Повезане вести
Бивши градоначелник: Уложите 65 милиона евра у железничку станицу и падне вам надстрешница
Н1 Инфо 04.11.2024
"Не тражи се ничија глава, тражи се одговорност, а логично је да се тражи одговорност ако имате 14 погинулих на једном месту", изјавио је за Н1 Борислав Новаковић из Народног покрета Србије и бивши градоначелник Новог Сада. За… »
„Или ми или они“: Борислав Новаковић после протеста у Новом Саду најавио окупљање и у Београду
Нова 04.11.2024
: После сутрашњег протеста у Новом Саду, биће одржан и велики скуп у Београду, најавио је данас Борислав Новаковић из Народног покрета Србије и бивши градоначелник Новог Сада. „Неће се поновити претходне шетње док се сви не… »
Борислав Новаковић: После Новог Сада, велики скуп у Београду – „или ми или они“
Данас 04.11.2024
После сутрашњег протеста у Новом Саду, биће одржан и велики скуп у Београду, најавио је данас Борислав Новаковић из Народног покрета Србије и бивши градоначелник Новог Сада, преноси Н1. „Неће се поновити претходне шетње док се… »
Новаковић: После Новог Сада, велики скуп у Београду – „или ми или они“
Н1 Инфо 04.11.2024
После сутрашњег протеста у Новом Саду, биће одржан и велики скуп у Београду, најавио је данас Борислав Новаковић из Народног покрета Србије и бивши градоначелник Новог Сада. „Неће се поновити претходне шетње док се сви не… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици због саобраћајне несреће у којој је погинуло троје људи
Бета пре 2 сатајош 41 повезана

“Како је пруга Ниш-Димитровград поскупела са 268 на 502 милиона евра” – расправа у Скупштини Србије
Наиссус инфо пре 31 минутајош 18 повезаних

Преминула беба пронађена на Булевару цара Лазара у Новом Саду, мајка пребачена у Бетанију
Данас пре 6 минутајош 17 повезаних