Повезане вести

"Видим дечка, на прву ми делује да је добро. Прилазим му, а оно..." Језиво сведочење таксисте који је помагао повређенима у…

"Видим дечка, на прву ми делује да је добро. Прилазим му, а оно..." Језиво сведочење таксисте који је помагао повређенима у…

Курир 04.11.2024
Трчао сам након детонације и улетео са друге стране станице како би помогнем повређенима. Видим дечка отпозади, делује ми на прву да је добро. Прилазим му, а он у седећем положају. Блед као крпа, а нема обе ноге, нема крви... Са… »
Потресне речи Тамаре Калинић, људима у свету говори о трагедији у Новом Саду: "Пар дана није довољно да..."

Потресне речи Тамаре Калинић, људима у свету говори о трагедији у Новом Саду: "Пар дана није довољно да..."

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Данас светски позната блогерка, Тамара Калинић, одрасла је у Новом Саду, а сада се огласила поводом трагедије која је 1. новембра задесила њен родни град. Вест о несрећи која се догодила, када је пала бетонска… »
Вукашин који је погинуо у Новом Саду испраћен на последњи пут: Није дочекао да се излечи од подмукле болести

Вукашин који је погинуо у Новом Саду испраћен на последњи пут: Није дочекао да се излечи од подмукле болести

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Вукашин Раковић (69) из Буковца, који је настрадао у петак након што је пала надстрешница на Железничкој станици Нови Сад, сахрањен је данас на локалном гробљу. Пензионер је кобног 1. новембра, неколико минута… »
"Спремали смо се на то да би могао да умре од болести, али не овако": Сахрањен Вукашин (69) који је страдао у нс

"Спремали смо се на то да би могао да умре од болести, али не овако": Сахрањен Вукашин (69) који је страдао у нс

Мондо 04.11.2024
Сахрањен је Вукашин Раковић који је страдао у несрећи у Новом Саду. Вукашин Раковић (69) из Буковца, који је настрадао у петак након што је пала надстрешница на Железничкој станици Нови Сад, сахрањен је данас на локалном… »
"Спремали смо се да ће умрети због болести, овако изненада и на овај начин - не! Занемели смо!" Сахрањен Вукашин који је…

"Спремали смо се да ће умрети због болести, овако изненада и на овај начин - не! Занемели смо!" Сахрањен Вукашин који је…

Курир 04.11.2024
Вукашин Раковић (69) из Буковца, који је настрадао у петак након што је пала надстрешница на Железничкој станици Нови Сад, сахрањен је данас на локалном гробљу. Пензионер Вукашин Раковић кобног дана, 1. новембра неколико минута… »
Тату сам препознао само по сату: Потресне речи Бојана Раковића чији је отац Вукашин настрадао испод надстрешнице у Новом Саду…

Тату сам препознао само по сату: Потресне речи Бојана Раковића чији је отац Вукашин настрадао испод надстрешнице у Новом Саду…

Курир 04.11.2024
Оца сам препознао по сату! Никад га није скидао, то је једино по чему сам могао да га идентификујем на патологији. Овим потресним речима започео своју болну исповест Бојан Раковић, син Вукашина Раковића (69) из Буковца који је… »
„Срушили су нам школе, тако је почело, сада се руши све“: Професорка Петровић о несрећи у Новом Саду

„Срушили су нам школе, тако је почело, сада се руши све“: Професорка Петровић о несрећи у Новом Саду

Н1 Инфо 04.11.2024
Србију су у последњих годину и по погодиле трагедије које смо могли да замислимо само на филму. Дечак убица је усмртио девет другара и радника обезбеђења, дан касније 21-годишњак је убио осморо и ранио 12 углавном младих… »
Потресне речи Тамаре Калинић након трагедије у Новом Саду: "Пар дана је мало да се одболује, ово је подсетник"

Потресне речи Тамаре Калинић након трагедије у Новом Саду: "Пар дана је мало да се одболује, ово је подсетник"

