 14. кола Суперлиге Србије. Голове за Партизан постигли су Ђорђе Јовановић у 7. и Бибарс Натхо из пенала у 18. минуту… »
Милошевић: Презадовољан сам игром у Бачкој Тополи, наставили смо серију победа

Политика 03.11.2024
БАЧКА ТОПОЛА – Тренер Партизана Саво Милошевић честитао је фудбалерима на победи против ТСЦ-а и додао да је презадовољан игром "црно-белих" на мечу у Бачкој Тополи. Фудбалери Партизана победили су вечерас екипу ТСЦ-а резултатом… »
Саво Милошевић: "Нисам ја то рекао, већ председник"

Саво Милошевић: "Нисам ја то рекао, већ председник"

Спортске.нет 03.11.2024
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић одговарао је на питања на конференцији за новинаре после победе над ТСЦ у Бачкој Тополи 1:2. Партизан је одлично отворио меч и успео да издржи у Тополи против, посебно у другом… »
Саво милошевић о квалитету играча: „Нисам то ја рекао – Нормално је да трпимо!“ (видео)

Саво милошевић о квалитету играча: „Нисам то ја рекао – Нормално је да трпимо!“ (видео)

Хот спорт 03.11.2024
Отворено је говорио о ситуацији унутар тима. У оквиру 14. кола Суперлиге Србије, ТСЦ је на свом терену дочекао Партизан, а славили су гости из Београда – 1:2 (0:2). Партизан је много боље отворио меч, повео рано са два гола… »
Гринвуд спасио Марсеј у Нанту голом изван шеснаестерца

Гринвуд спасио Марсеј у Нанту голом изван шеснаестерца

Спорт клуб 03.11.2024
Марсеј је победио Нант 2:1 (1:1) на гостовању у последњој утакмици 10. колу Лиге 1. Олимпик је повео у 24. минуту, кад је Нил Мопе искористио пас Енглеза Џонатана Роуа. Изједначење је уследило за 15 минута. Стрелац је Тино… »
Дамјановић: Поносан сам на играче, против Партизана потребно мало више среће

Дамјановић: Поносан сам на играче, против Партизана потребно мало више среће

Спортски журнал 03.11.2024
ТСЦ у четвртак на свом стадиону игра утакмицу трећег кола Лиге конференције против Лугана, док наредни меч у Супер лиги игра на гостовању против Железничара из Панчева. Тренер ТСЦ-а Јован Дамјановић рекао је да је његов тим… »

Спортски журнал 03.11.2024
Партизан је као гост победио ТСЦ 2:1. Тренер Партизана Саво Милошевић честитао је фудбалерима на победи против ТСЦ-а и додао да је презадовољан игром црно-белих на мечу у Бачкој Тополи. Фудбалери Партизана победили су вечерас… »
Нови гол Гринвуда за још једну победу Марсеја

Нови гол Гринвуда за још једну победу Марсеја

Б92 03.11.2024
Фудбалери Марсеја победили су Нант 2:1 (1:1) у 10. колу француске Лиге 1. Марсеј је на гостовању стигао већ у 24. минуту, када је Нил Мопај погодио мрежу за 1:0. Предност Марсеја трајала је само 15 минута, пошто је Нант већ у… »
„Могу да будем поносан“: Тренер ТСЦ-а задовољан игром својих изабраника! (видео)

„Могу да будем поносан“: Тренер ТСЦ-а задовољан игром својих изабраника! (видео)

Хот спорт 03.11.2024
Упркос поразу, мора се признати да су пружили сјајан отпор ‘црно-белима’. У оквиру 14. кола Суперлиге Србије, ТСЦ је на свом терену дочекао Партизан, а славили су гости из Београда – 1:2 (0:2). Партизан је много боље отворио… »
Хаос у Бачкој Тополи: Ђаковац матирао Јовановића, па га провоцирао – Голман Партизана му није остао дужан! (видео)

Хаос у Бачкој Тополи: Ђаковац матирао Јовановића, па га провоцирао – Голман Партизана му није остао дужан! (видео)

Хот спорт 03.11.2024
Све пуца од борбености у Бачкој Тополи! У оквиру 14. кола Суперлиге Србије, ТСЦ је на свом терену дочекао Партизан, тренутно је 2:1 за ‘црно-беле’. ТСЦ се нашао у великој прилици за гол.. Након што је Јовановић по ко зна који пут… »
Саво Милошевић Након победе: „Најтежи ривал и још на страни!“ (видео)

Саво Милошевић Након победе: „Најтежи ривал и још на страни!“ (видео)

Хот спорт 03.11.2024
Може да буде више него задовољан како су одиграли пре свега прво полувреме. У оквиру 14. кола Суперлиге Србије, ТСЦ је на свом терену дочекао Партизан, а славили су гости из Београда – 1:2 (0:2). Партизан је много боље отворио… »
Саво презадовољан, а шта није било реално?

Саво презадовољан, а шта није било реално?

Спортске.нет 03.11.2024
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је након победе против ТСЦ 2:1 у Бачкој Тополи да је виђена једна одлична утакмица. Црно-бели су после меча са Чукаричким у прошлом колу, а потом и Младости ГАТ у Купу, уписали… »
ТВИТОВИ - Навијачи Партизана у стилу: "Бодове пиши, игру бриши..."

ТВИТОВИ - Навијачи Партизана у стилу: "Бодове пиши, игру бриши..."

Спортске.нет 03.11.2024
Фудбалери Партизана савладали су у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 2:1 у мечу 14. кола Супер лига Србије. И било је за очекивати да ће се "црно-бели" намучити на северу Србије, чак и након што су прилично лако стигли до два… »
Саво: Срећан сам због наставка серије; Дамјановић: Поклонили смо два гола

Саво: Срећан сам због наставка серије; Дамјановић: Поклонили смо два гола

Б92 03.11.2024
Фудбалери Партизана славили су пету узастопну победу у Суперлиги Србије. Као сости су после великих узбуђења савладали ТСЦ са 2:1. Саво Милошевић, тренер црно-белих, рекао је да је његов тим дошао до важних бодова на тешком… »
Општа туча на мечу ТСЦ - Партизан: Ђаковац провоцирао после гола, Јовановић се залетео на њега!

Општа туча на мечу ТСЦ - Партизан: Ђаковац провоцирао после гола, Јовановић се залетео на њега!

Мондо 03.11.2024
Погледајте како је изгледао сукоб фудбалера ТСЦ-а и Партизтана у завршници меча, после гола Ифета Ђаковца. ТСЦ је смањио против Партизана на 2:1 у 74. минуту голом Ифета Ђаковца са пенала, а након тога је дошло до великог сукоба… »
Варничило после пенала ТСЦ-а: Јовановић и Ђаковац у клинчу! ВИДЕО

Варничило после пенала ТСЦ-а: Јовановић и Ђаковац у клинчу! ВИДЕО

Б92 03.11.2024
Велика гужва створила се на мечу између Партизана и ТСЦ. Црно-бели гостују у Бачкој Тополи у 14. колу Суперлиге Србије, а домаћин је у 72. минуту успео да смањи резултат са пенала. Дошло је до грешке одбране Партизана и Ковач је… »
Ђаковац "закувао" дерби у Бачкој Тополи, Партизанова шеста у низу!

Ђаковац "закувао" дерби у Бачкој Тополи, Партизанова шеста у низу!

Спортске.нет 03.11.2024
Фудбалери Партизана савладали су у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 2:1 у мечу 14. кола Супер лига Србије. Изабраници Сава Милошевића наставили су вечерас победнички низ од шест победа у свим такмичењима, те се са нова три… »
Саво Милошевић после ТСЦ-а: "Најтежи ривал, али одлична утакмица... Битно је да смо дали 2 гола"

Саво Милошевић после ТСЦ-а: "Најтежи ривал, али одлична утакмица... Битно је да смо дали 2 гола"

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана су славили против ТСЦ-а у мечу 14. кола Суперлиге Србије са 2:1 и то у једној веома занимљивој утакмици, где је све могло да оде и на другу страну. Ипак, пресудила су два веома брза гола… »
Тренер ТСЦ-а после Партизана: "Ја могу да будем поносан, као и публика! Они су јако озбиљан противник"

Тренер ТСЦ-а после Партизана: "Ја могу да будем поносан, као и публика! Они су јако озбиљан противник"

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери ТСЦ-а поражени су данас од Партизана у 14. колу Суперлиге Србије, иако су успели преко Ифета Ђаковца у другом полувремену да дођу до гола који им је дао наду да би потенцијално могли до бода - 1:2 (0:2)… »
Погледајте тучу која је избила након што је Ифет Ђаковац постигао гол за ТСЦ против Партизана са пенала

Погледајте тучу која је избила након што је Ифет Ђаковац постигао гол за ТСЦ против Партизана са пенала

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Хаотичне сцене видели смо у Бачкој Тополи у 75. минуту утакмице измеђ ТСЦ-а и Партизана, а након што је домаћин успео да смањи предност црно-белих голом Ифета Ђаковца са пенала, пошто су се фудбалери обе екипе… »
Овако је Партизан повео против ТСЦ-а у Бачкој Тополи: Вар два минута проверавао гол Ђорђа Јовановића

Овако је Партизан повео против ТСЦ-а у Бачкој Тополи: Вар два минута проверавао гол Ђорђа Јовановића

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана повели су у раној фази утакмице у Бачкој Тополи против ТСЦ-а голом Ђорђа Јовановића у 7. минуту утакмице. Првотимац црно-белих само минут пре тога је имао још једну шансу у контри, када је ВАР… »

Вести дана »