Povezane vesti

Kamala Haris izjavila da je glasala na izborima slanjem listića poštom u Kaliforniju

Kamala Haris izjavila da je glasala na izborima slanjem listića poštom u Kaliforniju

Politika pre 4 dana
DETROIT – Potpredsednica SAD i kandidatkinja demokrata na predstojećim predsedničkim izborima Kamala Haris rekla je danas novinarima da je glasala na izborima tako što je nedavno popunila svoj glasački listić i poštom ga poslala u Kaliforniju, gde… »
Kamala Haris glasala na predsedničkim izborima u SAD! "Upravo sam popunila svoj glasački listić" (video)

Kamala Haris glasala na predsedničkim izborima u SAD! "Upravo sam popunila svoj glasački listić" (video)

Kurir pre 3 dana
Kamala Haris, aktuelna potpredsednica SAD i kandidatkinja za predsednicu SAD potvrdila je da je već glasala. Kamala Haris je glasala i svoj listić poslala poštom, a vesti je podelila i na svom X nalogu. "Upravo sam popunila svoj glasački listić"… »
Kamala Haris je već glasala na predsedničkim izborima u SAD: "Moj glas je na putu za Kaliforniju"

Kamala Haris je već glasala na predsedničkim izborima u SAD: "Moj glas je na putu za Kaliforniju"

B92 pre 3 dana
Potpredsednica SAD i kandidatkinja demokrata na predstojećim predsedničkim izborima Kamala Haris rekla je danas novinarima da je glasala na izborima tako što je nedavno popunila svoj glasački listić i poštom ga poslala u Kaliforniju, gde je… »
"Vaš glas je vaša moć": Kamala Haris glasala na izborima slanjem listića poštom u Kaliforniju

"Vaš glas je vaša moć": Kamala Haris glasala na izborima slanjem listića poštom u Kaliforniju

Euronews pre 3 dana
Potpredsednica SAD i kandidatkinja demokrata na predstojećim predsedničkim izborima Kamala Haris rekla je danas novinarima da je glasala na izborima tako što je nedavno popunila svoj glasački listić i poštom ga poslala u Kaliforniju, gde je… »
Glasala Kamala Haris! Oglasila se na mrežama: "Upravo sam popunila listić"

Glasala Kamala Haris! Oglasila se na mrežama: "Upravo sam popunila listić"

Mondo pre 3 dana
Kamala Haris je glasala na izborima. Kamala Haris, aktuelna potpredsednica SAD i kandidatkinja za predsednicu SAD potvrdila je da je već glasala. Kamala Haris je glasala i svoj listić poslala poštom, a vesti je podelila i na svom X nalogu. "Upravo sam… »
"Moj glas je na putu za Kaliforniju": Kamala Haris je već glasala na predsedničkim izborima u SAD

"Moj glas je na putu za Kaliforniju": Kamala Haris je već glasala na predsedničkim izborima u SAD

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Kamala Haris, aktuelna potpredsednica SAD i kandidatkinja Demokratske stranke na predsedničkim izborima koji će se održati u utorak, potvrdila je da je već glasala. Kako je preneo grčki portal " Protothema.gr", Kamala Haris je glasala… »

Vesti dana »