Повезане вести

Принуђен сам да се повучем: Бобан Рајовић одустао од Евровизије, ово је разлог

Принуђен сам да се повучем: Бобан Рајовић одустао од Евровизије, ово је разлог

Вечерње новости 04.11.2024
ВЕСТ да се Црна Гора 2025. године враћа на „Песму Евровизије“ изазвала је велику пажњу на целом Балкану. Фото: Принтскрин/Инстаграм Већ је почело да се нагађа ко се од певача пријавио за „Монтесонг“, шушкало се да је Бобан… »
Бобан Рајовић одустао од Евровизије: "Принуђен сам да се повучем" ФОТО

Бобан Рајовић одустао од Евровизије: "Принуђен сам да се повучем" ФОТО

Б92 04.11.2024
Након вести да ће Бобан рајовић учествовати на Евровизији, стиже и вест да се ипак повлачи. Црна Гора поново ће учествовати на Избору за песму Евровизије, после две године паузе, а у новембру ће се одржати њихово такмичење на… »
Даница Црногорчевић одбила да иде на избор, сад и он отказао учешће: Бобан Рајовић изашао из трке за Песму Евровизије

Даница Црногорчевић одбила да иде на избор, сад и он отказао учешће: Бобан Рајовић изашао из трке за Песму Евровизије

Мондо 04.11.2024
Бобан Рајовић открио да ипак неће учествовати у такмичењу за избор песме која ће представљати Црну Гору на Песми Евровизије. Певач Бојан Рајовић, који је раније најавио да иде на Монтесонг, избор црногорског представника на… »
"Принуђен сам да се повучем": Бобан Рајовић одустао од Евровизије! Ево зашто је отказао учешће на Монтесонгу

"Принуђен сам да се повучем": Бобан Рајовић одустао од Евровизије! Ево зашто је отказао учешће на Монтесонгу

Телеграф 04.11.2024
Препоручујемо. Вест да се Црна Гора 2025. године враћа на "Песму Евровизије" изазвала је велику пажњу на целом Балкану. Већ је почело да се нагађа ко се од певача пријавио за "Монтесонг", шушкало се да је Бобан Рајовић један од… »

Вести дана »