Povezane vesti

Prvo pismo na ćirilici koje je iz Vatikana poslato jednom kardinalu

Prvo pismo na ćirilici koje je iz Vatikana poslato jednom kardinalu

N1 Info pre 8 sati
Prvi kardinal u istoriji Katoličke crkve iz Srbije biće imenovan 7. decembra u Bazilici Svetog Petra u Rimu. Kardinalska funkcija je druga najviša u Katoličkoj crkvi. Po povratku iz Rima, beogradski nadbiskup Nemet poručuje da je papa Franja… »
Nadbiskup Nemet biće prvi kardinal kojem je iz Vatikana stiglo pismo na ćirilici: Papa pokazao ogromno poštovanje

Nadbiskup Nemet biće prvi kardinal kojem je iz Vatikana stiglo pismo na ćirilici: Papa pokazao ogromno poštovanje

RTS pre 9 sati
Prvi kardinal u istoriji Katoličke crkve iz Srbije biće imenovan 7. decembra u Bazilici Svetog Petra u Rimu. Kardinalska funkcija je druga najviša u Katoličkoj crkvi. Po povratku iz Rima, beogradski nadbiskup Nemet poručuje da je papa Franja… »
Beogradski nadbiskup: Poseta papa Franje Srbiji zavisi od tri segmenta

Beogradski nadbiskup: Poseta papa Franje Srbiji zavisi od tri segmenta

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet rekao je danas da poseta papa Franje Srbiji zavisi od tri segmenta i da je Srbija izrazila želju da ga pozove. Nemet je naveo da papa veruje u mogućnost dijaloga među svim stanovnicima u našoj zemlji, kao… »
Ladislav Nemet: Papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji, imenovanja za kardinala napisao na ćirilici

Ladislav Nemet: Papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji, imenovanja za kardinala napisao na ćirilici

Politika pre 13 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet rekao je danas da je njegovo imenovanje za prvog kardinala u istoriji Katoličke crkve u Srbiji ogromno priznanje celom društvu. Kao i da je papa Franja pokazao da veruje u miran suživot različitih kultura i religija… »
Nadbiskup: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, imenovanje za kardinala bilo na ćirilici

Nadbiskup: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, imenovanje za kardinala bilo na ćirilici

Beta pre 14 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas da je papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji jer mu je dokument o njegovom nedavnom imenovanju za kardinala dao na srpskom i na ćirilici. "Moje imenovanje predstavlja ogromno poštovanje… »
Nemet imenovan za kardinala: Prvi kardinal u istoriji Katoličke crkve koji dolazi iz Srbije

Nemet imenovan za kardinala: Prvi kardinal u istoriji Katoličke crkve koji dolazi iz Srbije

Euronews pre 15 sati
Beogradski nadbiskup Vladislav Nemet imenovan je za kardinala. On je prvi kardinal u istoriji Katoličke crkve koji dolazi iz Srbije. Rekao je da je njegovim imenovanjem Srbiji ukazana velika čast, kao i da mu je Papa Franja predao dokumente o novoj… »
Nadbiskup: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, dokument o imenovanju za kardinala bio na ćirilici

Nadbiskup: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, dokument o imenovanju za kardinala bio na ćirilici

N1 Info pre 15 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas da je papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji jer mu je dokument o njegovom nedavnom imenovanju za kardinala dao na srpskom jeziku i na ćirilici. „Moje imenovanje predstavlja ogromno… »
Nemet: Optimista sam da će papa Franja posetiti Srbiju, veoma je pozitivan prema Srbima

Nemet: Optimista sam da će papa Franja posetiti Srbiju, veoma je pozitivan prema Srbima

Beta pre 16 sati
Nadbiskup beogradski Ladislav Nemet je danas izjavio da je optimista da će papa Franja posetiti Srbiju, navodeći da je Franja najotvoreniji u Katoličkoj crkvi i veoma pozitivan prema srpskom narodu i Srbiji. "Papa Franja je više puta govorio da želi… »
Nadbiskup Nemet: Papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji - dao mi zakletvu na ćirilici

Nadbiskup Nemet: Papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji - dao mi zakletvu na ćirilici

Radio 021 pre 16 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je da je papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji jer mu je dokument o njegovom nedavnom imenovanju za kardinala dao na srpskom i na ćirilici. "Moje imenovanje predstavlja ogromno poštovanje prema… »

Danas pre 15 sati
Nadbiskup beogradski Ladislav Nemet je danas izjavio da je optimista da će papa Franja posetiti Srbiju, navodeći da je Franja najotvoreniji u Katoličkoj crkvi i veoma pozitivan prema srpskom narodu i Srbiji. „Papa Franja je više puta govorio da… »
Nadbiskup Nemet: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, imenovanja za kardinala bilo na ćirilici

Nadbiskup Nemet: Papa Franja veoma poštuje Srbiju, imenovanja za kardinala bilo na ćirilici

NIN pre 16 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas da je papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji jer mu je dokument o njegovom nedavnom imenovanju za kardinala dao na srpskom i na ćirilici. "Moje imenovanje predstavlja ogromno poštovanje… »

Novi magazin pre 17 sati
Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas da je papa Franja pokazao ogromno poštovanje prema Srbiji jer mu je dokument o njegovom nedavnom imenovanju za kardinala dao na srpskom jeziku i na ćirilici. „Moje imenovanje predstavlja ogromno… »

Vesti dana »