Povezane vesti
"Muž me sve finansira i podržava me u devojačkom životu" Voditeljka progovorila o braku: "napijem se pa budem poslušna i dobra…
Kurir 04.11.2024
Voditeljka Milica Kon progovorila na temu devojčake slobode i kako je ona otkrila, na iznenađenje ostalih gošći u studiju, njen suprug Marko Kon, kompozitor i pevač, podržava njenu slobodu u svakom smislu. - Verovale ili ne, mene suprug podržava u… »
"Suprug mi sve finansira i podržava me u devojačkom životu" Poznata voditeljka progovorila o braku: "napijem se, pa budem…
Blic 04.11.2024
U emisiji ''Magazin In'' voditeljke i autorke Sanje Marinković gostovala je jednom prilikom Milica Kon, voditeljka koja je progovorila na temu devojčake slobode, o kojoj se uglavnom pričalo u ovoj emisiji. Kako je ona otkrila, na iznenađenje ostalih… »
Vesti dana »

Vučić o sankcijama NIS-u: Amerikanci neće prihvatiti ponudu Rusa VIDEO
B92 pre 37 minutajoš 32 povezane

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 1 satjoš 147 povezanih

Akademski plenum: Vučić opet otvara prugu, a radovi nisu završeni – da li su životi građana ugroženi
Danas pre 57 minutajoš 82 povezane

"Uživao sam, ali i patio!" Đoković pokazao kakav je čovek posle pobede nad Čilićem, evo kako je pričao o Hrvatu
Kurir pre 27 minutajoš 20 povezanih