Povezane vesti

Bivši gradonačelnik: Uložite 65 miliona evra u železničku stanicu i padne vam nadstrešnica

Bivši gradonačelnik: Uložite 65 miliona evra u železničku stanicu i padne vam nadstrešnica

N1 Info pre 13 sati
"Ne traži se ničija glava, traži se odgovornost, a logično je da se traži odgovornost ako imate 14 poginulih na jednom mestu", izjavio je za N1 Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. Za razliku od tragedija… »
„Ili mi ili oni“: Borislav Novaković posle protesta u Novom Sadu najavio okupljanje i u Beogradu

„Ili mi ili oni“: Borislav Novaković posle protesta u Novom Sadu najavio okupljanje i u Beogradu

Nova pre 16 sati
: Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »
Borislav Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“

Borislav Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“

Danas pre 16 sati
Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada, prenosi N1. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »
Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“

Novaković: Posle Novog Sada, veliki skup u Beogradu – „ili mi ili oni“

N1 Info pre 17 sati
Posle sutrašnjeg protesta u Novom Sadu, biće održan i veliki skup u Beogradu, najavio je danas Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije i bivši gradonačelnik Novog Sada. „Neće se ponoviti prethodne šetnje dok se svi ne iscrpimo… »

Vesti dana »