Povezane vesti
"Anđeo ide da spava pokraj..." Potresne reči pevačice uoči sahrane bratanice(20) koja je poginula u Novom Sadu
Telegraf pre 1 dan
Dvadesetogodišnja Anđela Ruman, poginula je 1. novembra, kada se u Novom Sadu, na Železničkoj stanici, srušila betonska ploča na nju. Poslednje trenutke provela je sa dečkom Milošem Milosavljevićem koji je, nažalost, život takođe izgubio na… »
"Tatina voljena ćerka, mamina najlepša devojčica, sestrina radost..." Sahranjena Anđela, devojka koja je poginula u Novom…
Kurir pre 9 sati
Cela Srbija već danima obavijena je tugom, a danas se sva bol skupila na jednom mestu, u sremskom gradu gde je sahranjena lepa dvadesetogodišnja Anđela Ruman! Anđela Ruman (20) is Stare Pazove, koja je stradala u petak 1. novembra ispred Železničke… »
"Anđela nije umrla, nego se preselila u drugi svet" 13: sveštenika sahranjuje Anđelu (20) koja je stradala u Novom Sadu…
Blic pre 15 sati
Sahrana Anđele Ruman (20) koja je nastradala na Železničkoj stanici Novi Sad kada je na nju pala nadstrešnica održava se danas na lokalnom groblju u Staroj Pazovi, a jedan od 13 sveštenika koji je sahranjuju je održao potresan govor. "Draga deco… »
"Kažu da anđeli ne umiru, ali kakvu smo onda vest dobili pre tri: Dana?!" Potresne reči teče Anđele (20) koja je poginula…
Blic pre 15 sati
Sahrana Anđele Ruman (20) koja je nastradala na Železničkoj stanici Novi Sad kada je na nju pala nadstrešnica održala se danas na lokalnom groblju u Staroj Pazovi. Na groblju se okupilo nekoliko stotina ljudi. "Kažu da anđeli ne umiru, ali Anđela… »
Natalija Trik FX slomljena od bola na sahrani bratanice Anđele Ruman (20) koja je poginula u tragediji na Železničkoj…
Blic pre 15 sati
Anđela Ruman (20) iz Stare Pazove, poginula je 1. novembra u Novom Sadu u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad, kada se srušila betonska nadstrešnica. Porodica, prijatelji i mnogobrojni poznanici danas su se okupili na staropazovačkom groblju… »
Natalija Trik FX se slomila na sahrani bratanice (20) koja je stradala u ns: Sani je grli, ona lije suze
Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Anđela Ruman (20) iz Stare Pazove, poginula je 1. novembra u Novom Sadu, na Železničkoj stanici, kada se na nju srušila betonska nadstrešnica. Porodica, prijatelji i mnogobrojni poznanici danas su se okupili na staropazovačkom… »
Stara Pazova zavijena u crno: Sahranjena Anđela (20), koja je poginula u Novom Sadu, ispratila je reka ljudi
Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Dvadesetogodišnja Anđela Ruman sahranjena je na staropazovačkom groblju. Njena porodica i najbliži okupili su se da daju poslednji pozdrav i isprate je na večni počinak. Kako javlja reporterka Telegrafa koja se nalazi u Staroj… »
"Danas je najtužniji dan, anđeo ide da spava..." Poznata pevačica ovako se oprostila od bratanice Anđele, nastradale u…
Kurir pre 17 sati
NOVI SAD - "Danas je najtužniji dan..." glase reči koje su na dan današnje sahrane lepe Anđele Ruman (20) osvanule na društvenim mrežama poznate pevačice grupe "Trik FX", Natalije Ibraimov. Pogođena tragedijom, Natalija nije krila bol i tugu kada… »
"Danas je najtužniji dan, anđeo ide da spava": Potresna objava pevačice koja je izgubila bratanicu u Novom Sadu
Mondo pre 17 sati
Natalija Ibraimov se potresnim rečima oprostila od Anđele Ruman koja će danas biti sahranjena. U strašnoj tragediji koja se odigrala u Novom Sadu, kada je nadstrešnica na Železničkoj stanici pala na ljude koji su se zatekli ispod nje, ugasilo se 14… »
"Danas anđeo ide da spava": Natalija Trik FX se oglasila potresnim rečima - Danas je sahrana njenoj bratanici stradaloj u…
