Povezane vesti

"Vidim dečka, na prvu mi deluje da je dobro. Prilazim mu, a ono..." Jezivo svedočenje taksiste koji je pomagao povređenima u…

"Vidim dečka, na prvu mi deluje da je dobro. Prilazim mu, a ono..." Jezivo svedočenje taksiste koji je pomagao povređenima u…

Kurir pre 1 dan
Trčao sam nakon detonacije i uleteo sa druge strane stanice kako bi pomognem povređenima. Vidim dečka otpozadi, deluje mi na prvu da je dobro. Prilazim mu, a on u sedećem položaju. Bled kao krpa, a nema obe noge, nema krvi... Sa knedlom u grlu ovo je… »
Potresne reči Tamare Kalinić, ljudima u svetu govori o tragediji u Novom Sadu: "Par dana nije dovoljno da..."

Potresne reči Tamare Kalinić, ljudima u svetu govori o tragediji u Novom Sadu: "Par dana nije dovoljno da..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Danas svetski poznata blogerka, Tamara Kalinić, odrasla je u Novom Sadu, a sada se oglasila povodom tragedije koja je 1. novembra zadesila njen rodni grad. Vest o nesreći koja se dogodila, kada je pala betonska nadstrešnica na… »
Vukašin koji je poginuo u Novom Sadu ispraćen na poslednji put: Nije dočekao da se izleči od podmukle bolesti

Vukašin koji je poginuo u Novom Sadu ispraćen na poslednji put: Nije dočekao da se izleči od podmukle bolesti

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Vukašin Raković (69) iz Bukovca, koji je nastradao u petak nakon što je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, sahranjen je danas na lokalnom groblju. Penzioner je kobnog 1. novembra, nekoliko minuta pre podne, sedeo na… »
"Spremali smo se na to da bi mogao da umre od bolesti, ali ne ovako": Sahranjen Vukašin (69) koji je stradao u ns

"Spremali smo se na to da bi mogao da umre od bolesti, ali ne ovako": Sahranjen Vukašin (69) koji je stradao u ns

Mondo pre 14 sati
Sahranjen je Vukašin Raković koji je stradao u nesreći u Novom Sadu. Vukašin Raković (69) iz Bukovca, koji je nastradao u petak nakon što je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, sahranjen je danas na lokalnom groblju. Penzioner… »
Tatu sam prepoznao samo po satu: Potresne reči Bojana Rakovića čiji je otac Vukašin nastradao ispod nadstrešnice u Novom…

Tatu sam prepoznao samo po satu: Potresne reči Bojana Rakovića čiji je otac Vukašin nastradao ispod nadstrešnice u Novom…

Kurir pre 15 sati
Oca sam prepoznao po satu! Nikad ga nije skidao, to je jedino po čemu sam mogao da ga identifikujem na patologiji. Ovim potresnim rečima započeo svoju bolnu ispovest Bojan Raković, sin Vukašina Rakovića (69) iz Bukovca koji je nastradao u petak kada… »
"Spremali smo se da će umreti zbog bolesti, ovako iznenada i na ovaj način - ne! Zanemeli smo!" Sahranjen Vukašin koji je…

"Spremali smo se da će umreti zbog bolesti, ovako iznenada i na ovaj način - ne! Zanemeli smo!" Sahranjen Vukašin koji je…

Kurir pre 15 sati
Vukašin Raković (69) iz Bukovca, koji je nastradao u petak nakon što je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, sahranjen je danas na lokalnom groblju. Penzioner Vukašin Raković kobnog dana, 1. novembra nekoliko minuta pre podne sedeo… »
„Srušili su nam škole, tako je počelo, sada se ruši sve“: Profesorka Petrović o nesreći u Novom Sadu

„Srušili su nam škole, tako je počelo, sada se ruši sve“: Profesorka Petrović o nesreći u Novom Sadu

N1 Info pre 16 sati
Srbiju su u poslednjih godinu i po pogodile tragedije koje smo mogli da zamislimo samo na filmu. Dečak ubica je usmrtio devet drugara i radnika obezbeđenja, dan kasnije 21-godišnjak je ubio osmoro i ranio 12 uglavnom mladih ljudi. A onda je 1. novembra… »
Potresne reči Tamare Kalinić nakon tragedije u Novom Sadu: "Par dana je malo da se odboluje, ovo je podsetnik"

Potresne reči Tamare Kalinić nakon tragedije u Novom Sadu: "Par dana je malo da se odboluje, ovo je podsetnik"

