Повезане вести

"Татина вољена ћерка, мамина најлепша девојчица, сестрина радост..." Сахрањена Анђела, девојка која је погинула у Новом…

"Татина вољена ћерка, мамина најлепша девојчица, сестрина радост..." Сахрањена Анђела, девојка која је погинула у Новом…

Курир 04.11.2024
Цела Србија већ данима обавијена је тугом, а данас се сва бол скупила на једном месту, у сремском граду где је сахрањена лепа двадесетогодишња Анђела Руман! Анђела Руман (20) ис Старе Пазове, која је страдала у петак 1… »
"Анђео иде да спава покрај..." Потресне речи певачице уочи сахране братанице(20) која је погинула у Новом Саду

"Анђео иде да спава покрај..." Потресне речи певачице уочи сахране братанице(20) која је погинула у Новом Саду

Телеграф 04.11.2024
Двадесетогодишња Анђела Руман, погинула је 1. новембра, када се у Новом Саду, на Железничкој станици, срушила бетонска плоча на њу. Последње тренутке провела је са дечком Милошем Милосављевићем који је, нажалост, живот такође… »
"Кажу да анђели не умиру, али какву смо онда вест добили пре три: Дана?!" Потресне речи тече Анђеле (20) која је погинула у…

"Кажу да анђели не умиру, али какву смо онда вест добили пре три: Дана?!" Потресне речи тече Анђеле (20) која је погинула у…

Блиц 04.11.2024
Сахрана Анђеле Руман (20) која је настрадала на Железничкој станици Нови Сад када је на њу пала надстрешница одржала се данас на локалном гробљу у Старој Пазови. На гробљу се окупило неколико стотина људи. "Кажу да анђели не… »
"Анђела није умрла, него се преселила у други свет" 13: свештеника сахрањује Анђелу (20) која је страдала у Новом Саду, говор…

"Анђела није умрла, него се преселила у други свет" 13: свештеника сахрањује Анђелу (20) која је страдала у Новом Саду, говор…

Блиц 04.11.2024
Сахрана Анђеле Руман (20) која је настрадала на Железничкој станици Нови Сад када је на њу пала надстрешница одржава се данас на локалном гробљу у Старој Пазови, а један од 13 свештеника који је сахрањују је одржао потресан… »
Наталија Трик ФКС сломљена од бола на сахрани братанице Анђеле Руман (20) која је погинула у трагедији на Железничкој станици…

Наталија Трик ФКС сломљена од бола на сахрани братанице Анђеле Руман (20) која је погинула у трагедији на Железничкој станици…

Блиц 04.11.2024
Анђела Руман (20) из Старе Пазове, погинула је 1. новембра у Новом Саду у трагедији на Железничкој станици Нови Сад, када се срушила бетонска надстрешница. Породица, пријатељи и многобројни познаници данас су се окупили на… »
Стара Пазова завијена у црно: Сахрањена Анђела (20), која је погинула у Новом Саду, испратила је река људи

Стара Пазова завијена у црно: Сахрањена Анђела (20), која је погинула у Новом Саду, испратила је река људи

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Двадесетогодишња Анђела Руман сахрањена је на старопазовачком гробљу. Њена породица и најближи окупили су се да дају последњи поздрав и испрате је на вечни починак. Како јавља репортерка Телеграфа која се… »
Наталија Трик ФКС се сломила на сахрани братанице (20) која је страдала у нс: Сани је грли, она лије сузе

Наталија Трик ФКС се сломила на сахрани братанице (20) која је страдала у нс: Сани је грли, она лије сузе

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Анђела Руман (20) из Старе Пазове, погинула је 1. новембра у Новом Саду, на Железничкој станици, када се на њу срушила бетонска надстрешница. Породица, пријатељи и многобројни познаници данас су се окупили на… »
"Данас је најтужнији дан, анђео иде да спава": Потресна објава певачице која је изгубила братаницу у Новом Саду

"Данас је најтужнији дан, анђео иде да спава": Потресна објава певачице која је изгубила братаницу у Новом Саду

Мондо 04.11.2024
Наталија Ибраимов се потресним речима опростила од Анђеле Руман која ће данас бити сахрањена. У страшној трагедији која се одиграла у Новом Саду, када је надстрешница на Железничкој станици пала на људе који су се затекли испод… »
"Данас је најтужнији дан, анђео иде да спава..." Позната певачица овако се опростила од братанице Анђеле, настрадале у…

"Данас је најтужнији дан, анђео иде да спава..." Позната певачица овако се опростила од братанице Анђеле, настрадале у…

Курир 04.11.2024
НОВИ САД - "Данас је најтужнији дан..." гласе речи које су на дан данашње сахране лепе Анђеле Руман (20) освануле на друштвеним мрежама познате певачице групе "Трик ФКС", Наталије Ибраимов. Погођена трагедијом, Наталија није… »
"Данас анђео иде да спава": Наталија Трик ФКС се огласила потресним речима - Данас је сахрана њеној братаници страдалој у…

"Данас анђео иде да спава": Наталија Трик ФКС се огласила потресним речима - Данас је сахрана њеној братаници страдалој у…

Блиц 04.11.2024
У трагедији која се догодила на Железничкој станици Нови Сад настрадало је 14 особа, међу којима је и братаница наше певачице Наталије Ибраимов, чланице групе Трик ФКС , двадесетогодишња Анђела Руман. Анђела ће данас бити… »
„И даље је дозивам да устане и врати се“: Неутешна мајка Анђеле (20) која је страдала приликом урушавања Железничке станице…

„И даље је дозивам да устане и врати се“: Неутешна мајка Анђеле (20) која је страдала приликом урушавања Железничке станице…

Нова 04.11.2024
: "То је био анђео, баш какво јој је и име. Прави анђео... Сад анђела више нема, нема га више уз мене. За мене нема више живота. Отишао је с њом. Ми смо сломљени. Не могу више ни да дишем, нити живим", грцајући у сузама говори… »
Братаница Наталије Трик ФКС биће данас испраћена на вечни починак: Анђела (20) настрадала у Новом Саду са дечком, певачица…

Братаница Наталије Трик ФКС биће данас испраћена на вечни починак: Анђела (20) настрадала у Новом Саду са дечком, певачица…

Блиц 04.11.2024
У трагедији која се догодила на Железничкој станици у Новом Саду настрадало је 14 особа, међу којима је и братаница наше певачице Наталије Ибраимов, чланице групе Трик ФКС , двадесетогодишња Анђела Руман која је настрадала… »
"За секунд се промени цео живот": Анђела (20) ће данас бити сахрањена, огласила се њена рођака Наталија Трик ФКС

"За секунд се промени цео живот": Анђела (20) ће данас бити сахрањена, огласила се њена рођака Наталија Трик ФКС

Мондо 04.11.2024
Певачица Наталија Ибраимов, чланица групе Трик ФКС, сломљена је због губитка братанице Анђеле Руман (20), која је страдала на Железничкој станици, када је бетонска надстрешница пала на њу. Анђела Руман, двадесетогодишња девојка… »
"За секунд се промени цео живот": Анђела (20) ће данас бити сахрањена, Наталија Трик ФКС поделила тужну поруку

"За секунд се промени цео живот": Анђела (20) ће данас бити сахрањена, Наталија Трик ФКС поделила тужну поруку

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Певачица Наталија Ибраимов, чланица групе Трик ФКС, сломљена је због губитка братанице Анђеле Руман (20), која је страдала на Железничкој станици, када је бетонска надстрешница пала на њу. Цела нација завијена је… »
"Дозивам је да устане и врати се, како може да буде мртва?!": Потресна исповест мајке Анђеле погинуле у Новом Саду

"Дозивам је да устане и врати се, како може да буде мртва?!": Потресна исповест мајке Анђеле погинуле у Новом Саду

Мондо 04.11.2024
Потресне речи мајке Анђеле Руман (20) из Старе Пазове, која је погинула због пада надстрешнице на железничкој станици у Новом Саду. "То је био анђео, баш какво јој је и име. Прави анђео... Сад анђела више нема, нема га више уз… »
"Викала сам да устане, како може да буде: Мртва?!" Потресне речи мајке Анђеле (20) погинуле у Новом Саду: "Видела сам њене…

"Викала сам да устане, како може да буде: Мртва?!" Потресне речи мајке Анђеле (20) погинуле у Новом Саду: "Видела сам њене…

Блиц 04.11.2024
- То је био анђео, баш какво јој је и име. Прави анђео... Сад анђела више нема, нема га више уз мене. За мене нема више живота. Отишао је с њом. Ми смо сломљени. Не могу више ни да дишем, нити живим", грцајући у сузама говори… »
"Викала сам јој да устане из сандука" Мајка Анђеле погинуле у Новом Саду нема снаге да организује сахрану

"Викала сам јој да устане из сандука" Мајка Анђеле погинуле у Новом Саду нема снаге да организује сахрану

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. "То је био анђео, баш какво јој је и име. Прави анђео... Сад анђела више нема, нема га више уз мене. За мене нема више живота. Отишао је с њом. Ми смо сломљени. Не могу више ни да дишем, нити живим", грцајући у… »
"Зар овај осмех, ова младост да се угаси": Грађани се уз свеће и цвеће опраштају од Анђеле (20) која је погинула у Новом Саду…

"Зар овај осмех, ова младост да се угаси": Грађани се уз свеће и цвеће опраштају од Анђеле (20) која је погинула у Новом Саду…

Блиц 03.11.2024
У непрегледно дугој колони, мештани Старе Пазове вечерас су одавали пошту и палили свеће својој суграђанки Анђели Руман, која је погинула 1. новембра када се обрушила надстрешица Железничке станице Нови Сад. - Зар ова младост… »

Вести дана »