Мондо 04.11.2024
Најпознатија инфлуенсерка Тамара Калинић огласила се након трагедије на Железничкој станици у Новом Саду, где је настрадало 14 људи. Тамара Калинић, наша најпознатија инфлуенсерка која је стекла светску славу, први пут се… »
"Пар дана није довољно да се одболује трагедија која је задесила мој најдражи Нови Сад": Тамара Калинић се први пут огласила…

"Пар дана није довољно да се одболује трагедија која је задесила мој најдражи Нови Сад": Тамара Калинић се први пут огласила…

Блиц 04.11.2024
Наша најпознатија инфлуенсерка Тамара Калинић први пут се данас огласила на својим друштвеним мрежама о трагедији која се догодила у Новом Саду на Железничкој станици где је настрадало 14 људи. Тамара је истакла да и даље није… »
"Препознао сам га по сату, тоне бетона су пале на њега": Бојан у сузама због погибије оца Вукашина у Новом Саду

"Препознао сам га по сату, тоне бетона су пале на њега": Бојан у сузама због погибије оца Вукашина у Новом Саду

Мондо 04.11.2024
Бојан је говорио о свом оцу Вукашину који је погинуо док је читао новине и седео на клупи испод надстрешнице у Новом Саду, "Оца сам препознао по сату! Никад га није скидао, то је једино по чему сам могао да га идентификујем на… »
"Тату сам препознао по сату": Речи сина Вукашина који је погинуо на Железничкој станици кидају душу: "Чекао је осмо унуче, али…

"Тату сам препознао по сату": Речи сина Вукашина који је погинуо на Железничкој станици кидају душу: "Чекао је осмо унуче, али…

Блиц 04.11.2024
"Оца сам препознао по сату! Никад га није скидао, то је једино по чему сам могао да га идентификујем на патологији", овим потресним речима започео своју болну исповест Бојан Раковић, син Вукашина Раковића (69) из Буковца који је… »
„Срушили су нам школе. Тако је почело. Сада се руши све. Тако се завршава.“ Потресан текст наставнице Анђелке Петровић о…

„Срушили су нам школе. Тако је почело. Сада се руши све. Тако се завршава.“ Потресан текст наставнице Анђелке Петровић о…

Нова 04.11.2024
: Србију су у задњих годину и по погодиле трагедије које смо могли да замислимо само на филму. Дечак убица је усмртио 9 другара и радника обезбеђења, дан касније 21-годишњак је убио осморо и ранио 12 углавном младих људи. А… »
"Изгубили смо великог човека, свет је чинио бољим местом..." Колеге се потресним речима опростиле од Васка, научника из…

"Изгубили смо великог човека, свет је чинио бољим местом..." Колеге се потресним речима опростиле од Васка, научника из…

Курир 04.11.2024
Васко Саздовски, научник из Северне Македоније, погинуо је у петак у Новом Саду, када се бетонска надстрешница обрушила са зграде Железничке станице. Саздовски је годину дана радио у Институту БиоСенс у Новом Саду, где се бавио… »
Сјајну каријеру прекинула трагедија: Кренуо кући код жене и деце, а онда страдао под надстрешницом: Колеге се потресним речима…

Сјајну каријеру прекинула трагедија: Кренуо кући код жене и деце, а онда страдао под надстрешницом: Колеге се потресним речима…

Блиц 04.11.2024
Васко Саздовски, познати научник из Северне Македоније, трагично је изгубио живот у несрећи на Железничкој станици Нови Сад, када је надстрешница отпала са станичне зграде. Научник око кога су се отимали српски институт и немачке… »
Миломир за длаку избегао смрт у новом саду: Стајао испод надстрешнице, склонио се и чуо "бум": Његова ћерка све гледала

Миломир за длаку избегао смрт у новом саду: Стајао испод надстрешнице, склонио се и чуо "бум": Његова ћерка све гледала

Блиц 03.11.2024
За длаку сам избегао смрт! Рођендан ми је био јуче, али ћу га дефинитивно славити дан раније када сам преживео пад надстрешнице. Овим потресним речима почео је своју исповест Милимир Даничић (66) из Каћа који је у петак нешто пре… »

Вести дана »