Povezane vesti

"Čestitam pobedu Mileni Vučić na "rahmetli" Montesongu" Ćemo udario direktno u metu, nižu se skandali i pre nego što je…

"Čestitam pobedu Mileni Vučić na "rahmetli" Montesongu" Ćemo udario direktno u metu, nižu se skandali i pre nego što je…

Kurir pre 12 sati
Već danima svi bruje o "Montesongu", festivalu na kom će se birati predstavnik Crne Gore na "Evroviziji 2025". Iako se godinama nisu takmičili na pomenutom muzičkom takmičenju, skandali ne prestaju da se nižu od momenta kada su objavili da će… »
Haos na montesongu: Boban Rajović otkazao učešće, pa otkrio razlog: Izašao iz trke da bude predstavnik Crne Gore na…

Haos na montesongu: Boban Rajović otkazao učešće, pa otkrio razlog: Izašao iz trke da bude predstavnik Crne Gore na…

Blic pre 15 sati
Boban Rajović, odustao je od takmičenja za izbor za pesmu Evrovizije u Crnoj Gori, "Montesong". Rajović se tim povodom oglasio na Instagramu. - Dragi moji pratioci... Prvenstveno zbog privatnih obaveza, a i u nedostatku vremena, prinuđen sam da se… »
Skandal na montesongu a još nije ni počeo: Boban Rajović otkazao učešće otkrio razloge: Izašo iz trke da bude…

Skandal na montesongu a još nije ni počeo: Boban Rajović otkazao učešće otkrio razloge: Izašo iz trke da bude…

Kurir pre 18 sati
Boban Rajović oglasio se na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je odustao od "Montesonga". - Dragi moji pratioci... Prvenstveno zbog privatnih obaveza, a i u nedostatku vremena, prinuđen sam da se povučem s "Montesonga". Mislim da je suvišno… »

Vesti dana »