Повезане вести
Будућност се креира у садашњости: Горан Вучетић из Моззарта одржао предавање менаџерима сам-а
Курир 04.11.2024
„Важно је колико имамо дана у животу, али је још важније колико имамо живота у нашим данима“, истакао је Горан Вучетић, Цоунтри Манагер у компанији Моззарт, у препуној сали на предавању о управљању временом у Српској… »
Будућност се креира у садашњости: Горан Вучетић из Моззарта одржао предавање менаџерима САМ-а
Данас 04.11.2024
„Важно је колико имамо дана у животу, али је још важније колико имамо живота у нашим данима“, истакао је Горан Вучетић, Цоунтри Манагер у компанији Моззарт, у препуној сали на предавању о управљању временом у Српској… »
Будућност се креира у садашњости: Горан Вучетић из Моззарта одржао предавање менаџерима САМ-а
Б92 04.11.2024
„Важно је колико имамо дана у животу, али је још важније колико имамо живота у нашим данима", истакао је Горан Вучетић, Цоунтри Манагер у компанији Моззарт, у препуној сали на предавању о управљању временом у Српској… »
Вести дана »
Тањга: Звезди је утакмица у четвртак важнија и ту смо видели нашу шансу, више смо желели победу
РТС пре 11 минутајош 73 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 31 минутајош 51 повезана
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 56 минутајош 31 повезана
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 4 сатијош 25 повезаних