Povezane vesti

"Morala bih da pevam silom, sa slikama sahrana žrtava..." Karleuša zbog tragedije otkazala nastup u Beogradu

"Morala bih da pevam silom, sa slikama sahrana žrtava..." Karleuša zbog tragedije otkazala nastup u Beogradu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Pop diva Jelena Karleuša trebalo je da nastupi u Beogradu u poznatom klubu "Nacionalna klasa" u sredu, 6. novembra. Ipak, kako je Srbiju zadesila nezapamćena tragedija, kada se 1. novembra u Novom Sadu srušila betonska nadstrešnica na… »
“Morala bih da pevam sa slikama sahrana stradalih”: Jk otkazala nastup slomljena zbog nesreće u Novom Sadu

“Morala bih da pevam sa slikama sahrana stradalih”: Jk otkazala nastup slomljena zbog nesreće u Novom Sadu

Kurir pre 16 sati
Jelena Karleuša trebalo je ove nedelje da nastupa u jednom poznatom beogradskom lokalu, ali je zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, kada je 14 osoba tragično izgubilo život, odlučila da ga otkaže. - Ovo je nedelja kad je zakazan moj… »
Jelena Karleuša otkazala nastup: Ne mogu da igram i pevam

Jelena Karleuša otkazala nastup: Ne mogu da igram i pevam

Svet plus pre 17 sati
Poznata pevačica Jelena Karleuša obratila se javnosti nakon stravične nesreće koja je 1. novembra zadesila Novi Sad, kada je urušavanje dela Železničke stanice odnelo 14 života. U znak poštovanja prema žrtvama, Karleuša je odlučila da otkaže… »
Karleuša otkazala nastup i poručila: "Ja da pevam, a u medijima slike sa sahrana žrtava"

Karleuša otkazala nastup i poručila: "Ja da pevam, a u medijima slike sa sahrana žrtava"

Mondo pre 20 sati
Jelena Karleuša se osvrnula i na kolege koje nastavljaju s nastupima. Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da zbog tragedije u Novom Sadu otkaže nastup koji je trebalo da bude održan u jednom prestoničkom klubu u sredu, 6. novembra. Ovim povodom… »

Vesti dana »