Povezane vesti
NIŠ LEŽI NA PARAMA! Pravo blago se krije na 1.200 metara dubine - ovo je ozbiljna razvojna šansa celu zemlju
Kurir 04.11.2024
Prema studiji koju je niška Gradska toplana radila u saradnji sa Rudarsko-geološkim fakultetom, ispod Niša se na dubini od 1.200 metara nalazi geotermalno jezero površine 61 kvadratni kilometar, navodi direktor Toplane Predrag Milačić. Kako bi se ovo… »
Niš planira radove na istraživanju geotermalnog jezera
Biznis.rs 04.11.2024
Grad očekuje finansijsku podršku za projekat. Prema studiji koju je niška Gradska toplana radila u saradnji sa Rudarsko-geološkim fakultetom, ispod Niša se na dubini od 1.200 metara nalazi geotermalno jezero površine 61 kvadratni kilometar. Direktor… »
Vesti dana »
Dekan Sinani: Pripadnici UKP bi trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument
Insajder pre 15 minutajoš 8 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 41 minutajoš 5 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 46 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 31 minutajoš 38 povezanih