Povezane vesti
Budućnost se kreira u sadašnjosti: Goran Vučetić iz Mozzarta održao predavanje menadžerima sam-a
Kurir 04.11.2024
„Važno je koliko imamo dana u životu, ali je još važnije koliko imamo života u našim danima“, istakao je Goran Vučetić, Country Manager u kompaniji Mozzart, u prepunoj sali na predavanju o upravljanju vremenom u Srpskoj asocijaciji menadžera. Predavanje… »
Budućnost se kreira u sadašnjosti: Goran Vučetić iz Mozzarta održao predavanje menadžerima SAM-a
Danas 04.11.2024
„Važno je koliko imamo dana u životu, ali je još važnije koliko imamo života u našim danima“, istakao je Goran Vučetić, Country Manager u kompaniji Mozzart, u prepunoj sali na predavanju o upravljanju vremenom u Srpskoj asocijaciji menadžera. Predavanje… »
Budućnost se kreira u sadašnjosti: Goran Vučetić iz Mozzarta održao predavanje menadžerima SAM-a
B92 04.11.2024
„Važno je koliko imamo dana u životu, ali je još važnije koliko imamo života u našim danima", istakao je Goran Vučetić, Country Manager u kompaniji Mozzart, u prepunoj sali na predavanju o upravljanju vremenom u Srpskoj asocijaciji menadžera. Predavanje… »
Vesti dana »

Amerikanci traže podršku: Vens u Londonu sa ukrajinskim i zvaničnicima EU uoči sastanka Trampa i Putina
Kurir pre 15 minutajoš 34 povezane

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 28 povezanih

Fico poželeo Putinu i Trampu da pronađu „smisleno“ rešenje ukrajinskog pitanja
Sputnik pre 40 minutajoš 157 povezanih

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu nad TSC-om
RTS pre 50 minutajoš 46 povezanih