Povezane vesti
Šta građani dobijaju sa time što će Srbija postati deo jedinstvenog platnog sistema sa EU
Kamatica 04.11.2024
Članstvo u SEPI omogućiće jeftiniji platni promet sa regionom i Evropskom unijom. Iz Narodne banke Srbije kažu da od 2014. godine teče proces usklađivanja domaćih bankarskih sistema sa SEPA standardima, kao i da je jedino što se čeka zeleno… »
Srbija će postati deo jedinstvenog platnog sistema sa EU: Evo kada i šta to donosi građanima
Radio 021 04.11.2024
Prilikom posete Srbiji, predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen istakla je da je Srbija na dobrom putu da postane deo SEPE, odnosno Jedinstvenog platnog područja Evrope. Članstvo u SEPI omogućiće jeftiniji platni promet sa regionom i… »
Transakcije sa zemljama EU biće jeftinije za građane: Koliko se brzo Srbija približava članstvu u SEPA?
Euronews 04.11.2024
Prilikom posete Srbiji, predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen istakla je da je Srbija na dobrom putu da postane deo SEPE, odnosno Jedinstvenog platnog područja Evrope. Članstvo u SEPI omogućiće jeftiniji platni promet sa regionom i… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Posle jutarnjeg mraza, tokom dana kiša i sneg, duvaće i košava - temperatura do 8 stepeni
RTS pre 11 minutajoš 4 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana