Povezane vesti
Naša glumica kao tinejdžerka postala meta vršnjačkog nasilja i pedofilije: Ono što mi je pisao je dno dna
Nova pre 18 dana
: Katarina Bogićević vrlo mlada je skrenula pažnju na sebe ulogom Zvezdane u seriji "Folk", gde je pokazala i glumački i pevački talenat. Katarina se ipak operedelila za muziku, a uprkos velikoj popularnosti, u jednom trenutku je rešila da se… »
"Bila sam žrtva pedofila": Naša glumica kao tinejdžerka dobila glavnu ulogu, a onda osetila mračnu stranu slave: "Deca su…
Blic pre 18 dana
Mladu glumicu Katarinu Bogićević (26) publika je upoznala tokom emitovanja serije "Folk" gde je imala glavnu ulogu kao tinejdžerka, a kao mala oprobala se i u serijalu "Ja imam talenat". Katarina je tumačila lik Zvezdane, koja je tokom tinejdžerskih… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 18 minutajoš 53 povezane
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 48 minutajoš 44 povezane
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih
Uživo Rusi se spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 12 minutajoš 37 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 3 satajoš 36 povezanih