Blic pre 17 sati
U tragediji koja se dogodila na Železničkoj stanici Novi Sad nastradalo je 14 osoba, među kojima je i bratanica naše pevačice Natalije Ibraimov, članice grupe Trik FX , dvadesetogodišnja Anđela Ruman. Anđela će danas biti ispraćena na večni… »
„I dalje je dozivam da ustane i vrati se“: Neutešna majka Anđele (20) koja je stradala prilikom urušavanja Železničke…
Nova pre 19 sati
: "To je bio anđeo, baš kakvo joj je i ime. Pravi anđeo... Sad anđela više nema, nema ga više uz mene. Za mene nema više života. Otišao je s njom. Mi smo slomljeni. Ne mogu više ni da dišem, niti živim", grcajući u suzama govori Zorica Ruman… »
Bratanica Natalije Trik FX biće danas ispraćena na večni počinak: Anđela (20) nastradala u Novom Sadu sa dečkom…
Blic pre 19 sati
U tragediji koja se dogodila na Železničkoj stanici u Novom Sadu nastradalo je 14 osoba, među kojima je i bratanica naše pevačice Natalije Ibraimov, članice grupe Trik FX , dvadesetogodišnja Anđela Ruman koja je nastradala zajedno sa svojim… »
"Za sekund se promeni ceo život": Anđela (20) će danas biti sahranjena, oglasila se njena rođaka Natalija Trik FX
Mondo pre 19 sati
Pevačica Natalija Ibraimov, članica grupe Trik FX, slomljena je zbog gubitka bratanice Anđele Ruman (20), koja je stradala na Železničkoj stanici, kada je betonska nadstrešnica pala na nju. Anđela Ruman, dvadesetogodišnja devojka koja je… »
"Za sekund se promeni ceo život": Anđela (20) će danas biti sahranjena, Natalija Trik FX podelila tužnu poruku
Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Pevačica Natalija Ibraimov, članica grupe Trik FX, slomljena je zbog gubitka bratanice Anđele Ruman (20), koja je stradala na Železničkoj stanici, kada je betonska nadstrešnica pala na nju. Cela nacija zavijena je u crno nakon horora… »
"Dozivam je da ustane i vrati se, kako može da bude mrtva?!": Potresna ispovest majke Anđele poginule u Novom Sadu
Mondo pre 22 sata
Potresne reči majke Anđele Ruman (20) iz Stare Pazove, koja je poginula zbog pada nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu. "To je bio anđeo, baš kakvo joj je i ime. Pravi anđeo... Sad anđela više nema, nema ga više uz mene. Za mene… »
"Vikala sam da ustane, kako može da bude: Mrtva?!" Potresne reči majke Anđele (20) poginule u Novom Sadu: "Videla sam njene…
Blic pre 22 sata
- To je bio anđeo, baš kakvo joj je i ime. Pravi anđeo... Sad anđela više nema, nema ga više uz mene. Za mene nema više života. Otišao je s njom. Mi smo slomljeni. Ne mogu više ni da dišem, niti živim", grcajući u suzama govori Zorica Ruman… »
"Vikala sam joj da ustane iz sanduka" Majka Anđele poginule u Novom Sadu nema snage da organizuje sahranu
Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. "To je bio anđeo, baš kakvo joj je i ime. Pravi anđeo... Sad anđela više nema, nema ga više uz mene. Za mene nema više života. Otišao je s njom. Mi smo slomljeni. Ne mogu više ni da dišem, niti živim", grcajući u suzama govori… »
"Zar ovaj osmeh, ova mladost da se ugasi": Građani se uz sveće i cveće opraštaju od Anđele (20) koja je poginula u Novom…
Blic pre 1 dan
U nepregledno dugoj koloni, meštani Stare Pazove večeras su odavali poštu i palili sveće svojoj sugrađanki Anđeli Ruman, koja je poginula 1. novembra kada se obrušila nadstrešica Železničke stanice Novi Sad. - Zar ova mladost, ovaj osmeh da se… »
Vesti dana »
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Ujutru mraz i magla, tokom dana sunčano i umereno toplo: Najviša dnevna danas do 17 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Zelenski otkrio koliko je severnokorejskih vojnika raspoređeno u Kursk
Danas pre 10 satijoš 2 povezane