Povezane vesti
Ko razotkriva navodne pedofile na srpskim ulicama i koliko su njihove metode legalne
BBC News 04.11.2024
Komentari na snimcima sa društvenih mreža takozvane Fortis organizacije puni su reči podrške, ali i kritike, dok pravnici smatraju da su njihove metode s legalne tačke gledišta neprihvatljive. Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad drugog muškarca… »
Ko razotkriva navodne pedofile na srpskim ulicama i koliko su njihove metode legalne
Danas 04.11.2024
Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad drugog muškarca koji drhtavim glasom, sedeći na klupi u parku, a potom i klečeći, pod iznudom priča zašto se tu našao. „Svestan sam i znam da sam pogrešio. Ljudi u mojim godinama da ne jure klinke od 15… »
Radio 021 04.11.2024
Komentari na snimcima sa društvenih mreža takozvane Fortis organizacije puni su reči podrške, ali i kritike, dok pravnici smatraju da su njihove metode s legalne tačke gledišta neprihvatljive. Reuters Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad drugog… »
Vesti dana »

Požar u Crnoj Gori – evakuacija stanovništva kod Podgorice, Srbija šalje kamove
RTS pre 42 minutajoš 49 povezanih

Danas predahnite, uskoro kreće pakao: Ovi delovi Srbije su na udaru, crvene se upozorenja na jednu opasnu pojavu: Evo kada konačno stiže zahlađenje
Blic pre 17 minutajoš 60 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih