Povezane vesti
U Nišu gradili zgradu od 70.000 kvadrata bez dozvole, pa je ekspresno dobili jutros
Južne vesti pre 1 dan
U blizini Čamurlijskog puta, u industrijskoj zoni Niša, firma CTP Property Delta doo uveliko gradi logistički centar, iako je građevinsku dozvolu dobila tek jutros, tek nakon što je u javnost dospela informacija da se radi bez dozvole. Izgrađena je… »
Posle oglašavanja Stankovića (NPS) zatvoreno gradilište u Nišu
Jugmedia pre 16 sati
Nakon javnog oglašavanja potpredsednika Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodnog poslanika Đorđa Stankovića, u kojem navodi da se u Nišu gradi objekat od 75 hiljada kvadrata bez građevinske dozvole, isto je obustavilo rad. Ovu informaciju Stanković… »
Poslanik NPS traži hitno zatvaranje gradilišta u Nišu bez građevinske dozvole
Radio sto plus pre 18 sati
On je u pisanoj izjavi naveo da se u industrijskoj zoni “Niš-sever” bez građevinske dozvole gradi objekat “od čak 75.000 kvadrata”. Objekat je, dodao je, kontruktivno završen, urađen je krov i početa je i fasada. “Mora da se utvrdi ko je… »
Stanković (NPS): Zahtevamo hitno zatvaranje svih gradilišta bez građevinske dozvole u Nišu
Jugmedia pre 19 sati
Moja obaveza kao odbornika ali i narodnog poslanika jeste da se brinemo o bezbednosti svih građana, ali i da u ovom slučaju nateramo institucije a naročito građevinsku inspekciju da konačno radi svoj posao, navodi se u saopštenju Đorđa… »
Stanković zahteva hitno zatvaranje gradilišta u Nišu koja nemaju građevinsku dozvolu
Naissus info pre 18 sati
“Moja obaveza kao odbornika, ali i Narodnog poslanika, jeste da se brinem o bezbednosti svih građana. U ovom slučaju, potrebno je naterati institucije, a posebno građevinsku inspekciju, da konačno izvršavaju svoj posao”, istakao je Stanković u… »
Stanković zahteva hitno zatvaranje gradilišta bez građevinskih dozvola u Nišu
Glas juga pre 19 sati
“Moja obaveza kao odbornika, ali i Narodnog poslanika, jeste da se brinem o bezbednosti svih građana. U ovom slučaju, potrebno je naterati institucije, a posebno građevinsku inspekciju, da konačno izvršavaju svoj posao!” – istakao je… »
Stanković zahteva hitno zatvaranje gradilišta bez građevinskih dozvola u Nišu
Rešetka pre 19 sati
Đorđe Stanković, narodni poslanik i član Narodnog pokreta Srbije, zahteva hitno zatvaranje svih gradilišta bez građevinske dozvole na teritoriji grada Niša. “Moja obaveza kao odbornika, ali i Narodnog poslanika, jeste da se brinem o bezbednosti… »
Vesti dana »
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana