Повезане вести
"Само сам му видела лице, нисам могла да гледам даље..." Стефан Хрка из Београда страдао је у Новом Саду, мајка неутешна…
Курир 04.11.2024
Стефан Хрка (27) један је од 14 страдалих у несрећи када се у Новом Саду обрушила надстрешница на Железничкој станици. Како каже његова мајка Дијана, Стефан се због посла преселио у Нови Сад. - Свесна сам тога да нико не може да… »
„Мајка не верује да те још нема, ти си за мене жив“: Потресне речи мајке Стефана из Београда који је настрадао на Железничкој…
Нова 04.11.2024
: "Стефи мој, однео си пола срца и душе моје. Анђеле мој, остала сам те жељна", овим потресним речима огласила се мајка Стефана Хрке (27) из Београда, једног од 14 страдалих у несрећи у Новом Саду када се обрушила надсрешница на… »
"Био је у рушевинама, полицајац је плакао": Потресна исповест мајке Стефана (27) из Београда који је страдао у нс
Мондо 04.11.2024
Стефан Хрка је погинуо у паду надстрешнице у Новом Саду, а његова породица не може да дође себи од бола. Стефан Хрка (27) један је од 14 страдалих у несрећи када се у Новом Саду обрушила надстрешница на Железничкој станици. Како… »
"Полицајац је климнуо главом и почео да плаче": Потресна исповест мајке Стефана који је погинуо у Новом Саду: "Првог су га…
Блиц 04.11.2024
Стефан Хрка (27) један је од 14 страдалих у несрећи када се у Новом Саду обрушила надстрешница на Железничкој станици Нови Сад. Његова мајка Дијана, испричала је да се он због посла преселио у Нови Сад. - Свесна сам тога да нико… »
"Не знам да ли има руке и ноге, нисам могла да гледам": Болна исповест мајке Стефана погинулог у Новом Саду
Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Стефан Хрка (27) један је од 14 страдалих у несрећи када се у Новом Саду обрушила надстрешница на Железничкој станици. Његова мајка Дијана је у потресној исповести испричала тешке детаље који су се догодили… »
"Мој брат је једна јако токсична особа, да не кажем скот": Због исповести студента из Србије интернет гори, рођени брат га…
Блиц 04.11.2024
"Мој брат је једна јако токсична особа, да не кажем скот", овим речима један студент из Србије почео је своју исповест о психичком злостављању које трпи, и то од стране свог рођеног брата! С обзиром на то да му је понестало… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана