Povezane vesti
Bivši gradonačelnik: Uložite 65 miliona evra u železničku stanicu i padne vam nadstrešnica
N1 Info pre 21 dana
"Ne traži se ničija glava, traži se odgovornost, a logično je da se traži odgovornost ako imate 14 poginulih na jednom mestu", izjavio je za N1 Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. Za razliku od tragedija… »
„Ili mi ili oni“: Borislav Novaković posle protesta u Novom Sadu najavio okupljanje i u Beogradu
Nova pre 21 dana
: Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »
Borislav Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“
Danas pre 21 dana
Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada, prenosi N1. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »
Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“
N1 Info pre 22 dana
Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »
Vesti dana »
Premijer odlučio: Umesto Vesića i Momirovića – Glišić i Mesarović
N1 Info pre 46 minutajoš 42 povezane
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 3 satajoš 33 povezane
Bogdanović podučava Amerikance: Srbin pokazao umeće i ostavio navijače u šoku! (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 21 povezana
"To je ključno!" Vanja Drkušić otkriva da li je Crvena zvezda spremna za duel sa Štutgartom
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih