Povezane vesti
"Trebala mi je stručna pomoć" Pobedniku "Zvezda Granda" preminula majka pred samo finale: Pevač ogolio dušu i otkrio…
Kurir 04.11.2024
Pevač Mahir Mulalić, koji se proslavio pobedom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" pre tri godine suočio se sa velikim gubitkom. Samo dva meseca pred finale ovog takmičenja, Mahirova majka je preminula, nakon čega je i izdao pesmu koju je njoj… »
"Posle majčine smrti tražio sam stručnu pomoć": Pevač sa knedlom u grlu progovorio o bolnoj temi: "Mnogo mi fali, to je…
Blic 04.11.2024
Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić pre tri godine ostao je bez majke, koja je preminula tokom njegovog takmičenja, dva meseca pred finale i njoj je posvetio nagradu. Mahir i dan danas s bolom u srcu priča o majci, a sada je otkrio u kojim trenucima… »
Vesti dana »
Oglasila se bivša žena Milorada Milinkovića: Glumica skrhana bolom, poručila samo jedno (foto)
Blic pre 24 minutajoš 85 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
Radio 021 pre 55 minutajoš 21 povezana