Povezane vesti

„Majka ne veruje da te još nema, ti si za mene živ“: Potresne reči majke Stefana iz Beograda koji je nastradao na…

„Majka ne veruje da te još nema, ti si za mene živ“: Potresne reči majke Stefana iz Beograda koji je nastradao na…

Nova pre 17 sati
: "Stefi moj, odneo si pola srca i duše moje. Anđele moj, ostala sam te željna", ovim potresnim rečima oglasila se majka Stefana Hrke (27) iz Beograda, jednog od 14 stradalih u nesreći u Novom Sadu kada se obrušila nadsrešnica na Železničkoj… »
"Samo sam mu videla lice, nisam mogla da gledam dalje..." Stefan Hrka iz Beograda stradao je u Novom Sadu, majka neutešna…

"Samo sam mu videla lice, nisam mogla da gledam dalje..." Stefan Hrka iz Beograda stradao je u Novom Sadu, majka neutešna…

Kurir pre 17 sati
Stefan Hrka (27) jedan je od 14 stradalih u nesreći kada se u Novom Sadu obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici. Kako kaže njegova majka Dijana, Stefan se zbog posla preselio u Novi Sad. - Svesna sam toga da niko ne može da ga vrati, ali ja… »
"Bio je u ruševinama, policajac je plakao": Potresna ispovest majke Stefana (27) iz Beograda koji je stradao u ns

"Bio je u ruševinama, policajac je plakao": Potresna ispovest majke Stefana (27) iz Beograda koji je stradao u ns

Mondo pre 18 sati
Stefan Hrka je poginuo u padu nadstrešnice u Novom Sadu, a njegova porodica ne može da dođe sebi od bola. Stefan Hrka (27) jedan je od 14 stradalih u nesreći kada se u Novom Sadu obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici. Kako kaže njegova… »
"Policajac je klimnuo glavom i počeo da plače": Potresna ispovest majke Stefana koji je poginuo u Novom Sadu: "Prvog su ga…

"Policajac je klimnuo glavom i počeo da plače": Potresna ispovest majke Stefana koji je poginuo u Novom Sadu: "Prvog su ga…

Blic pre 19 sati
Stefan Hrka (27) jedan je od 14 stradalih u nesreći kada se u Novom Sadu obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Njegova majka Dijana, ispričala je da se on zbog posla preselio u Novi Sad. - Svesna sam toga da niko ne može da ga… »
"Ne znam da li ima ruke i noge, nisam mogla da gledam": Bolna ispovest majke Stefana poginulog u Novom Sadu

"Ne znam da li ima ruke i noge, nisam mogla da gledam": Bolna ispovest majke Stefana poginulog u Novom Sadu

Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Stefan Hrka (27) jedan je od 14 stradalih u nesreći kada se u Novom Sadu obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici. Njegova majka Dijana je u potresnoj ispovesti ispričala teške detalje koji su se dogodili kobnog dana. - Svesna… »
"Moj brat je jedna jako toksična osoba, da ne kažem skot": Zbog ispovesti studenta iz Srbije internet gori, rođeni brat ga…

"Moj brat je jedna jako toksična osoba, da ne kažem skot": Zbog ispovesti studenta iz Srbije internet gori, rođeni brat ga…

Blic pre 24 sata
"Moj brat je jedna jako toksična osoba, da ne kažem skot", ovim rečima jedan student iz Srbije počeo je svoju ispovest o psihičkom zlostavljanju koje trpi, i to od strane svog rođenog brata! S obzirom na to da mu je ponestalo snage za svakodnevnu… »

Vesti dana »