Povezane vesti

"Morala bih da pevam silom, sa slikama sahrana žrtava..." Karleuša zbog tragedije otkazala nastup u Beogradu

"Morala bih da pevam silom, sa slikama sahrana žrtava..." Karleuša zbog tragedije otkazala nastup u Beogradu

Telegraf 04.11.2024
Preporučujemo. Pop diva Jelena Karleuša trebalo je da nastupi u Beogradu u poznatom klubu "Nacionalna klasa" u sredu, 6. novembra. Ipak, kako je Srbiju zadesila nezapamćena tragedija, kada se 1. novembra u Novom Sadu srušila betonska nadstrešnica na… »
“Morala bih da pevam sa slikama sahrana stradalih”: Jk otkazala nastup slomljena zbog nesreće u Novom Sadu

“Morala bih da pevam sa slikama sahrana stradalih”: Jk otkazala nastup slomljena zbog nesreće u Novom Sadu

Kurir 04.11.2024
Jelena Karleuša trebalo je ove nedelje da nastupa u jednom poznatom beogradskom lokalu, ali je zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, kada je 14 osoba tragično izgubilo život, odlučila da ga otkaže. - Ovo je nedelja kad je zakazan moj… »
Jelena Karleuša otkazala nastup: Ne mogu da igram i pevam

Jelena Karleuša otkazala nastup: Ne mogu da igram i pevam

Svet plus 04.11.2024
Poznata pevačica Jelena Karleuša obratila se javnosti nakon stravične nesreće koja je 1. novembra zadesila Novi Sad, kada je urušavanje dela Železničke stanice odnelo 14 života. U znak poštovanja prema žrtvama, Karleuša je odlučila da otkaže… »
Karleuša otkazala nastup i poručila: "Ja da pevam, a u medijima slike sa sahrana žrtava"

Karleuša otkazala nastup i poručila: "Ja da pevam, a u medijima slike sa sahrana žrtava"

Mondo 04.11.2024
Jelena Karleuša se osvrnula i na kolege koje nastavljaju s nastupima. Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da zbog tragedije u Novom Sadu otkaže nastup koji je trebalo da bude održan u jednom prestoničkom klubu u sredu, 6. novembra. Ovim povodom… »

Vesti dana »