Povezane vesti
"Muž me sve finansira i podržava me u devojačkom životu" Voditeljka progovorila o braku: "napijem se pa budem poslušna i dobra…
Kurir 04.11.2024
Voditeljka Milica Kon progovorila na temu devojčake slobode i kako je ona otkrila, na iznenađenje ostalih gošći u studiju, njen suprug Marko Kon, kompozitor i pevač, podržava njenu slobodu u svakom smislu. - Verovale ili ne, mene suprug podržava u… »
"Suprug mi sve finansira i podržava me u devojačkom životu" Poznata voditeljka progovorila o braku: "napijem se, pa budem…
Blic 04.11.2024
U emisiji ''Magazin In'' voditeljke i autorke Sanje Marinković gostovala je jednom prilikom Milica Kon, voditeljka koja je progovorila na temu devojčake slobode, o kojoj se uglavnom pričalo u ovoj emisiji. Kako je ona otkrila, na iznenađenje ostalih… »
Vesti dana »

Uživo upucan Trampov bliski saradnik "Čarli Kirk je mrtav": Osumnjičeni pušten iz pritvora, objavljen snimak na kom se vidi kako ga metak pogađa (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 3 satajoš 2 povezane