Повезане вести
Мајка девојчица погинулих у Новом Саду једва се држи на ногама: "Држи њихове играчке и не излази из куће"
Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Валентина (9) и њена млађа сестра Сара Фирић (5) су међу 14 жртава незапамћене трагедије која се у петак у подне догодила у Новом Саду. Девојчице су с дедом Ђорђем Фирићем (53), који је такође страдао, кренуле на… »
Ђорђе, отац Тине (9) и Саре (5) реч није рекао од када су страдале у рушевинама: Само он је видео њихова тела
Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Ђорђе Фирић, несрећни отац сестрица Валентине (9) и Саре (5), које су погинуле заједно са деком (53) када се срушио део старог улаза Железничке станице у Новом Саду, ишао је да идентификује своје ћеркице и од тада… »
Тину и Сару под рушевинама нашли смрвљене, с руком у руци: Допремљена два мала сандука, отац Ђорђе сломљен
Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Валентина (9) и Сара (5), које су са деком Ђорђем (53) у тренутку урушавања конструкције Железничке станице у Новом Саду биле испод биће сахрањене сутра, 5. новембра у 13 часова на Доњем Шаначком гробљу у… »
"Срце ми је препукло кад су ми рекли да су се држали за руке": Потресна исповест деке настрадалих девојчица у Новом Саду…
Блиц 04.11.2024
Најмлађе жртве обрушене надстрешнице изнад улазних врата у Железничку станицу, у петак, у Новом Саду, сестре Валентина (10) и Сара (6) биће сахрањене у уторак у Ковиљу, у 13 сати, на месном гробљу, заједно са својим дедом… »
"Татине мале: Мазе..." Комшије Тине (9) и Саре (5) погинулих у Новом Саду скрхане болом: Постављају само једно питање
Блиц 04.11.2024
Сестре из Ковиља Валентина (10) и Сара (6) погинуле су са деком приликом стравичне несреће у када се на Железничкој станици Нови Сад обрушила надстрешница. Приликом пада старе надстрешнице у Новом Саду настрадало је 14 особа, а… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 2 сатајош 5 повезаних
Опозиција у Лесковцу протестује ћутањем: Власт померила седницу до поноћи
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп пре састанка са Зеленским: Судбина мира у Украјини зависи од мене
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Крај драме: Пронађен Марко (11) који је нестао док се шетао са породицом: "Уплашио се пса, одлутао у шуму и заспао"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана