Povezane vesti

Saslušano 40 ljudi, zaštićenih neće biti

Saslušano 40 ljudi, zaštićenih neće biti

Politika pre 1 dan
Češlja se svaki papir, svaki potpis i pečat, rekla je Ana Brnabić. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je juče da je povodom tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad do sada saslušano 40 ljudi, dodajući da je tužilaštvo preuzelo… »
Brnabić: "Vesićeva ostavka je pokazatelj političke odgovornosti"

Brnabić: "Vesićeva ostavka je pokazatelj političke odgovornosti"

Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom ostavke ministra infrastrukture, građevinarstva, saobraćaja Gorana Vesića. "Mislim da je Vesićeva ostavka prvi pokazatelj političke odgovornosti, a istraga je… »
Brnabić reagovala na ostavku Gorana Vesića: "To je prvi pokazatelj političke odgovornosti"

Brnabić reagovala na ostavku Gorana Vesića: "To je prvi pokazatelj političke odgovornosti"

B92 pre 11 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na podnošenje ostavke ministra Gorana Vesića. Ona je naglasila da se istraga nastavlja. "Mislim da je Vesićeva ostavka prvi pokazatelj političke odgovornosti, a istraga je počela koliko… »
Vučić je na potezu: Šta će biti sa Vesićem nakon tragedije u Novom Sadu

Vučić je na potezu: Šta će biti sa Vesićem nakon tragedije u Novom Sadu

Nova pre 14 sati
: Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u danu velike tragedije u Novom Sadu zatražio je od Višeg javnog tužilaštva i Vlade Srbije, da osobe odgovorne za ovo što se dogodilo budu procesuirana i strogo kažnjene. Osim krivične odgovornosti, naveo je… »
Razbijeno staklo na još jednom odboru SNS u Novom Sadu

Razbijeno staklo na još jednom odboru SNS u Novom Sadu

Novi magazin pre 15 sati
Prozor na prostorijama Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja danas je razbijen. To je drugi odbor SNS na kome su polupana stakla u poslednja 24 časa. Prethodno su stakla na prostorijama jednog mesnog odbora SPS na Podbari razbijena, a ispod… »
Mihajlović: Da sam na mestu Gorana Vesića, podnela bih ostavku istog dana kada se srušila nadstrešnica

Mihajlović: Da sam na mestu Gorana Vesića, podnela bih ostavku istog dana kada se srušila nadstrešnica

Danas pre 16 sati
„Da sam ja na mestu ministra Gorana Vesića ostavku bih podnela još u petak na železničkoj stanici u Novom Sadu, odmah nakon tragedije i stavila bih se na raspolaganje državnim organima. Da, ja bih to uradila“, kaže za Danas Zorana Mihajlović… »
Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi političarenjem

Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi političarenjem

Politika pre 17 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da ne sumnja da će biti utvrđena politička odgovornost za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Naglasila je da vlast nikada nije bežala od odgovornosti u poslednjih deset… »
Da li će Aleksandar Vučić žrtvovati Gorana Vesića zbog tragedije u Novom Sadu?

N1 Info pre 18 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je u danu velike tragedije u Novom Sadu zatražio od Višeg javnog tužilaštva i Vlade Srbije da osobe odgovorne za ono što se dogodilo budu procesuirane i strogo kažnjene. Osim krivične odgovornosti, naveo je da… »
"Tražite moju glavu a ne vučevićevu": Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi…

"Tražite moju glavu a ne vučevićevu": Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi…

Blic pre 19 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da ne sumnja da će biti utvrđena politička odgovornost za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naglasila da vlast nikada nije bežala od odgovornosti u poslednjih deset godina… »
Jekić: Dok cela Srbija plače Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

Jekić: Dok cela Srbija plače Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

InfoKG pre 19 sati
Ispaljivanje vatrometa povodom odigravanja prve utakmice pod reflektorima, dok cela Srbija oplakuje i žali žrtve tragedije u Novom Sadu, nešto je čega se stide Kragujevčani i ovim potezom je gradska vlast pokazala nepoštovanje i bezobzirnost za… »
SSP Kragujevac: Dok cela Srbija plače Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

SSP Kragujevac: Dok cela Srbija plače Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

Danas pre 19 sati
Ispaljivanje vatrometa povodom odigravanja prve utakmice pod reflektorima dok cela Srbija oplakuje i žali žrtve jedne strašne tragedije u Novom Sadu je nešto čega se stide Kragujevčani, ističu iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde. Po… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS u Novom Sadu: Ispisan crveni grafit „Ubice“

Razbijena stakla na prostorijama SNS u Novom Sadu: Ispisan crveni grafit „Ubice“

Danas pre 19 sati
Stakla na prostorijama jednog mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu su razbijena, a ispod toga je ostavljen i grafit „Ubice“ ispisan crvenim sprejom.Reč je o Mesnom odboru SNS-a u starom delu grada Podbara. Poruka „Ubice“… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS u Novom Sadu: Ispisana poruka „Ubice“

Razbijena stakla na prostorijama SNS u Novom Sadu: Ispisana poruka „Ubice“

Danas pre 19 sati
Poruka “Ubice” ostavljena je ispod plakata sa likovima Aleksandra Vučića i Miloša Vučevića. Stakla na prostorijama jednog mesnog odbora Srpske napredne stranke su razbijena, a ispod toga je ostavljen i grafit “Ubice” ispisan crvenim sprejom… »
Predsednica parlamenta Ana Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi političarenjem

Predsednica parlamenta Ana Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za Novi Sad, opozicija se bavi političarenjem

Kurir pre 19 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da ne sumnja da će biti utvrđena politička odgovornost za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naglasila da vlast nikada nije bežala od odgovornosti u poslednjih deset godina… »
Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za tragediju u Novom Sadu, opozicija se bavi političarenjem

Brnabić: Utvrdićemo političku odgovornost za tragediju u Novom Sadu, opozicija se bavi političarenjem

RTV pre 20 sati
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da ne sumnja da će biti utvrđena politička odgovornost za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naglasila da vlast nikada nije bežala od odgovornosti u poslednjih… »
„Tražite moju glavu, a ne Vučevićevu“: Brnabić povodom plakata u Novom Sadu

„Tražite moju glavu, a ne Vučevićevu“: Brnabić povodom plakata u Novom Sadu

Danas pre 20 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno rekao da očekuje političku i krivičnu odgovornost za tragediju u Novom Sadu, u kojoj je poginulo 14 osoba, a ponovila je da „neće biti… »
Jekić: Gospođo Brnabić, posle skandaloznih izjava morate da podnesete ostavku

Jekić: Gospođo Brnabić, posle skandaloznih izjava morate da podnesete ostavku

Veliki park pre 19 sati
Saopštenje Dalibora Jekića, predsednika izvršnog odbora Stranke slobode i pravde i narodnog poslanika, prenosimo u celosti : Predsednice Narodne skupštine, na TV Pink u Novom jutru izgovorili ste rečenicu da opozicionarima niježao zbog strašne… »

Euronews pre 20 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da ne sumnja da će biti utvrđena politička odgovornost za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naglasila da vlast nikada nije bežala od odgovornosti u poslednjih deset godina, a da… »
Brnabić: Zašto traže glavu Vučevića, šta je on kriv, nek traže moju

Brnabić: Zašto traže glavu Vučevića, šta je on kriv, nek traže moju

Novi magazin pre 20 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se utvrditi politička odgovornost za tragediju u Novom Sadu, jer u to apsolutno nema nikakvu sumnju, navodeći da je Srbija demokratska država čije institucije dobro rad svoj posao… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: Ostavljen grafit ‘Ubice'“

Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: Ostavljen grafit ‘Ubice'“

In medija pre 20 sati
Stakla na prostorijama Mesnog odbora Podbara Srpske napredne stranke u Novom Sadu razbijena su, a ispod slike premijera i predsednika ostavljena je poruka. Na zidu ispod prozora na kojem su predstavljeni Aleksandar Vučić i Miloš Vučević, crvenim… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu, ispisan grafit Ubice

Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu, ispisan grafit Ubice

Novi magazin pre 20 sati
Stakla na prostorijama jednog mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu su razbijena, a ispod toga je ostavljen i grafit "Ubice" ispisan crvenim sprejom. Reč je o Mesnom odboru SNS-a u starom delu grada Podbara. Poruka "Ubice" ostavljena… »
Jekić: Dok cela Srbija plače, Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