Mondo pre 16 sati
Najpoznatija influenserka Tamara Kalinić oglasila se nakon tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, gde je nastradalo 14 ljudi. Tamara Kalinić, naša najpoznatija influenserka koja je stekla svetsku slavu, prvi put se oglasila nakon tragedije na… »
"Par dana nije dovoljno da se odboluje tragedija koja je zadesila moj najdraži Novi Sad": Tamara Kalinić se prvi put oglasila…

"Par dana nije dovoljno da se odboluje tragedija koja je zadesila moj najdraži Novi Sad": Tamara Kalinić se prvi put oglasila…

Blic pre 17 sati
Naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić prvi put se danas oglasila na svojim društvenim mrežama o tragediji koja se dogodila u Novom Sadu na Železničkoj stanici gde je nastradalo 14 ljudi. Tamara je istakla da i dalje nije svesna kakva… »
"Prepoznao sam ga po satu, tone betona su pale na njega": Bojan u suzama zbog pogibije oca Vukašina u Novom Sadu

"Prepoznao sam ga po satu, tone betona su pale na njega": Bojan u suzama zbog pogibije oca Vukašina u Novom Sadu

Mondo pre 17 sati
Bojan je govorio o svom ocu Vukašinu koji je poginuo dok je čitao novine i sedeo na klupi ispod nadstrešnice u Novom Sadu, "Oca sam prepoznao po satu! Nikad ga nije skidao, to je jedino po čemu sam mogao da ga identifikujem na patologiji", ovim… »
"Tatu sam prepoznao po satu": Reči sina Vukašina koji je poginuo na Železničkoj stanici kidaju dušu: "Čekao je osmo…

"Tatu sam prepoznao po satu": Reči sina Vukašina koji je poginuo na Železničkoj stanici kidaju dušu: "Čekao je osmo…

Blic pre 18 sati
"Oca sam prepoznao po satu! Nikad ga nije skidao, to je jedino po čemu sam mogao da ga identifikujem na patologiji", ovim potresnim rečima započeo svoju bolnu ispovest Bojan Raković, sin Vukašina Rakovića (69) iz Bukovca koji je nastradao u petak… »
„Srušili su nam škole. Tako je počelo. Sada se ruši sve. Tako se završava.“ Potresan tekst nastavnice Anđelke…

„Srušili su nam škole. Tako je počelo. Sada se ruši sve. Tako se završava.“ Potresan tekst nastavnice Anđelke…

Nova pre 19 sati
: Srbiju su u zadnjih godinu i po pogodile tragedije koje smo mogli da zamislimo samo na filmu. Dečak ubica je usmrtio 9 drugara i radnika obezbeđenja, dan kasnije 21-godišnjak je ubio osmoro i ranio 12 uglavnom mladih ljudi. A onda je 1. novembra ove… »
"Izgubili smo velikog čoveka, svet je činio boljim mestom..." Kolege se potresnim rečima oprostile od Vaska, naučnika iz…

"Izgubili smo velikog čoveka, svet je činio boljim mestom..." Kolege se potresnim rečima oprostile od Vaska, naučnika iz…

Kurir pre 21 sat
Vasko Sazdovski, naučnik iz Severne Makedonije, poginuo je u petak u Novom Sadu, kada se betonska nadstrešnica obrušila sa zgrade Železničke stanice. Sazdovski je godinu dana radio u Institutu BioSens u Novom Sadu, gde se bavio istraživanjem i… »
Sjajnu karijeru prekinula tragedija: Krenuo kući kod žene i dece, a onda stradao pod nadstrešnicom: Kolege se potresnim…

Sjajnu karijeru prekinula tragedija: Krenuo kući kod žene i dece, a onda stradao pod nadstrešnicom: Kolege se potresnim…

Blic pre 1 dan
Vasko Sazdovski, poznati naučnik iz Severne Makedonije, tragično je izgubio život u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, kada je nadstrešnica otpala sa stanične zgrade. Naučnik oko koga su se otimali srpski institut i nemačke korporacije… »
Milomir za dlaku izbegao smrt u novom sadu: Stajao ispod nadstrešnice, sklonio se i čuo "bum": Njegova ćerka sve gledala

Milomir za dlaku izbegao smrt u novom sadu: Stajao ispod nadstrešnice, sklonio se i čuo "bum": Njegova ćerka sve gledala

Blic pre 1 dan
Za dlaku sam izbegao smrt! Rođendan mi je bio juče, ali ću ga definitivno slaviti dan ranije kada sam preživeo pad nadstrešnice. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest Milimir Daničić (66) iz Kaća koji je u petak nešto pre podne bio… »

Vesti dana »