Povezane vesti
Ko razotkriva navodne pedofile na srpskim ulicama i koliko su njihove metode legalne
BBC News 04.11.2024
Komentari na snimcima sa društvenih mreža takozvane Fortis organizacije puni su reči podrške, ali i kritike, dok pravnici smatraju da su njihove metode s legalne tačke gledišta neprihvatljive. Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad drugog… »
Ko razotkriva navodne pedofile na srpskim ulicama i koliko su njihove metode legalne
Danas 04.11.2024
Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad drugog muškarca koji drhtavim glasom, sedeći na klupi u parku, a potom i klečeći, pod iznudom priča zašto se tu našao. „Svestan sam i znam da sam pogrešio. Ljudi u mojim godinama da ne jure klinke od… »
Radio 021 04.11.2024
Komentari na snimcima sa društvenih mreža takozvane Fortis organizacije puni su reči podrške, ali i kritike, dok pravnici smatraju da su njihove metode s legalne tačke gledišta neprihvatljive. Reuters Istetovirani momak u mrklom mraku stoji iznad… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Nišlije pešačile 15 kilometara do Merošine: Tri kolone dočekane kao „oslobodioci“ uz aplauze i osveženje
Nova pre 46 minutajoš 33 povezane
Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljeni alarmi u skoro celoj zemlji zbog dve opasne pojave: Objavljeno i kada nam tačno stiže sneg
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 19 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Feđa Dudić: ''Zvezdina zaslužena pobeda, vrhunsko suđenje, dobar ambijent''
Sportske.net pre 1 satjoš 47 povezanih