Jekić: Dok cela Srbija plače, Vučićev Dašić ispaljuje vatromet

N1 Info pre 20 sati
Ispaljivanje vatrometa povodom odigravanja prve utakmice pod reflektorima dok cela Srbija oplakuje i žali žrtve jedne strašne tragedije u Novom Sadu je nešto čega se stide Kragujevčani, izjavio je Dalibor Jekić, predsednik Izvršnog odbora i… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu, ispisan grafit „Ubice“

Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Novom Sadu, ispisan grafit „Ubice“

N1 Info pre 20 sati
Stakla na prostorijama jednog mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu su razbijena, a ispod njih je ostavljen grafit "Ubice", ispisan crvenim sprejom. Reč je o Mesnom odboru SNS-a u starom delu grada Podbara. Poruka „Ubice“… »
Brnabić: Zašto traže „glavu Vučevića“, šta je on kriv, nek traže moju

Brnabić: Zašto traže „glavu Vučevića“, šta je on kriv, nek traže moju

N1 Info pre 21 sat
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se utvrditi politička odgovornost za tragediju u Novom Sadu, jer u to apsolutno nema nikakvu sumnju, navodeći da je Srbija demokratska država čije institucije dobro rad svoj posao… »
Brnabić ponovo optužuje opoziciju za zloupotrebu tragedije i poručuje da odgovorni neće biti zaštićeni

Brnabić ponovo optužuje opoziciju za zloupotrebu tragedije i poručuje da odgovorni neće biti zaštićeni

Glas Zaječara pre 21 sat
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno rekao da očekuje političku i krivičnu odgovornost za tragediju u Novom Sadu, u kojoj je poginulo 14 osoba, a ponovila je da „neće biti… »
Brnabić: Zašto traže Vučevićevu glavu zbog nesreće u Novom Sadu, šta je on kriv, neka traže moju

Brnabić: Zašto traže Vučevićevu glavu zbog nesreće u Novom Sadu, šta je on kriv, neka traže moju

Radio 021 pre 21 sat
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se utvrditi politička odgovornost za tragediju u Novom Sadu, jer u to apsolutno nema nikakvu sumnju. Kako je rekla, Srbija je demokratska država čije institucije dobro rade svoj posao… »

Danas pre 21 sat
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u danu velike tragedije u Novom Sadu zatražio je od Višeg javnog tužilaštva i Vlade Srbije, da osobe odgovorne za ovo što se dogodilo budu procesuirana i strogo kažnjene. Osim krivične odgovornosti, naveo je da… »
Razbijena stakla na prostorijama SNS-a na Podbari, ostavljena i poruka: "Ubice"

Razbijena stakla na prostorijama SNS-a na Podbari, ostavljena i poruka: "Ubice"

Radio 021 pre 21 sat
Stakla na prostorijama Mesnog odbora Podbara Srpske napredne stranke razbijena su, a ispod slike premijera i predsednika ostavljena je poruka. Na zidu ispod prozora na kojem su predstavljeni Aleksandar Vučić i Miloš Vučević, crvenim sprejom je… »
Treći dan žalosti u Vojvodini: Šta bi sa ostavkama koje je najavio Vučić

Treći dan žalosti u Vojvodini: Šta bi sa ostavkama koje je najavio Vučić

Vreme pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić eksplicitno je tražio političku odgovornost za užas u Novom Sadu. Ali, ili je to bilo foliranje ili Vučića niko ne sluša. Premijer Miloš Vučević je u međuvremenu otišao u Kinu, a predsednica Skupštine Ana… »
Jekić (SSP): Gospođo Brnabić, posle skandaloznih izjava morate da podnesete ostavku

Jekić (SSP): Gospođo Brnabić, posle skandaloznih izjava morate da podnesete ostavku

Danas pre 23 sata
Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije optužila je opoziciju, gostujući juče na TV Pink da u političke svrhe koristi tragediju koja se dogodila u Novom Sadu i u kojoj je stradalo 14 osoba. Ona je rekla da joj se čini da je opoziciji žao što… »

Vesti dana »