Povezane vesti
"Trebala mi je stručna pomoć" Pobedniku "Zvezda Granda" preminula majka pred samo finale: Pevač ogolio dušu i otkrio detalje o…
Kurir 04.11.2024
Pevač Mahir Mulalić, koji se proslavio pobedom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" pre tri godine suočio se sa velikim gubitkom. Samo dva meseca pred finale ovog takmičenja, Mahirova majka je preminula, nakon čega je i izdao pesmu koju je njoj… »
"Posle majčine smrti tražio sam stručnu pomoć": Pevač sa knedlom u grlu progovorio o bolnoj temi: "Mnogo mi fali, to je…
Blic 04.11.2024
Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić pre tri godine ostao je bez majke, koja je preminula tokom njegovog takmičenja, dva meseca pred finale i njoj je posvetio nagradu. Mahir i dan danas s bolom u srcu priča o majci, a sada je otkrio u kojim trenucima… »
Vesti dana »

Vučić: Srbija brzom prugom izgradila koridor prema centralnoj Evropi preko Budimpešte
RTK pre 1 satjoš 29 povezanih

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 27 minutajoš 146 povezanih

"Soko" jurio 200 na sat; Vučić: Od marta putnički saobraćaj do Budimpešte VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 81 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 42 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih